Σου προτείνω να βρεις μία κοπέλα. Θα σου κάνει καλό!HellasAmea24 έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 12:38 am Σταματήστε να διασπείρεται ψευδές ειδοποιήσεις όπως κάνανε και οι γιατροί της βρωμοκυβέρνησης την περίοδο του κοροδοιου γιατί θα σας πάω όλους στην αξιότιμη κυρία εισαγγελέα Κούτζαμάνη όπως έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Σαμαρά τον Δένδια και τον Αλεξίου!
Υ. Γ Έχω βύσμα τον Παναθηναϊκακια και δεν φοβάμαι τίποτα ψαρουκλες τα μαλλιά μου παίρνω *****!
![]()
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Σταματηστε να υβριζετε το πρόσωπο μου χαμηλοβαθμοι ειδαλλως θα βρεθειτε αναφερομενοι στο γραφειο μου καθως ειμαι μια περίπτωση μελλοντικου διοικητη με διαθεση να μη δειξω κανενα ελεος απεναντι στους υφισταμενους μου. Αν θεωρειτε οτι θα αμαυρωσετε ολα οσα προκειται να καταφερω ως μελλοντικος Διοικητής Α. Τ έχοντας παντα ως γνωμονα το συμφερον του αξιοτιμου αυτου Σώματος τοτε ειστε πολύ γελασμένοι και ΠΟΛΛΟΙ γελασμενοι. Αυτα απο μένα και να ξερετε οτι η αντιποιηση μελλοντικης αρχής ΜΠΟΡΕΙ να διωκεται μελλοντικά αλλα διώκεται ΣΙΓΟΥΡΑ ποινικα.
Υ. Γ Οποιος θελει να ανακαλεσει οσα ειπε για μενα θα θεωρηθει εξτρα προσόν και θα διευκολυνω την προσληψη αλλα και την συνταξιοδότηση του καθως εχω θείο που τον παρακολουθει η διωξη.
Υ. Γ Οποιος θελει να ανακαλεσει οσα ειπε για μενα θα θεωρηθει εξτρα προσόν και θα διευκολυνω την προσληψη αλλα και την συνταξιοδότηση του καθως εχω θείο που τον παρακολουθει η διωξη.
Συγνώμη δε θα το ξανακάνω φθηνή απομίμηση μου!
Κριμα νεα παιδια να εχετε ψυχολογικα προβληματα, πραγματικα για λυπηση!
Τράβα γαμησου ρε σκούπιδε πού θα κρίνεις εσύ ποιος έχει ψυχολογικά και ποιος όχι!
Ο μόνος πού θα ζητάει βοήθεια είσαι εσύ μωρη βρωμολουγκρα αν σε πιάσω στα χέρια του. Τράβα ψοφα πού το παίζεις και έξυπνος ***** ΓΙΕ!
Σταματηστε τωρα τους διαπληκτισμους! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!
Συμμορφωθειτε με τις εντολες των μελλοντικων αρχών γιατι θα συλληφθείτε!
Κέντρο λαμβάνεις; Κέντρο διαβιβαζω Διαπληκτισμος μελών του φόρουμ, χρειαζομαι ενισχυσεις ΟΒΕΡ!
Συμμορφωθειτε με τις εντολες των μελλοντικων αρχών γιατι θα συλληφθείτε!
Κέντρο λαμβάνεις; Κέντρο διαβιβαζω Διαπληκτισμος μελών του φόρουμ, χρειαζομαι ενισχυσεις ΟΒΕΡ!
Κωλοτουμπα άχρηστο άθλιο αμόρφωτο σκουπίδι πέθανε καριόλη εύχομαι να σε βρουν κρύο ***** γιε ψωλοχυσιμα! Καρκίνο από το σκουπιδοεμβολιο που έκανες χειραγωγούμενο πρόβατο, εσύ δεν προσφέρεις τίποτα σε αυτό το νήμα άντε ψοφα σε καμιά γωνία και μη μας σπας τις μπάλες τώρα ξεφτίλα Ε ξεφτίλα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης