Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

HellasAmea24 έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 12:38 am Σταματήστε να διασπείρεται ψευδές ειδοποιήσεις όπως κάνανε και οι γιατροί της βρωμοκυβέρνησης την περίοδο του κοροδοιου γιατί θα σας πάω όλους στην αξιότιμη κυρία εισαγγελέα Κούτζαμάνη όπως έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Σαμαρά τον Δένδια και τον Αλεξίου!
Υ. Γ Έχω βύσμα τον Παναθηναϊκακια και δεν φοβάμαι τίποτα ψαρουκλες τα μαλλιά μου παίρνω *****!
🌭👅🍦🍭
Σου προτείνω να βρεις μία κοπέλα. Θα σου κάνει καλό!
Hellas26

Δημοσίευση από Hellas26 »

Δάνεισε μου την δικιά σου την *****
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Hellas26 έγραψε: Τετ Ιούλ 17, 2024 4:42 pm Δάνεισε μου την δικιά σου την *****
Είσαι αστείος! Καλό βράδυ.
Hellas25

Δημοσίευση από Hellas25 »

Σταματηστε να υβριζετε το πρόσωπο μου χαμηλοβαθμοι ειδαλλως θα βρεθειτε αναφερομενοι στο γραφειο μου καθως ειμαι μια περίπτωση μελλοντικου διοικητη με διαθεση να μη δειξω κανενα ελεος απεναντι στους υφισταμενους μου. Αν θεωρειτε οτι θα αμαυρωσετε ολα οσα προκειται να καταφερω ως μελλοντικος Διοικητής Α. Τ έχοντας παντα ως γνωμονα το συμφερον του αξιοτιμου αυτου Σώματος τοτε ειστε πολύ γελασμένοι και ΠΟΛΛΟΙ γελασμενοι. Αυτα απο μένα και να ξερετε οτι η αντιποιηση μελλοντικης αρχής ΜΠΟΡΕΙ να διωκεται μελλοντικά αλλα διώκεται ΣΙΓΟΥΡΑ ποινικα.

Υ. Γ Οποιος θελει να ανακαλεσει οσα ειπε για μενα θα θεωρηθει εξτρα προσόν και θα διευκολυνω την προσληψη αλλα και την συνταξιοδότηση του καθως εχω θείο που τον παρακολουθει η διωξη.
Hellas25

ΥΓ.2 Εχώ θείο στη διωξη ηθελα να πω ***
HellasAmea24

Δημοσίευση από HellasAmea24 »

Συγνώμη δε θα το ξανακάνω φθηνή απομίμηση μου!
HellasAmea24

Δημοσίευση από HellasAmea24 »

Υ. γ θείεεε σώσε με
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Κριμα νεα παιδια να εχετε ψυχολογικα προβληματα, πραγματικα για λυπηση!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τράβα γαμησου ρε σκούπιδε πού θα κρίνεις εσύ ποιος έχει ψυχολογικά και ποιος όχι!
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 18, 2024 1:50 pm Τράβα γαμησου ρε σκούπιδε πού θα κρίνεις εσύ ποιος έχει ψυχολογικά και ποιος όχι!
Όσο είναι νωρίς φίλε να ζητήσεις βοήθεια, κρίμα είναι πραγματικά νέοι άνθρωποι!
Εύχομαι περαστικά!
Επισκέπτης

Ο μόνος πού θα ζητάει βοήθεια είσαι εσύ μωρη βρωμολουγκρα αν σε πιάσω στα χέρια του. Τράβα ψοφα πού το παίζεις και έξυπνος ***** ΓΙΕ!
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 18, 2024 8:26 pm Ο μόνος πού θα ζητάει βοήθεια είσαι εσύ μωρη βρωμολουγκρα αν σε πιάσω στα χέρια του. Τράβα ψοφα πού το παίζεις και έξυπνος ***** ΓΙΕ!
Βούλωσε την κωλοτρυπίδα σου ρε μαλακα επιτέλους! Αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στο νήμα πάρε μπούλο.
Hellas25

Σταματηστε τωρα τους διαπληκτισμους! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!
Συμμορφωθειτε με τις εντολες των μελλοντικων αρχών γιατι θα συλληφθείτε!
Κέντρο λαμβάνεις; Κέντρο διαβιβαζω Διαπληκτισμος μελών του φόρουμ, χρειαζομαι ενισχυσεις ΟΒΕΡ!
Επισκέπτης

Κωλοτουμπα άχρηστο άθλιο αμόρφωτο σκουπίδι πέθανε καριόλη εύχομαι να σε βρουν κρύο ***** γιε ψωλοχυσιμα! Καρκίνο από το σκουπιδοεμβολιο που έκανες χειραγωγούμενο πρόβατο, εσύ δεν προσφέρεις τίποτα σε αυτό το νήμα άντε ψοφα σε καμιά γωνία και μη μας σπας τις μπάλες τώρα ξεφτίλα Ε ξεφτίλα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες