Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Σε λίγο θα έχω νέα.. και όχι πολύ καλά παιδιά μαλλον.. 😒
Lamdar για βάση;
νομίζω πως στην ένσταση την κάνεις μόνο σε περίπτωση λάθους μορίων και σειράς αν έκανε λάθος ο αξιωματικός του τμήματος είναι θέμα το οποίο δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. παιδια κακά τα ψέματα πολύ γρήγορα και πολύ πρόχειρα όλα με αποτέλεσμα πολλά λαθη και από εμάς τους ίδιους. Εννοείται ότι δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. φταίμε και εμείς που δεν διαβάζουμε η δεν διαβάζουμε σωστά. Πώς θα αποδείξεις ότι έκανε λάθος ο αξιωματικός και κυρίως σε ποιόυς θα το αποδείξεις. Νομίζω πως απλά όσα χαρτιά δεν είναι σωστά μέσα στην αίτηση θα χάσουμε τα μόρια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί είναι λάθος δικό μας και όχι του συστήματοςΔ. ΕΔ έγραψε:Οπότε ο φίλος μας ο Sailor απτην στιγμή π πήγε μεταφρασμένο πτυχίο αλλά χωρίς έγχρωμη σφραγίδα και τον δέχτηκαν.. Αν δεν τα μετρήσουν τα μόρια κ κάνει ένσταση θα δικαιωθεί διότι δν ητν δικό του λάθος και δεν τν ενημέρωσαν!! Ήταν λάθος του αξιωματικού που το δέχτηκε! Θα δούμε στα αποτελέσματα, υπομονή!
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Τι λες ρε μεγαλε; Ο τελευταιος που μπηκε ειχε 1608; εννοεις απο τους επιλαχοντες;
Το νούμερο 1608 της λίστας , οχι μορια.
Το νούμερο 1608 της λίστας , οχι μορια.
Ομολογώ το είχα κι εγώ λίγο άγχος αυτό με τα αγγλικά, επειδή είναι και Γ2 κιόλας άρα καθοριστικά μόρια. Ρώτησα τον αξιωματικό όταν τα κατέθετα και μου είπε πως ήταν κομπλέ όπως τα είχα.
Την μετάφραση βέβαια την έκανε η επίσημη μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠ/ΕΞ και το χαρτί έχει μπόλικα οφίκια, μπλε σφραγίδες κλπ επάνω καθώς και μια μεγάλη σφραγίδα και υπογραφή που δηλώνει πως είναι γνήσιο αντίγραφο κλπ στο πίσω μέρος. Το οποίο μετά, επικύρωσε και δικηγόρος με χαρτόσημο κλπ το 2016 χωρίς όμως να δηλώνει πως έχει γνώση της γλώσσας (Έχει νόημα αν την μετάφραση την έχει κάνει δημόσιος φορέας όπως η μεταφραστική υπηρεσία;) Φαντάζομαι η μνεία στην προκύρηξη γίνεται για περιπτώσεις όπου ο δικηγόρος αναλαμβάνει την επικύρωση αλλά ΚΑΙ τη μετάφραση μαζί. Έτσι ναι έχει νόημα...
Δεν το έχω καταθέσει ξανά για σώματα ασφαλείας, αλλά σε διαγωνισμούς ασεπ και για μόνιμους και σοχ, πάντα το δέχονταν κανονικά.
Την μετάφραση βέβαια την έκανε η επίσημη μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠ/ΕΞ και το χαρτί έχει μπόλικα οφίκια, μπλε σφραγίδες κλπ επάνω καθώς και μια μεγάλη σφραγίδα και υπογραφή που δηλώνει πως είναι γνήσιο αντίγραφο κλπ στο πίσω μέρος. Το οποίο μετά, επικύρωσε και δικηγόρος με χαρτόσημο κλπ το 2016 χωρίς όμως να δηλώνει πως έχει γνώση της γλώσσας (Έχει νόημα αν την μετάφραση την έχει κάνει δημόσιος φορέας όπως η μεταφραστική υπηρεσία;) Φαντάζομαι η μνεία στην προκύρηξη γίνεται για περιπτώσεις όπου ο δικηγόρος αναλαμβάνει την επικύρωση αλλά ΚΑΙ τη μετάφραση μαζί. Έτσι ναι έχει νόημα...
Δεν το έχω καταθέσει ξανά για σώματα ασφαλείας, αλλά σε διαγωνισμούς ασεπ και για μόνιμους και σοχ, πάντα το δέχονταν κανονικά.
Διασώστης 31,
Έχω κάνει και εγώ πολλές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, στέλνοντας έγχρωμο φωτοαντίγραφο του ήδη επικυρωμένου πιστοποιητικού Ξένης γλώσσας (που βρίσκεται στο αρχείο μου).
Στην προκήρυξη της Αστυνομίας το αναγράφει αλλιώς. Όταν βγει ο πίνακας μορίων θα το δούμε.
Γιατί όταν τα έλεγαν και άλλοι πριν εκλείψει η προθεσμία, εσείς δεν τους πιστεύατε.
Έχω κάνει και εγώ πολλές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, στέλνοντας έγχρωμο φωτοαντίγραφο του ήδη επικυρωμένου πιστοποιητικού Ξένης γλώσσας (που βρίσκεται στο αρχείο μου).
Στην προκήρυξη της Αστυνομίας το αναγράφει αλλιώς. Όταν βγει ο πίνακας μορίων θα το δούμε.
Γιατί όταν τα έλεγαν και άλλοι πριν εκλείψει η προθεσμία, εσείς δεν τους πιστεύατε.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Για τα Αγγλικά ισχύει το εξής. Φωτοτυπία του πτυχίου και υπογραφή με σφραγίδα του δικηγόρου ότι έχει γνώση Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας. Και η μετάφραση στα ελληνικά με υπογραφή και σφραγίδα από τον δικηγόρο που θα γράφει ότι η παρούσα φωτοτυπία αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
lamdar92 έγραψε:Σε λίγο θα έχω νέα. Και όχι πολύ καλά παιδιά μαλλον. 😒
Θα μας πεις ;

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Την Κυριακή και την Δευτέρα κατατέθηκαν πολλά στην Β.. Επίσης στην Α τις τελευταίες 2 μέρες χωρίς να έχουν απόλυτη επιβεβαίωση ανεβάζουν την βάση κάποιοι με μόρια τις τελευταίας στιγμής.. η βάση μέχρι τώρα στα 1200 άτομα είναι 2180 χωρίς να έχουν ανοιχτεί κοντά στις 5 χιλιάδες αιτήσεις...
-
- Συνταγματάρχης
Πόσο έγκυρο είναι αυτό που λες ;
Οι όποιες όπως λες οι περισσότερες είναι στην Β κατηγορία.. Κ οι τελευταίες αιτήσεις ακόμη ν οι 5 χιλιάδες που ήταν τις τελευταίες στιγμές δεν θα είχαν κ τίποτα το τρελό.. αν ισχύει το 2180 άντε να πάει 2300
Ο. Π. Κ. Ε
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Από που τα επιβεβαιώνεις αυτά και με ποσοστό το 100 πόσο έγκυρα είναι;
Λοιπόν!Βύσμα στα μόρια δεν γίνεται να μπει, μόνο σε ισοβαθμιες(προτεραιότητα) και στα πκε...
Πουθενά αλλού
Πουθενά αλλού
Ε ντάξει, δε νομίζω να περίμενε κανείς να μείνει η βάση κάτω από 2200, ειδικά αν όντως μιλάμε για 15.000 αιτήσεις, άντε να φτάσει τις βάσεις του '11, πόσο πιο πάνω...
-
- Συνταγματάρχης
5000 αιτήσεις είναι αυτές... Ποιος ξέρει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες