Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Σε λίγο θα έχω νέα.. και όχι πολύ καλά παιδιά μαλλον.. 😒
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Lamdar για βάση;
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Δ. ΕΔ έγραψε:Οπότε ο φίλος μας ο Sailor απτην στιγμή π πήγε μεταφρασμένο πτυχίο αλλά χωρίς έγχρωμη σφραγίδα και τον δέχτηκαν.. Αν δεν τα μετρήσουν τα μόρια κ κάνει ένσταση θα δικαιωθεί διότι δν ητν δικό του λάθος και δεν τν ενημέρωσαν!! Ήταν λάθος του αξιωματικού που το δέχτηκε! Θα δούμε στα αποτελέσματα, υπομονή!
νομίζω πως στην ένσταση την κάνεις μόνο σε περίπτωση λάθους μορίων και σειράς αν έκανε λάθος ο αξιωματικός του τμήματος είναι θέμα το οποίο δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. παιδια κακά τα ψέματα πολύ γρήγορα και πολύ πρόχειρα όλα με αποτέλεσμα πολλά λαθη και από εμάς τους ίδιους. Εννοείται ότι δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. φταίμε και εμείς που δεν διαβάζουμε η δεν διαβάζουμε σωστά. Πώς θα αποδείξεις ότι έκανε λάθος ο αξιωματικός και κυρίως σε ποιόυς θα το αποδείξεις. Νομίζω πως απλά όσα χαρτιά δεν είναι σωστά μέσα στην αίτηση θα χάσουμε τα μόρια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί είναι λάθος δικό μας και όχι του συστήματος
Άβαταρ μέλους
Λοκ200
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Τι λες ρε μεγαλε; Ο τελευταιος που μπηκε ειχε 1608; εννοεις απο τους επιλαχοντες;

Το νούμερο 1608 της λίστας , οχι μορια.

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Ομολογώ το είχα κι εγώ λίγο άγχος αυτό με τα αγγλικά, επειδή είναι και Γ2 κιόλας άρα καθοριστικά μόρια. Ρώτησα τον αξιωματικό όταν τα κατέθετα και μου είπε πως ήταν κομπλέ όπως τα είχα.

Την μετάφραση βέβαια την έκανε η επίσημη μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠ/ΕΞ και το χαρτί έχει μπόλικα οφίκια, μπλε σφραγίδες κλπ επάνω καθώς και μια μεγάλη σφραγίδα και υπογραφή που δηλώνει πως είναι γνήσιο αντίγραφο κλπ στο πίσω μέρος. Το οποίο μετά, επικύρωσε και δικηγόρος με χαρτόσημο κλπ το 2016 χωρίς όμως να δηλώνει πως έχει γνώση της γλώσσας (Έχει νόημα αν την μετάφραση την έχει κάνει δημόσιος φορέας όπως η μεταφραστική υπηρεσία;) Φαντάζομαι η μνεία στην προκύρηξη γίνεται για περιπτώσεις όπου ο δικηγόρος αναλαμβάνει την επικύρωση αλλά ΚΑΙ τη μετάφραση μαζί. Έτσι ναι έχει νόημα...

Δεν το έχω καταθέσει ξανά για σώματα ασφαλείας, αλλά σε διαγωνισμούς ασεπ και για μόνιμους και σοχ, πάντα το δέχονταν κανονικά.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Διασώστης 31,

Έχω κάνει και εγώ πολλές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, στέλνοντας έγχρωμο φωτοαντίγραφο του ήδη επικυρωμένου πιστοποιητικού Ξένης γλώσσας (που βρίσκεται στο αρχείο μου).

Στην προκήρυξη της Αστυνομίας το αναγράφει αλλιώς. Όταν βγει ο πίνακας μορίων θα το δούμε.

Γιατί όταν τα έλεγαν και άλλοι πριν εκλείψει η προθεσμία, εσείς δεν τους πιστεύατε.

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Για τα Αγγλικά ισχύει το εξής. Φωτοτυπία του πτυχίου και υπογραφή με σφραγίδα του δικηγόρου ότι έχει γνώση Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας. Και η μετάφραση στα ελληνικά με υπογραφή και σφραγίδα από τον δικηγόρο που θα γράφει ότι η παρούσα φωτοτυπία αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

lamdar92 έγραψε:Σε λίγο θα έχω νέα. Και όχι πολύ καλά παιδιά μαλλον. 😒

Θα μας πεις ; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Την Κυριακή και την Δευτέρα κατατέθηκαν πολλά στην Β.. Επίσης στην Α τις τελευταίες 2 μέρες χωρίς να έχουν απόλυτη επιβεβαίωση ανεβάζουν την βάση κάποιοι με μόρια τις τελευταίας στιγμής.. η βάση μέχρι τώρα στα 1200 άτομα είναι 2180 χωρίς να έχουν ανοιχτεί κοντά στις 5 χιλιάδες αιτήσεις...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πόσο έγκυρο είναι αυτό που λες ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Οι όποιες όπως λες οι περισσότερες είναι στην Β κατηγορία.. Κ οι τελευταίες αιτήσεις ακόμη ν οι 5 χιλιάδες που ήταν τις τελευταίες στιγμές δεν θα είχαν κ τίποτα το τρελό.. αν ισχύει το 2180 άντε να πάει 2300
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Από που τα επιβεβαιώνεις αυτά και με ποσοστό το 100 πόσο έγκυρα είναι;
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Λοιπόν!Βύσμα στα μόρια δεν γίνεται να μπει, μόνο σε ισοβαθμιες(προτεραιότητα) και στα πκε...

Πουθενά αλλού

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Ε ντάξει, δε νομίζω να περίμενε κανείς να μείνει η βάση κάτω από 2200, ειδικά αν όντως μιλάμε για 15.000 αιτήσεις, άντε να φτάσει τις βάσεις του '11, πόσο πιο πάνω...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

5000 αιτήσεις είναι αυτές... Ποιος ξέρει ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες