Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
Εφω ξέρω τι γράφω. Οτι στην προηγούμενη προκήρυξη 5ετων πήρε σχεδόν όλους τους παλιούς εποχικούς! Δεν μιλάμε για τους τωρα των προκηρυξεων 2019 και 20!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
lazarus έγραψε: http://www.nomoskopio.gr/n_3938_11_15.php?toc=0&printWindow& ;
τι σχέση έχει αυτό που ανέβασες εσύ με την μοριοδότηση των εποχικών και την όλη συζήτηση που κάνουμε, έχεις μπερδέψει θεσμούς και μοριοδοτήσεις
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ΄ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ 1. Για την κατάταξη των υποψηφίων ανά σειρά επιτυχίας, λαμβάνονται υπόψη από την Επιτροπή Πρόσληψης τα κάτωθι κριτήρια, τα οποία βαθμολογούνται ως ακολούθως: α.50 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠ. ΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή ως έφεδρος αξιωματικός ή στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά. β.20 μόρια στον υποψήφιο ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β΄, εφόσον διαθέτει και επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Δ΄, γ.30 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι τέκνο προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα ταύτης ή εμπίπτει στο εδάφιο ε΄ της παρ.1 του άρθρου 42 του ν.1481/1984, δ.25 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας,20 μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας τριών τέκνων,15 μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και 10 μόρια στον υποψήφιο που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας. Αν στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων.7 ε.10 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη στο Π. Σ. Για κάθε αντιπυρική περίοδο. στ.10 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που έχει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη συνολικά. ζ.20 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είναι μακροχρόνια άνεργος, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. η.10 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που διαθέτει δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) Ειδικού Δασικής Προστασίας.2. Η συνολική βαθμολογία για κάθε υποψήφιο πολλαπλασιάζεται επί τον συντελεστή εκατό (100). Σε περίπτωση ισοβαθμίας δυο ή και περισσότερων υποψηφίων επιλέγεται σύμφωνα με τα παρακάτω κατά σειρά κριτήρια: Α. εκείνος που έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά, β. Εκείνος που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠ. ΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις, γ. Εκείνος που έχει υπηρετήσει ως έφεδρος αξιωματικός, δ. Ο ασκών την επιμέλεια γονέας με τα περισσότερα ανήλικα παιδιά, ε. Ο έχων το μεγαλύτερο βαθμό τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση εκ νέου ισοβαθμίας διενεργείται κλήρωση από την οικεία Επιτροπή Πρόσληψης, παρουσία των ισοβαθμούντων υποψηφίων. Η μη προσέλευση των ενδιαφερομένων δεν αναβάλλει τη διαδικασία της κλήρωσης
Εσύ τα έχεις μπερδέψει μάλλον! Στην προηγούμενη 5ετων έδινε προβάδισμα στους εποχικούς! Οπως και τωρα στην εμοδε! Απλα στην 5ετης υποχρεωσης το οριο ηταν 40 και 45 αντιστοιχα για να μπουνε ολοι! Διάβασε καλύτερα τα φεκ και το πως αποροφησε όλους τους παλιούς εποχικούς και μετά παρεθεσε σύνδεσμο η κείμενο να το διαβάσουμε! Ασχολουμε με φεκ προκηρύξεων όταν εσύ προφανώς πήγαινες ακόμη δημοτικό οπότε δεν χρειάζεται να μου υποδείξεις κανένα κείμενο. Εσυ κάνε καλύτερη μελέτη. Καλη συνέχεια φίλε μου.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
lazarus έγραψε:Εσύ τα έχεις μπερδέψει μάλλον! Στην προηγούμενη 5ετων έδινε προβάδισμα στους εποχικούς! Οπως και τωρα στην εμοδε! Απλα στην 5ετης υποχρεωσης το οριο ηταν 40 και 45 αντιστοιχα για να μπουνε ολοι! Διάβασε καλύτερα τα φεκ και το πως αποροφησε όλους τους παλιούς εποχικούς και μετά παρεθεσε σύνδεσμο η κείμενο να το διαβάσουμε! Ασχολουμε με φεκ προκηρύξεων όταν εσύ προφανώς πήγαινες ακόμη δημοτικό οπότε δεν χρειάζεται να μου υποδείξεις κανένα κείμενο. Εσυ κάνε καλύτερη μελέτη. Καλη συνέχεια φίλε μου.
καταρχάς τόση ώρα μιλάμε για Εποχικούς και επιλαχόντες εποχικούς και εσύ μπερδεμένος πετάγεσαι Και μας λες για ΠΠΥ, τώρα στο κομμάτι (Ασχολουμε με φεκ προκηρύξεων όταν εσύ προφανώς πήγαινες ακόμη δημοτικό) απλά θα σου
1. Μην προδίδεσαι το καταλάβαμε ότι είσαι 50 χρόνων που δεν μπήκε ππυ γιατί δεν είχε λύκειο
2. Σχετικά με ΦΕΚ θα σε Στεναχωρήσω και θα σου πω το έξης Εργάζομαι στον δημόσιο Τομέα σαν ΤΕ και όχι σαν κάτι φιλαράκια σου που μπήκαν σε δήμους με γυμνάσιο, στο τμήμα που είμαι έρχομαι σε καθημερινή τρίβει με ΦΕΚ προμήθειες ΕΣΠΑ και δημοσίευση διαγωνισμών στην διαυγεία
3. Για τις προκηρύξεις τα τελευταία 9 χρόνια απο φοιτητής ακόμα έκανα και κάνω Αιτήσεις για άτομα σε ΑΣΕΠ για σχολές ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ΕΛ. ΑΣ σε όλες των ειδικών φρουρών 2019 και ΟΠΠΙ για ΣΦ και ΛΦ όποτε πράγμα που σημαίνει ότι έχω καταθέσει επιτυχώς πάνω απο 1000 αιτήσεις απο ΥΕ μεχρι ΠΕ
; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ πέσε για ύπνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ μπλα μπλα και εγωισμό διακρίνω φίλε μου και εγωπάθεια! Να το κοιτάξεις! Είμαι κοντά στα 35 και όχι 50 έπεσες εξω. Και δεν ασχολουμε με το τι κάνουν και πως μπήκαν οι άλλοι. Ελλάδα ζούμε. Αν ήσουν τε φίλε μου δεν θα κοιτούσες εδω μέσα φορουμ. Προσωπικα δουλευω χρόνια εξω. Και είμαι εθελοντης. Απλα είμαι εδώ μέσα για την επόμενη όταν και αν βγάλει εποχικών. Τα πάμε
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
lazarus έγραψε:Πολύ μπλα μπλα και εγωισμό διακρίνω φίλε μου και εγωπάθεια! Να το κοιτάξεις! Είμαι κοντά στα 35 και όχι 50 έπεσες εξω. Και δεν ασχολουμε με το τι κάνουν και πως μπήκαν οι άλλοι. Ελλάδα ζούμε. Αν ήσουν τε φίλε μου δεν θα κοιτούσες εδω μέσα φορουμ. Προσωπικα δουλευω χρόνια εξω. Και είμαι εθελοντης. Απλα είμαι εδώ μέσα για την επόμενη όταν και αν βγάλει εποχικών. Τα πάμε
Φίλε είμαι ΤΕ διοικητικός εργάζομαι στον δημόσιο τομέα τα τελευταία 4.5 χρόνια περίπου με συνεχόμενες συμβάσεις, εδώ μέσα μπορεί να είναι όποιος θέλει είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός είτε μόνιμός έπεσες έξω και με αυτό υποτίμας και όποιον είναι εδώ μέσα, όπως ξανά είπα είμαι εδώ μέσα πρώτον βοηθάω κόσμο δεύτερον γιατί έχω συγγενείς που έχουν κάνει ΄χαρτιά
Για την ιστορία εσύ Ήσουν αυτό που πρώτος είπε αυτολεξεί (Ασχολουμε με φεκ προκηρύξεων όταν εσύ προφανώς πήγαινες ακόμη δημοτικό) πράγμα Που σημαίνει ότι εσύ έδειξες πρώτος Την εγώπάθεια σου και με την σειρά Μου απλά σου απάντησα Εσύ να το κοιτάξεις αυτό
πέσε τώρα για ύπνο γιατί συνεχώς Πέφτεις σε λάκκους Που εσύ ίδιος σκάβεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλούσαμε ποιο πάνω και ξεκίνησε η συζήτηση διοτι έλεγες ότι μπαίνουν με 0 μορια κτλπ. Να ψοφήσει δλδ η κατσίκα του γείτονα και να μου δίνει γάλα ή δικιά μου. Ποιο πάνω επίσης έγραφες για όρια ηλικίας και ότι δεν θα απορροφήσει τους εποχικούς λόγω ηλικίας. Σου παρέθεσα λοιπόν το φεκ για το πως και με τι όρια απορρόφησε τους προηγούμενους εποχικούς ως ππυ χωρις να μετρα ο βαθμος πτυχιου τους αλλα οι γ αντιπυρικες. Μου έγραφες ότι είμαι ατοπος και δεν μιλάμε για τους παλιούς. Κανενα νόημα δηλαδή. Ξερω από φεκ διότι κάνω και εγώ αιτήσεις από το 2008 και δικές μου αλλά και άλλων με αντίτιμο είτε ασεπ είτε εκτός. Δεν ενδιαφέρει κανέναν όμως το τι κάνω εγώ και εσύ εδώ μέσα! Πηγες την συζήτηση αλλού νταλλου! Κομμένος εποχικος είσαι προφανώς που βγάζεις κόμπλεξ. Δεν ασχολουμε αλλο
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
lazarus έγραψε:Μιλούσαμε ποιο πάνω και ξεκίνησε η συζήτηση διοτι έλεγες ότι μπαίνουν με 0 μορια κτλπ. Να ψοφήσει δλδ η κατσίκα του γείτονα και να μου δίνει γάλα ή δικιά μου. Ποιο πάνω επίσης έγραφες για όρια ηλικίας και ότι δεν θα απορροφήσει τους εποχικούς λόγω ηλικίας. Σου παρέθεσα λοιπόν το φεκ για το πως και με τι όρια απορρόφησε τους προηγούμενους εποχικούς ως ππυ χωρις να μετρα ο βαθμος πτυχιου τους αλλα οι γ αντιπυρικες. Μου έγραφες ότι είμαι ατοπος και δεν μιλάμε για τους παλιούς. Κανενα νόημα δηλαδή. Ξερω από φεκ διότι κάνω και εγώ αιτήσεις από το 2008 και δικές μου αλλά και άλλων με αντίτιμο είτε ασεπ είτε εκτός. Δεν ενδιαφέρει κανέναν όμως το τι κάνω εγώ και εσύ εδώ μέσα! Πηγες την συζήτηση αλλού νταλλου! Κομμένος εποχικος είσαι προφανώς που βγάζεις κόμπλεξ. Δεν ασχολουμε αλλο
Κληρονομικό χάρισμα έχεις, βρε αστιάτορα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυο φίδια μαυροκέφαλα μου τηγανίσαν κι έφαγα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Χαχαχχα DYK έγραψες πάλι
Πάντως ακούγεται για προκήρυξη τον Οκτώβρη έτσι είπε ο Στυλιανίδης σε ένα σωματείο τα όρια για τους εποχικούς ηλικιακά θα είναι μεγάλα θα έχει και πωλητές για να είναι συνταγματική προκήρυξη απλά εγώ είχα ακούσει ότι πρώτοι απ' όλους θα απορροφηθούν οι οδηγοί επειδή το σώμα δεν έχει οδηγούς.. Τι ξέρετε εσείς; Άντε μακάρι μπας κ γίνει θαύμα
Σε ποιο σωματείο αναφέρθηκε; Και σε τι είδους προκήρυξη αναφέρεσαι; Γράφεις στο νήμα των εποχικών.
Ωχ. δόρυ μπέρδεψα παλι το νήμα.. Μίλησαμε ένα παιδί από ζάκυνθο κ μου είπε γ ένα σωματείο π έχουν ότι μιλήσανε λέει με τον στυλιανίδη.. Και ότι λέει ετοιμάζουν τον 10ο του 22 προκήρυξη για να απορροφηθούν οι εποχικοί με μεγαλύτερο όριο ηλικίας υπολογίζω 35. Ρώτησα μετά και άλλοι κ είπαν κατά πάσα πιθανότητα ΕΜΟΔΕ θα είναι
Οκτώμβριο λογικά δεν θα βγει γιατί οι εποχικοί δεν θα μπορούν να πάρουν την αντιπυρική άρα πάμε αρχές νοέμβρη. Είπαν ναι θα βγάλουν τα ηλικιακά είναι ένα θέμα 33-35 40 θα δούμε οι οδηγοί θα έχουν μεγαλύτερο. Επίσης δεν θα έχει καμία αχέση το ηλικιακό της ΕΜΟΔΕ και δεν θα είναι σαν αυτή την προκ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες