Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Στα μόρια δν νομιζω να μπορεί να τα πειράξει κανένας απτην στιγμή π είναι από εποπτεία ΑΣΕΠ!! Ίσως να υπάρχουν όμως κάποιες τρύπες του στυλ βγάζω δίπλωμα την άλλη βδομάδα το δηλώνω ότι το έχω μπαίνουν τα μόρια κ σε δύο βδομάδες μ το βάζουν στο φάκελο για τυχόν έλεγχο αργότερα! Η έχω πτυχίο επαλ κ το δηλώνω στην Α διότι με βολεύει καλύτερα.. Κομπίνες αλλά πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο γτ μπαίνει υπογραφή του διοικητή ρισκάρει την δουλειά του οτν παραδίδει κάτι αληθές! Αλλά έκανα κ μια υπόθεση.. Πάλι το θεωρώ απίθανο να πειραχτουν τα μορια
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Το βυσμα θα βοηθησει σε κατι που δεν μπορει να αποδειχθει το αντιθετο. Πχ στη συνεντευξη των ΕΠΟΠ παλια ειχες το 200αρι στη τσεπη σου κι αν εγω σαν Λευτερης ελεγα μου σου του σου απαντουσαν ξερα πως « εγω τοσο εκρινα οτι πρεπει να παρει» και δεν μπορουσες να κανεις τιποτα γι αυτο. Απτη στιγμη λοιπον που βγουν οι πινακες και ο Μπαρμπασταθης ειναι 580ος με 2700 μορια δεν μπορει ο Κλανομεσημερης που εχει θεση 1800 και μορια 1200 να παει στη θεση τη δικια μου. Οταν το 04 αν θυμαμαι καλα ειχε γινει σκουπα τοτε κλαιγανε καποιοι για τα ψευτικα χαρτια που ειχαν προσκομισει και σαφως φαγανε ποδι και πληρωναν μισθους πισω. Ξαναλεω λοιπον πως το βυσμα θα μπει στις ΠΚΕ. Τα μορια φαινοται στους Πινακες. Υ. Γ Ενας fsasa σας χρειαζεται τωρα !
Παιδια το πτυχιο επαλ μπαινει στην α κατηγορια κατι που δεν συνεβαινε σε παλαιοτερες προκυρηξεις οποτε α κατηφορια θα παει πανω απο 2400 ενω στη β κατηγορια θα πεσει κατω απο 2200 διοτι δεν υπαρχουν πια τετοια πτυχια (πχ τεε) δυστηχωσ
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το βυσμα θα βοηθησει σε κατι που δεν μπορει να αποδειχθει το αντιθετο. Πχ στη συνεντευξη των ΕΠΟΠ παλια ειχες το 200αρι στη τσεπη σου κι αν εγω σαν Λευτερης ελεγα μου σου του σου απαντουσαν ξερα πως « εγω τοσο εκρινα οτι πρεπει να παρει» και δεν μπορουσες να κανεις τιποτα γι αυτο. Απτη στιγμη λοιπον που βγουν οι πινακες και ο Μπαρμπασταθης ειναι 580ος με 2700 μορια δεν μπορει ο Κλανομεσημερης που εχει θεση 1800 και μορια 1200 να παει στη θεση τη δικια μου. Οταν το 04 αν θυμαμαι καλα ειχε γινει σκουπα τοτε κλαιγανε καποιοι για τα ψευτικα χαρτια που ειχαν προσκομισει και σαφως φαγανε ποδι και πληρωναν μισθους πισω. Ξαναλεω λοιπον πως το βυσμα θα μπει στις ΠΚΕ. Τα μορια φαινοται στους Πινακες. Υ. Γ Ενας fsasa σας χρειαζεται τωρα !
Χωρια αυτου μην ξεχνατε παιδακια μου οτι η απατη εις βαρος του Ελληνικου Δημοσιου ειναι πλεον κακουργημα και τρως καθρειξη 10-15 χρονια.
Για οσους ξεχνανε ευκολα ας θυμηθουν την καημενη καθαριστρια πριν λιγους μηνες που πλαστογραφισε τον βαθμο απολυτηριου και εφαγε 10 χρονια φυλακα χωρις αναστολη
ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ
Λοιπών εσείς δεν παίρνετε από λόγια περί βύσματος.. Ακούστε πως έχουν τα πράγματα ξ αυτό ισχύει κ όποιος έχει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο βύσμα εδώ μέσα κ πήγε να το χρησιμοποιήσει θα το ξέρει πολύ καλά!! Αφού θέλετε αλήθειες θα τις που με!!! Έχουμε κ λέμε.. είτε ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΚΚΕ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ η οποιοδήποτε άλλο κόμμα είναι κυβέρνηση κ μη προσπαθεί πάντα να χωσει με τον καλύτερο τρόπο δικά του άτομα κ πολύ κοντινά.. Κ όταν λέω κοντινά όχι επειδή ψήφισες ένα βουλευτή θα σε βολέψει κιόλας μην τρελαθούμε. ολοι σηκώνουν τέτοιου είδους ρουσφέτια. Ανεξαρτήτως ατόμου κ κόμματος.. Στη προκειμένη φάση το μόνο που μπορεί να κάνει ένα βύσμα εδώ σε εσάς κ εμάς κ μετά δυσκολίας κ το τονίζω αυτό μετά δυσκολίας στην γενική κατάταξη με δική τους π ουστια να σε ανεβάσει το πολύ πολύ 50 με 60 άτομα.. το πολύ και εξακριβωμένο.. Στους επιλαχών λίγο ποιο πολύ πάλι με δικό τους τρόπο. κ για τι λέω με δικό τους τρόπο.. Γιατί δεν μπορεί να σ βάλει ψεύτικα χαρτιά πχ να σε ανεβάσει 300 μόρια. τι θα σ βάλει δλδ δίπλωμα ενώ δεν έχεις; τώρα στα πκε σηκώνει τόσο βύσμα όσο έχει ο κάθε ένας. υπαρχουν μερικοί που ίσως δεν έρθουν κ καθόλου που θα είναι 5 άτομα όλα κ όλα. υπαρχου άτομα που θα περάσουν με τατουαζ πχ κ θα κάνει ο γιατρός εφόσον είναι καλυμμένο τα στραβά μάτια.. κ στους χρόνους στα αθλήματα θα βάλει λιγάκι χεράκι.. Όταν λέω λιγάκι λιγάκι.. αυτά ισχύουν είτε τα θέλετε είτε όχι.. Μπορεί να σε πηδήξει 60 θέσεις όχι 600!!! Κ χαμπάρι δεν θα πάρει κάνεις.. έχουν το τρόπο τους κ γι'αυτό παίζουν σε αυτές τις θέσεις!
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το βυσμα θα βοηθησει σε κατι που δεν μπορει να αποδειχθει το αντιθετο. Πχ στη συνεντευξη των ΕΠΟΠ παλια ειχες το 200αρι στη τσεπη σου κι αν εγω σαν Λευτερης ελεγα μου σου του σου απαντουσαν ξερα πως « εγω τοσο εκρινα οτι πρεπει να παρει» και δεν μπορουσες να κανεις τιποτα γι αυτο. Απτη στιγμη λοιπον που βγουν οι πινακες και ο Μπαρμπασταθης ειναι 580ος με 2700 μορια δεν μπορει ο Κλανομεσημερης που εχει θεση 1800 και μορια 1200 να παει στη θεση τη δικια μου. Οταν το 04 αν θυμαμαι καλα ειχε γινει σκουπα τοτε κλαιγανε καποιοι για τα ψευτικα χαρτια που ειχαν προσκομισει και σαφως φαγανε ποδι και πληρωναν μισθους πισω. Ξαναλεω λοιπον πως το βυσμα θα μπει στις ΠΚΕ. Τα μορια φαινοται στους Πινακες. Υ. Γ Ενας fsasa σας χρειαζεται τωρα !
Φίλε Λευτέρη το συγκεκριμένο θέμα με έχει κουράσει... Το να απαντάω συνέχεια στα ίδια πράγματα και αναλώνονται πάλι δεν έχει νόημα. Μερικοί δεν καταλαβαίνουν και τελειώνει εκεί το θέμα.
Υ. Γ Στους ΕΠΟΠ (με μόρια στην συνέντευξη γέλαγε ο κόσμος) στο Λιμενικό με τις γραπτές εξετάσεις χωρίς το σύστημα της μοριοδότησης. Μερικοί νομίζουν πως είμαστε ακόμα στις εποχές του ΠΑΣΟΚ.
Υ. Γ1 Το 2011 που λέτε. Όταν καλούσαν τους επιλαχόντες στις σχολές για εκπαίδευση στην Ξάνθη ας πούμε που το έζησα. Όταν είχαμε περάσει ΠΚΕ γκρουπάκια ξέραμε ποιοι ήτανε και μπροστά μας και πίσω μας. Εκεί τι να σου πούνε; Πήραμε πχ τον 1698 και τον 1704 και δεν πήραμε εσένα που ήσουνα το 1694; Δεν γίνονται αυτά.
Υ. Γ.2 Ψάξτε στο google. Τύπος διορίστηκε με το απολυτήριο του πρώτου ξαδέρφου του (ίδιο όνομα ίδιο επίθετο) και τον βρήκαμε από όνομα πατρός και από ημερομηνία γεννήσεως. Ξέχωρα ο, τι πλήρωσε αναδρομικά μισθών 3 ετών. Τώρα παίζει να είναι ακόμα στην στενή.
Δεν πολύ σχολιάζω τελευταία. Δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να γίνω και κακός. Έχω πει την γνώμη μου για τις βάσεις.2400 Α (με περιθώριο -50 μόρια ή +50) το ξαναλέω μακάρι να μπούνε και παιδιά με χαμηλότερα μόρια δεν έχω θέμα. Επίσης οι αιτήσεις δεν παίζουν κανένα ρόλο. Οι μισές και παραπάνω το 2011 ήτανε με 2100 μόρια και κάτω.
Καλή συνέχεια!
Κανείς δεν είπε ότι θα πλαστογραφήσει κάτι!!! το βύσμα θα τον χώσει αυτός δεν θα φαίνεται πουθενά , οπότε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα βρει τον μπελά του !! Αϊ βγάλε άκρη μετα
Άποψη μου είναι ότι τα αποτελέσματα θα βγουν την επόμενη εβδομάδα. οι αιτήσεις θα μπορούσαν να είναι 15000-16000 καθώς η τελευταία καταμέτρηση κατά την οποία ήταν 8000-9000 αιτήσεις είχε γίνει την προηγούμενη Τρίτη η Τετάρτη (κατά τα λεγόμενα σας). αλλά θα το ξαναπώ αυτοί που έκαναν αίτηση την τελευταία στιγμή είχαν χαμηλα μόρια ως επί το πλείστον.
Xanthos έγραψε:Λοιπών εσείς δεν παίρνετε από λόγια περί βύσματος. Ακούστε πως έχουν τα πράγματα ξ αυτό ισχύει κ όποιος έχει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλο βύσμα εδώ μέσα κ πήγε να το χρησιμοποιήσει θα το ξέρει πολύ καλά! Αφού θέλετε αλήθειες θα τις που με! Έχουμε κ λέμε. Είτε ΝΔ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΚΚΕ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ η οποιοδήποτε άλλο κόμμα είναι κυβέρνηση κ μη προσπαθεί πάντα να χωσει με τον καλύτερο τρόπο δικά του άτομα κ πολύ κοντινά. Κ όταν λέω κοντινά όχι επειδή ψήφισες ένα βουλευτή θα σε βολέψει κιόλας μην τρελαθούμε. Ολοι σηκώνουν τέτοιου είδους ρουσφέτια. Ανεξαρτήτως ατόμου κ κόμματος. Στη προκειμένη φάση το μόνο που μπορεί να κάνει ένα βύσμα εδώ σε εσάς κ εμάς κ μετά δυσκολίας κ το τονίζω αυτό μετά δυσκολίας στην γενική κατάταξη με δική τους π ουστια να σε ανεβάσει το πολύ πολύ 50 με 60 άτομα. Το πολύ και εξακριβωμένο. Στους επιλαχών λίγο ποιο πολύ πάλι με δικό τους τρόπο. Κ για τι λέω με δικό τους τρόπο. Γιατί δεν μπορεί να σ βάλει ψεύτικα χαρτιά πχ να σε ανεβάσει 300 μόρια. Τι θα σ βάλει δλδ δίπλωμα ενώ δεν έχεις; Τώρα στα πκε σηκώνει τόσο βύσμα όσο έχει ο κάθε ένας. Υπαρχουν μερικοί που ίσως δεν έρθουν κ καθόλου που θα είναι 5 άτομα όλα κ όλα. Υπαρχου άτομα που θα περάσουν με τατουαζ πχ κ θα κάνει ο γιατρός εφόσον είναι καλυμμένο τα στραβά μάτια. Κ στους χρόνους στα αθλήματα θα βάλει λιγάκι χεράκι. Όταν λέω λιγάκι λιγάκι. Αυτά ισχύουν είτε τα θέλετε είτε όχι. Μπορεί να σε πηδήξει 60 θέσεις όχι 600! Κ χαμπάρι δεν θα πάρει κάνεις. Έχουν το τρόπο τους κ γι'αυτό παίζουν σε αυτές τις θέσεις!
Ε μα... Όσοι ασχολούνται με διαγωνισμούς δημοσίου ξέρουν τι ξεκατίνιασμα πέφτει για απλές ΣΟΧ,5-8μηνα. Υπάρχει κόσμος που κάθεται και ξεψειρίζει έναν έναν υποψήφιο και το δικαιολογητικά του και ρίχνει ενστάσεις μετά (Συχνά και οι ίδιοι οι δικηγόροι για να τα παίρνουν μετά !) Όχι εδώ που μιλάμε και για μόνιμες θέσεις. Τι βύσμα να μπει στα μόρια δηλαδή; Πλαστά χαρτιά; Έχουν ιδέα μερικοί πόσο κόσμος θα πάει μέσα αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο; Και πόσοι θα έχουν τόσο χοντρά βύσματα που θα παρέμβουν στις ΠΚΕ με κάποιον ουσιαστικό τρόπο... Εδώ παιδιά πιο πίσω λέγανε έχουν υπουργούς βύσματα και τους ρίξανε άκυρο.
317δ1 έγραψε:Παίδες πειραζει αν είμαι ασφαλισμένος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και μετά μέχρι το σχολείο αν πάνε όλα καλά; ευχαριστω
Με θέματα ασφάλειας τι παίζει; εγ ας πούμε είμαι τελείως ανασφάλιστος έχω πρόβλημα αν περάσω;
Όσο για τα σπίτια που λέτε μερικοί όντος είναι τσιμπήμενα κ θέλει ψάξιμο να βρεις καλό.. ειδικά όταν μαθαίνεις το που θα πας κ θα πας να ψάξεις τελευταία στιγμή.. Μην σας απασχολεί το σπίτι διότι θα βρείτε είτε καλό είτε στάνη.. Υπάρχουν βέβαια κ τα ξενοδοχεία που αν τους κλείσεις συμφωνία 1 μήνα κάνουν τιμές κ τιμές σπιτιού ενοικίου.. Εκτός αυτού γι'αυτό έχω ξαναμιλήσει για αποταμίευση για τι για να βρεις σπίτι δεν είναι μόνο το σπίτι.. Είναι κ ότι άλλο περιέχει ένα σπίτι μέσα για όσους γνωρίζουν!! Εκτός αυτού θα το πω ξανά.. Μην σας φοβίζει ότι δεν θα βρείτε σπίτι αλλά ο χρόνος που θα έχετε για να το βρείτε!!
Ο. Π. Κ. Ε
Αυτο το πιστευω κι εγω... αν για παραδειγμα ισοβαθμουν 300 ατομα επιλαχοντες, με βυσμα μπορει να σε παει πανω πιστευω. Δυσκολο αλλα το πιστευω!
Το να γνωρίζεις έναν πολιτικό κ 10 άτομα τα οποία να να έχουν ένα κύρος στο λόγο τους είτε είναι βουλευτής είτε υπουργός είτε στρατηγός είτε οτιδήποτε είναι καλό για εσένα κ καλό θα πάρεις αν το χρειαστείς πχ για ένα συγγενή σου στο στρατό είτε για ένα φιλο.. το να βάλεις βύσμα κ να μην έχεις τα κακαλα κ την αξία σου με αυτά που έχεις κ με αυτά να παλέψεις κ να φας μια θέση εργασίας πχ αστυνομίας με ξενα κακαλα το θεωρώ άνανδρω κ ξευτίλα.. Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό κ ούτε προκειτε ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου.. παλεύω κ πορεύομαι μ ότι έχω.. αλλά όχι να ρίξω άλλον για εμένα.. Δεν κοίταξα ποτέ το εγώ.. αλλά το εμείς!! Ίσως άλλοι το χαρακτηρίσουν άσχημο αυτό που βλέπουν τώρα κ θα λένε καλά εγώ την πάρτυ μου θα κοιτάξω. ε γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. πως θα έχω εγώ κ δεν θα έχεις εσύ. κ αν δε το αλλάξουμε εμείς αυτό θα πάει από γενιά σε γενιά.. από τους παππούδες στους πατεράδες μας από αυτούς σε εμάς κ από εμάς στα παιδιά μας! Η τιμιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.. ψιλά το κεφάλι με ότι έχουμε όλοι μάγκες!! Όλα καλά θα πάνε
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Το να γνωρίζεις έναν πολιτικό κ 10 άτομα τα οποία να να έχουν ένα κύρος στο λόγο τους είτε είναι βουλευτής είτε υπουργός είτε στρατηγός είτε οτιδήποτε είναι καλό για εσένα κ καλό θα πάρεις αν το χρειαστείς πχ για ένα συγγενή σου στο στρατό είτε για ένα φιλο.. το να βάλεις βύσμα κ να μην έχεις τα κακαλα κ την αξία σου με αυτά που έχεις κ με αυτά να παλέψεις κ να φας μια θέση εργασίας πχ αστυνομίας με ξενα κακαλα το θεωρώ άνανδρω κ ξευτίλα.. Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό κ ούτε προκειτε ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου.. παλεύω κ πορεύομαι μ ότι έχω.. αλλά όχι να ρίξω άλλον για εμένα.. Δεν κοίταξα ποτέ το εγώ.. αλλά το εμείς!! Ίσως άλλοι το χαρακτηρίσουν άσχημο αυτό που βλέπουν τώρα κ θα λένε καλά εγώ την πάρτυ μου θα κοιτάξω. ε γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. πως θα έχω εγώ κ δεν θα έχεις εσύ. κ αν δε το αλλάξουμε εμείς αυτό θα πάει από γενιά σε γενιά.. από τους παππούδες στους πατεράδες μας από αυτούς σε εμάς κ από εμάς στα παιδιά μας! Η τιμιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.. ψιλά το κεφάλι με ότι έχουμε όλοι μάγκες!! Όλα καλά θα πάνε
Μπράβο Xanthos τα είπες πολύ ωραία !!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες