Να σας δώσω τα φώτα μου γτ και εγώ πέρυσι τα ίδια έπαθα και έψαχνα και έψαχνα και κανείς δεν κάθεται να γράψει. Λοιπόν
13-11 για εμάς Θεσσαλονίκη πάμε εκεί ωραίοι με Στιλ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ μας και νομίζω θέλει ραπίντ όπως πέρυσι! Κλασικά πήγα χωρίς ραπίντ από Κοζάνη και εκεί έφαγα παλούκι αλλά και πάλι μας έβαλαν μέσα βέβαια όλοι περίμεναν εμάς ! Νταξει δεν έπαθαν και κάτι... Ξεκινάει το τέστ έχει 75-80 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής πχ είσαι χαζός; Α πολύ Β λίγο Γ μέτρια Δ ελάχιστα Ε καθόλου!
Απαντάμε Ε ή Δ ξέρω εγώ σε καμία περίπτωση Α

και συνεχίζουμε σε όλες τις ερωτήσεις, εξυπνάδες τύπου τα μισά Α και άλλα μισά Δ δεν μετράνε ! Μετά έχει 3-4 ερωτήσεις αναπτύξης πολύ εύκολες από ότι θυμάμαι η μία είναι ν περιγράψετε τον εαυτό σας ότι είστε καταπληκτικοι θετικοί άνθρωποι με ομαδικό πνεύμα και άλλα τέτοια που μπορείτε να βάλετε και η άλλη που θυμάμαι είναι περίγραψτε ένα πρόβλημα που συναντήσατε (στον εργασιακό χώρο νομίζω έλεγε ή στο σχολείο ή γενικα) πολύ εύκολα γενικά και έχει αρκετό χρόνο! Ύστερα περνάτε σε κάτι αίθουσες παίρνετε το φάκελο σας και πάτε πάνω στην 3μελη επιτροπή 2 άνδρες πολύ κομπλέ θα σας ρωτήσουν γτ θέλετε να γίνεται ΕΠΟΠ και αυτό μόνο η γυναίκα λέει μλκιεςς μην της απαντήσετε καν εγώ έτσι έκανα 1 λεπτό κράτησε και μου είπαν θα τα πούμε αύριο στης 7 στο 424!
Λοιπόν ειναι η επόμενη μέρα και ναι έχει ταλαιπωρία θα χρειαστείτε υπομονή και mb έχει και κάτι ευχάριστο θα κάνετε φίλους που κατά πάσα πιθανότητα στο μέλλον θα είστε συναδέλφοι ή θα κρατήσετε επαφές χρόνια μετα!
14-11-23 7 ώρα θα είμαστε στο 424 ... Κλασικά Αργώ μισή ώρα φτάνω τελευταίος έχουν ήδη χωριστεί σε ομάδες και με περιμένουν! Εκεί φίλε γνωρίζω την ομάδα μου όλοι τσακαλια ένας και ένας πολύ γέλιο και να γουστάρουμε φουλ! Πάμε στα ιατρικά πρώτο γκρουπ μας ζυγίζουν και μετράνε περιφέρεια το βάζουν χαρτί και εσύ κουβαλάς το χαρτί πας στο επόμενο ένας ψυχίατρος θα ρωτήσει Γιώργο τι κάνεις; Και καπάκι με το που απαντήσω θα μου ρωτήσει Γιώργο πως δώσαμε πανελλήνιες; Κανονικά κύριε ... Γραπτός ή προφορικά;- γραπτός... Ευχαριστώ πολύ καλη συνέχεια και καλή επιτυχία!1 λεπτό (ΣΟΣ όσοι δώσανε προφορικά κόβονται το λόφο δεν τον ξέρω αλλά πέρυσι έτσι ήταν!) Επόμενο κοντέινερ βγάζατε τα πάντα εκτός από το μπόξερακι! Χοροπηδατε πάνω κάτω πιάνετε μύτες και γυρίζετε γύρω γύρω σας ελέγχουν ορθοπαιδικα και εκεί βλέπουν εάν έχετε σκολίωση και άλλα τέτοια! ΚΑΙ εκεί δείχνετε την ακτινογραφία! Μετά νομίζω είναι ένα ακόμη κοντέινερ απλά δεν θυμάμαι καλά γενικά ελαφριά πράγματα! Κατεβαίνουμε κάτω στο νοσοκομείο λίγο πριν τα κισε της εισόδου κάτω δεξιά είναι η επιτροπή απαλλαγών! Εκεί δίνουμε όλα μας τα χαρτιά και αυτά που σημείωσαν οι γιατροί και περιμένουμε! Μόλις τα δουν μας φωνάζουν μέσα την μια φορά θα μπείτε μόνοι εμένα εκεί με μέτρησε για τα κιλά μόνο και με ρώτησε εάν βγάζω το μίλι (οι τύποι κόβουν μόνο με το μάτι να ξέρετε!) Του λέω έτσι και έτσι και μου έδωσε επανεξέταση! Λοιπον επανεξέταση θα περάσετε οι περισσότεροι είτε την ίδια μέρα είτε την επόμενη τι είναι η επανεξέταση; Μια χαζομάρα δική τους δλδ μας έστελνε για επανεξέταση στο ακουογραμα ενός αυτό που είχαμε από ιδιώτη Κομπλέ (εμένα έστειλαν επανεξέταση γτ πήγα Παρασκευή και έδινα αθλήματα μετά Δευτέρα!) Ουσιαστικά μου κέρδισε ο τύπος 2-3 μέρες αλλά δυστυχώς κόπηκα στο μιλι για κάτι δευτερόλεπτα! Λοιπόν εφόσον φτάσουμε στην επιτροπή την δεύτερη μέρα θα περιμένουμε ώρες εκεί κάτω όλοι μαζί θα μπαίνω βγαίνουμε πολλοί θα πηγαίνουν για επανεξέταση 2-3 φορές την ίδια μέρα άλλοι δεν θα προλάβουν και θα πάνε για την επόμενη εικόνα φυσιολογικό! Εφόσον είστε οκ με τα χαρτιά θα μπείτε δεύτερη φορά μέσα στην επιτροπή! Μάγκες μου δυο γυναίκες και 1 άνδρας πολύ ωραίοι τύποι θα είστε 7 αδες είτε 5αδες και απλά θα σας πει κοιτάμε ευθεία όχι τον διπλανό μας και ναι θα δείξετε τον γκιώνη σας δεν είναι τίποτα! Εφόσον πάει καλά και αυτό θα σας φωνάξουν μετά από λίγο μόνο σας και θα σας πουν είστε κατάλληλος σας περιμένουμε 7 ώρα την επόμενη στο Καυτανζόγλειο λογικά φέτος ίσως πάνε αλλού δεν ξέρω! Και πάμε 7 ώρα στο Καυτανζόγλειο περιμένουν όλοι εκεί φωνάζει ένας τα επίθετα ανά 10 ή δώδεκα άτομα και είναι η ομάδα σας και μπαίνετε μέσα κάθεστε και ήδη οι πρώτοι έχουν ξεκινήσει... Πρώτο είναι το μίλι κύριοι εκεί παρέδωσα το όπλο δυστυχώς

βέβαια τα παιδιά που γνώρισα εκεί από έξω φώναζαν και με εμψύχωναν... Το χειρότερο είναι όταν θα δείτε κάποιον να τα παρατάει απλά ρε φίλε σκεφτείτε ότι κάτι του έφαγε το πόδι ή κάτι κακό τέλος πάντων και συνεχίστε να τρέχετε! Μετά έχει άλλα είς ύψος και μήκος... Απλά πηδήξτε προς τα πάνω και προς τα μπροστά δεν είναι κάτι... Τέλος είναι τα κάνιστρα εκεί απλά θέλει ώμους οι άνδρες νομίζω δεν κόπηκε κάνεις μόνο γυναίκες δυσκολεύονταν είδα κάποιες τσιριζαν κιόλας γτ σου κόβεται ο ώμο οπότε δώστε προσοχή! Καπάκι την επόμενη μέρα είναι το κολύμπι εκεί είπαμε κάνεις δεν θα σας πει μην πιάνετε τα σχοινιά ή τα πλακάκια στην άκρη και ο χρόνος είναι αρκετός... Προσοχή οι γυναίκες στην σφαίρα!
Συγνώμη για τα λάθη και οτιδήποτε άλλο εύχομαι να βοήθησα όσο μπορώ οτιδήποτε στείλτε μύνημα...