Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Στα 778 είσαι.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
έχω Πιθανότητες η μ τίποταD.Y.K έγραψε:Στα 778 είσαι.
Κοίτα, αντικειμενικά μιλώντας, τα μόριά σου δεν είναι πολλά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν γνωρίζω με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος στα προσωρινά στους μη έχοντες εμπειρία. Όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες ας μας πει. Ελπίδες πάντως σίγουρα έχεις. Βλέπεις τι γίνεται με την 6Κ. Ε, βάλε και το ότι έχουν φύγει και θα φύγουν και άλλοι σε άλλους διαγωνισμούς, όλα είναι πιθανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Ιούλ 03, 2021 12:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
ευχαριστώ δυκXrounk έγραψε:D.Y.K έγραψε:Κοίτα, αντικείμενα μιλώντας, τα μόριά σου δεν είναι πολλά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν γνωρίζω με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος στα προσωρινά στους μη έχοντες εμπειρία. Όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες ας μας πει. Ελπίδες πάντως σίγουρα έχεις. Βλέπεις τι γίνεται με την 6Κ. Ε, βάλε και το ότι έχουν φύγει και θα φύγουν και άλλοι σε άλλους διαγωνισμούς, όλα είναι πιθανά.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Ξέρει κανένας τι προβλέπεται για τον ατομικό οπλισμό; Ποίοι το δικαιούνται οι εσωτερικοί ή εξωτερική ή και οι δύο; Το φέρουν και εκτός υπηρεσίας ή τους παρέχεται μόνο για την υπηρεσία;
Glock 19
Enoplos Frouros έγραψε:Ξέρει κανένας τι προβλέπεται για τον ατομικό οπλισμό; Ποίοι το δικαιούνται οι εσωτερικοί ή εξωτερική ή και οι δύο; Το φέρουν και εκτός υπηρεσίας ή τους παρέχεται μόνο για την υπηρεσία;
Οι εξωτερικοί εχουν δικαίωμα να φέρουν οπλισμό εκτος εργασιας (από και προς τη δουλειά) όχι τύπου πιστολέρο παω για ποτό είμαι μπράβος. Και οι εσωτερικοί κατόπιν αίτησης τους και εφόσον εγκριθεί μπορούν κ αυτοί εκτός εργασίας όμως... Οι σωφρο δεν έχουν οπλισμό στην εργασία τους... Για ατομική ασφάλεια σπίτι πχ
- Gekas55
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Loxias89 έγραψε:Enoplos Frouros έγραψε:Ξέρει κανένας τι προβλέπεται για τον ατομικό οπλισμό; Ποίοι το δικαιούνται οι εσωτερικοί ή εξωτερική ή και οι δύο; Το φέρουν και εκτός υπηρεσίας ή τους παρέχεται μόνο για την υπηρεσία;
Οι εξωτερικοί εχουν δικαίωμα να φέρουν οπλισμό εκτος εργασιας (από και προς τη δουλειά) όχι τύπου πιστολέρο παω για ποτό είμαι μπράβος. Και οι εσωτερικοί κατόπιν αίτησης τους και εφόσον εγκριθεί μπορούν κ αυτοί εκτός εργασίας όμως... Οι σωφρο δεν έχουν οπλισμό στην εργασία τους... Για ατομική ασφάλεια σπίτι πχ
Έλα ρε ο εξωτερικός και ο εσωτερικός φέρουν όπλο καί εκτός; Όπως οι Δίας ξέρω γω; Ο σοφρων μπορεί να έχει σπίτι τού για ασφάλεια;
D.Y.K πες μου και μενα σε παρακαλώ, λυκειο με 15,6 / τρίτεκνος,30 μήνες φυλακας ασφαλειας για όλες τις φυλακές θα δηλώσω τι μόρια πιάνω και την άποψη σου αν έχω ελπίδα. Ευχαριστώ
- Gekas55
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Upland έγραψε:D.Y.K πες μου και μενα σε παρακαλώ, λυκειο με 15,6 / τρίτεκνος,30 μήνες φυλακας ασφαλειας για όλες τις φυλακές θα δηλώσω τι μόρια πιάνω και την άποψη σου αν έχω ελπίδα. Ευχαριστώ
Είσαι πάρα πολύ καλά φίλε εννοείται θα κυνηγήσεις θέσεις που λαμβάνονται υπόψιν οι τρίτεκνοι
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 34
Κύριοι κοιτάξτε τς προϋποθέσεις που ζητάει η τριτεκνια μέχρι τα 25 το πρώτο παιδί είναι... Δεν σημαίνει ότι όταν έχεις 3 αδέρφια είσαι και τριτεκνος
Δεν ξερω αν τα βρηκα σωστα αλλα στην 6κ/18 στα προσωρινα στην θεση ΔΕ β επικουρια χωρις εμπειρια οι πρωτοι 323 έχουν μορια πανω απο 1000. Τι παιζει?
sven89 έγραψε:Δεν ξερω αν τα βρηκα σωστα αλλα στην 6κ/18 στα προσωρινα στην θεση ΔΕ β επικουρια χωρις εμπειρια οι πρωτοι 323 έχουν μορια πανω απο 1000. Τι παιζει;
Χωρίς εμπειρία=μεγάλο απολυτήριο για να μπεις...1100+
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες