Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Παιδιά δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι ή όχι, και χωρίς να έχω σκοπό την παραπληροφόρηση. Εμένα η πηγή-γνωστός μου, είπε πως μέσα καλοκαιριού θα βγει! Δ. Υ. Κ εσύ πως το βλέπεις; Έχει βάσεις-πιθανότητες;(γνωρίζω πως έχεις δηλώσει πως δύσκολο για φέτος) αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σου
Προφανώς και θα γνωρίζει κάτι παραπάνω ειδικά αν έρχεται σε επαφή με έναν Υπουργό δεν το συζητώ. Ωστόσο καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσει από κάποια στάδια και να πάρει και κάποιες "εγκρίσεις" κάτι που στις μέρες μας δεν είναι και ότι πιο εύκολο.
Εσύ έχεις έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο και face to face και σου εκμυστηρεύτηκε αυτό το πράγμα περί προκήρυξης το καλοκαίρι κλπ;
Εσύ έχεις έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο και face to face και σου εκμυστηρεύτηκε αυτό το πράγμα περί προκήρυξης το καλοκαίρι κλπ;
swat_521tpn έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι ή όχι, και χωρίς να έχω σκοπό την παραπληροφόρηση. Εμένα η πηγή-γνωστός μου, είπε πως μέσα καλοκαιριού θα βγει! Δ. Υ. Κ εσύ πως το βλέπεις; Έχει βάσεις-πιθανότητες;(γνωρίζω πως έχεις δηλώσει πως δύσκολο για φέτος) αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη σου
Εφόσον φίλε μου ήδη από προχθές έχω γράψει την άποψη μου γιατί με ρωτάς το ίδιο πράγμα και πάλι;
Εκτός και αν θέλεις να σου αποσαφηνίσω κάτι από τα γραφόμενα μου που ίσως να μην κατάλαβες καλά οπότε πάω πάσο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Εχω μιλησει απο κοντα και με τα 2 ατομα που σου ειπα. Αυτος που ειναι φιλος του καμμενου ηταν καθηγητης μου και τον αλλον που ειναι στο γραφειο που σου ειπα τον γνωρισα μεσα απο ενα ατομο που ειναι ηδη στο στρατο. Απλα θεωρω οτι αυτος ο στρατιωτικος που ειναι στο γραφειο αυτο ξερει κατι παραπανω γιατι του ειπαν να αρχισει ν ετοιμαζει καποια χαρτια για την προκηρυξη βεβαια αυτο εγινε πριν 2 εβδομαδες. Οσο για τον καθηγητη δε λεω ειναι φιλος του αλλα μπορει να του ειπε ο καμμενος οτι θελει να παρει ατομα και εκεινος να θεωρησε οτι θα το κανει σιγουρα τον ρωτησα βεβαια αλλα δεν μου ειπε λεπτομερειες απλα μου ελεγε με σιγουρια για το καλοκαιρι. Γι αυτο σε ρωτησα αν ο αλλος ο στρατιωτικος οντως ξερει κατι παραπανω και το ειπε επειδη ειναι ηδη μεσα και δουλευει σε αυτο τ γραφειο
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Γιατί παρακολουθώ καιρό το φορουμ και εμπιστεύομαι την κρίση σου! Η πληροφορία που είχα ήταν απο αδερφό φίλου μου στο ΓΕΣ. Και με βάση την πολιτική-οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Θα ήθελα να τεκμηρίωσεις για ακόμη μια φορά εαν σου είναι εύκολο. Την θέση σου! Δεν θέλω να σε πρίζω. Απλά και εμείς αγωνιούμε... Φιλικά πάντα
Ναι βέβαια η ερώτηση σου είναι σχετική και φυσικά εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω για να σου δώσω μία σίγουρη απάντηση. Βεβαίως όμως αν δουλεύει μέσα στο Υπουργείο θα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις αλλά και το τι έχει ζητηθεί ή θα ζητηθεί (ακόμη και συζητηθεί αν θες) από πρώτο χέρι.
Μένει μόνο να δούμε αν ο γνωστός του γνωστού σου λέει αλήθεια ή απλά ασκεί την γνωστή πολιτική όπως και οι πολιτικοί
Μένει μόνο να δούμε αν ο γνωστός του γνωστού σου λέει αλήθεια ή απλά ασκεί την γνωστή πολιτική όπως και οι πολιτικοί

swat_521tpn έγραψε:Γιατί παρακολουθώ καιρό το φορουμ και εμπιστεύομαι την κρίση σου! Η πληροφορία που είχα ήταν απο αδερφό φίλου μου στο ΓΕΣ. Και με βάση την πολιτική-οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Θα ήθελα να τεκμηρίωσεις για ακόμη μια φορά εαν σου είναι εύκολο. Την θέση σου! Δεν θέλω να σε πρίζω. Απλά και εμείς αγωνιούμε... Φιλικά πάντα
Την έχω τεκμηριώσει ουκ ολίγες φορές κομάντο. Και μάλιστα εξαιρετικά πρόσφατα (προχθές αν δεν κάνω λάθος).
Έχει να κάνει με το ότι είναι κουραστικό να γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια αναπαράγοντας το ίδιο πράγμα σε επανάληψη.
Είπαμε πρόθεση και θέληση υπάρχει για προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα τα επιτελεία έχουν κάνει μέσα στην πενταετία και αιτήματα (ειδικά το ΓΕΝ) αλλά έχουν πέσει στο κενό.
Στον δε Στρατό Ξηράς η οροφή είναι για 10 σειρές ΕΠΟΠ ενώ μέχρι στιγμής έχουν μπει οι 8. Θα μπουν οι επόμενες 2; Και αν ναι πότε θα βρέξει χρήμα για να γίνει αυτό;
Κανείς δεν ξέρει.
-
- Υποδεκανέας
Νομιζω οτι με εχεις καλυψει απολυτα ΔΥΚ. Ελπιζω αυτη η χρονια να ειναι η τυχερη κι αν οχι για ολους για τους περισσοτερους 

- Iron_Skinhead
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: Μουσική, Γυμναστική
Μακάρι christina94 να είναι έτσι αλλά δεν νομίζω για φέτος. Το να βγει του χρόνου πιο λογικό μου φαίνεται...
Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ!!!
Γιατί του χρόνου θα γίνουμε Ελβετία;
άμα είναι να μήν βγεί φέτος ή του χρόνου δε θα βγεί ποτέ ξανά διότι η Ελλάδα πάντα έτσι θα είναι, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια που εμείς θα έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αιτήσεις...

άμα είναι να μήν βγεί φέτος ή του χρόνου δε θα βγεί ποτέ ξανά διότι η Ελλάδα πάντα έτσι θα είναι, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια που εμείς θα έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αιτήσεις...
Κατά την γνώμη σας που είναι κάλο να πάει μια γυναίκα; Αεροπορία ξηρά ή ναυτικό; Κάποιοι μου είπαν ότι αεροπορία Και ναυτικό κατέχοντας πτυχίο είσαι πιο ανώτερη από τι αν πας στην ξηρά + ότι και τα λεφτά σε ναυτικό και αεροπορία είναι περισσότερα. Και αν περάσεις ξηρά και μετά βγουν προκηρύξεις για αεροπορία και ναυτικό τι γίνεται πως μπορείς να πας, πρέπει πάλι απο την αρχή όλα η παίρνεις μετάθεση?
-
- Υποδεκανέας
Το ποτε θα βγει κανεις δεν το ξερει μπορει να βγει σε ενα μηνα, μπορει το καλοκαιρι, μπορει του χρονου, μπορει και ποτε. Σημασια εχει αυτη τη στιγμη το να βγει η προκηρυξη τωρα το ποτε ειναι αγνωστο. Θελω να πιστευω οτι αυτα που ειπα δεν ειναι ψεματα

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Κατά την γνώμη σας που είναι κάλο να πάει μια γυναίκα; Αεροπορία ξηρά ή ναυτικό; Κάποιοι μου είπαν ότι αεροπορία Και ναυτικό κατέχοντας πτυχίο είσαι πιο ανώτερη από τι αν πας στην ξηρά + ότι και τα λεφτά σε ναυτικό και αεροπορία είναι περισσότερα. Και αν περάσεις ξηρά και μετά βγουν προκηρύξεις για αεροπορία και ναυτικό τι γίνεται πως μπορείς να πας, πρέπει πάλι απο την αρχή όλα η παίρνεις μετάθεση;
Ανάμεσα στα 3 που αναφέρεις σαφώς και στην Αεροπορία είναι καλύτερα όχι μόνο για εσάς τις γυναίκες αλλά και για τους Άντρες.
Ωστόσο επέτρεψε μου να σου πω ότι σαν γυναίκα το καλύτερο θα ήταν να μπεις σαν ΕΠΟΠ στην Στρατολογία.
Ανώτερη πάντως δεν είσαι πουθενά ότι πτυχίο και αν έχεις και σε όποια ειδικότητα και αν περάσεις. Η ανέλιξη είναι ίδια για όλους τους Επαγγελματίες Οπλίτες με την διαφορά ότι οι έχοντες κάνει την θητεία τους παίρνουν βαθμό έναν χρόνο γρηγορότερα.
Αν περάσεις ΣΞ και ορκιστείς δεν γίνονται μετατάξεις. Αν δεν έχεις ορκιστεί και έχεις περάσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τις επιτροπές και βγουν οι τελικοί πίνακες μπορείς να πας όπου θες όπως έγινε και το 2009.
Τα λεφτά ήταν λίγο περισσότερα στο ΠΝ ΜΟΝΟ λόγω των πλεύσιμων που είχαν αλλά και αυτά να ξέρεις ότι λίγο πολύ έχουν κοπεί.
christina94 έγραψε:Νομιζω οτι με εχεις καλυψει απολυτα ΔΥΚ. Ελπιζω αυτη η χρονια να ειναι η τυχερη κι αν οχι για ολους για τους περισσοτερους
Για όλους θα είναι αρκεί να βγει προκήρυξη. Τουλάχιστον θα σας φύγει ο καημός ακόμη και αν δεν περάσετε και θα πεις ότι προσπάθησες.
Οι μόνοι άτυχοι είναι αυτοί που ενώ ήθελαν δεν τα κατάφεραν λόγω του ότι δεν τους πιάνει το όριο ηλικίας.
Ευχαριστώ δυκ. Τα λέμε όταν με το καλό βγει αυτή η προκήρυξη και απ' οτι βλέπω θα γίνει σφαγή για το ποιος θα περάσει.
-
- Υποδεκανέας
Εχεις δικιο 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες