Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lanzaralx
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lanzaralx »

Μαλλον εχεις δικιο...
s.p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από s.p »

Παιδια εγω ο ιδιος ειμαι και δεν εχω πει κατι τετοιο... Βασίζομαι στις δικες σας πληροφοριες και τις πληροφοριες που βγαζουν τα σαιτ. Τωρα το ειδα και φρικαρα... Απλως με ρωτανε δικοι μου ανθρωποi τι εχει απογινει με την ιστορια. Και το μονο που εχω πει ειναι οτι περιμενω το φεκ καταταξης απο μερα σε μερα και οτι πιστευω πως θα μας καλεσουν εως το τελος του μηνα με αρχες του αλλου παντα με αβεβαιότητα και ειλικρίνεια... Για αυτο το κοπελι που το πε επρεπε πρωτα να με ρωτησεε και υστερα να βγαλει το ονομα μου απανω αυτα ειναι σοβαρα πραγματα δεν πεζουν με τετοια πραγματα... Τελος παντων. Εγω δεν παρεξηγω αλλα καλαο θα ηταν να με ρωτησει πρωτα και υστερα να βγαλει συμπερασματα. Καντε υπομονη οπως το ειπε το κοπελι παραπανω και ολα θα πανε καλα. Ο θεος ειναι μεγαλος... Και θα μας βοηθήσει ολους. Ευχομαι να εχουμε ολοι γρηγορα και καλα αποτελεσματα ολοι μας.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

s.p έγραψε:Παιδια εγω ο ιδιος ειμαι και δεν εχω πει κατι τετοιο... Βασίζομαι στις δικες σας πληροφοριες και τις πληροφοριες που βγαζουν τα σαιτ. Τωρα το ειδα και φρικαρα... Απλως με ρωτανε δικοι μου ανθρωποi τι εχει απογινει με την ιστορια. Και το μονο που εχω πει ειναι οτι περιμενω το φεκ καταταξης απο μερα σε μερα και οτι πιστευω πως θα μας καλεσουν εως το τελος του μηνα με αρχες του αλλου παντα με αβεβαιότητα και ειλικρίνεια... Για αυτο το κοπελι που το πε επρεπε πρωτα να με ρωτησεε και υστερα να βγαλει το ονομα μου απανω αυτα ειναι σοβαρα πραγματα δεν πεζουν με τετοια πραγματα... Τελος παντων. Εγω δεν παρεξηγω αλλα καλαο θα ηταν να με ρωτησει πρωτα και υστερα να βγαλει συμπερασματα. Καντε υπομονη οπως το ειπε το κοπελι παραπανω και ολα θα πανε καλα. Ο θεος ειναι μεγαλος... Και θα μας βοηθήσει ολους. Ευχομαι να εχουμε ολοι γρηγορα και καλα αποτελεσματα ολοι μας.
τι εννοεις οτι εισαι εσυ; Ποιος; Ο παπαδακης;
s.p
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από s.p »

Μαλισταα ο παπαδακησ... Οταν το ειδα αυτο φρικαραα... Ειμαι καθε μερα με την αγωνια το αγχος μπας και γινει τιποτα και να βγει ετσι το ονομα μου... Εγω φιλε ουτε υπουργος ειμαι ουτε καθυστερημένος απο αυτα που αναφεραν πριν... Ειμαι ενας επιτυχον που περιμενω μερα με την μερα με την αγωνια και την ελπιδα μπας και βγει τιποτα να ξεκινησουμε την δικη μας πορεια και το νεο δρομο... Ουτε μεσα εχω ουτε τιποτα... Απο τι αναφερθήκαν πριν... Αλλα προσπαθω να στειλω μήνυμα του κοπελιου που το γραψε και δεν μπορω... Το κοπελι δεν το ξερω. Αλλα θα παρακαλουσα Να σβησει το ονομα μου απο την δημοσίευση που εκανεε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

1. Το καθυστερημένος πήγαινε σε αυτόν που ανέφερε εσένα και όλα τα άλλα που όπως αποδείχθηκε δεν ίσχυαν.
2. Εγώ θα το σβήσω η μάλλον θα το κάνω επεξεργασία το μήνυμα που εμπεριέχει το ονοματεπώνυμο σου, αλλά και εσύ κάνε κάτι με την ορθογραφία σου, έχεις στείλει δύο μηνύματα και αναγκάστηκα να τα διορθώσω ώστε να βγαίνει κάποιο νόημα.

Σωστά ελληνικά ή διαγραφή
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

KΑλημέρα! Είδα κ εγώ ότι έχω 24 αδιάβαστα μηνύματα και είπα κάτι καλό θα έγινε. Και μπαίνω Και βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με ένα χλεχλέ που είπε να κάνει την πλάκα του. Υπομονή πάντως πιστεύω όλα καλά θα πάνε. Όποιος έχει κανά νεότερο πάντως ας μας πει.
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Παιδιά Μπείτε Και στο facebook στην Ομάδα (Υποψήφιοι Δόκιμοι Πυροσβέστες 2012) είμαστε Μαζεμένοι Αρκετοί Τους Επιτυχόντες Καλό Ειναι να ερθουν και Άλλοι Να Είμαστε Πιο Οργανωμένοι
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Καλημέρα Αδέρφια, τι σιωπη ειναι αυτη εχει καποιος κανενα νεο;τι ησυχια ειναι αυτη ; Βλεπω μια Αδράνεια Τις Τελευταίες Μερες απο ολους μας. Αυτο Θεωρείτε Θετικο η οχι!

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Φίλε Βαγγέλη είμαστε αρκετά παιδιά που δεν έχουν facebook όπως εγω (και δεν θα έκανα ποτέ γιατι το απεχθάνονται εξ´ αρχης) οπότε μπαίνουμε εδώ και ενημερώνομαστε και λέμε την γνώμη μας. αν βγει κάτι νεότερο (θετικό ή αρνητικό) πιστεύω πως θα γραφτεί παντού και θα μαθευτεί. ηδη έχουμε κάνει μια συνάντηση με παιδιά πριν κανά εικοσαημερο περίπου.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Αυτο σημαινει οτι κανεις δεν ξερει τιποτα. Υπομονη
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό... Προσπάθησα να το ψάξω στο site της βουλής αλλά δε βρήκα άκρη...

http://www.902.gr/eidisi/voyli/8894/kke-erotisi-gia-tin-exelixi-toy-diagonismoy-proslipsis-725-dokimon-pyrosveston

ελπίζω να μην περιμένουμε πότε θα απαντηθεί και αυτή η ερώτηση...

δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Αυτή τη Βδομάδα Και τη επόμενη γίνονται κρίσεις στο σώμα για τους αξιωματικούς... Δε ασχολούνται με τα θέματα μας... Μόλις τελειώσουν (μέσα άλλης βδομάδας) μπορούμε να ελπίζουμε σε νέα... Μέχρι τότε χαλαρώστε αναπαυτικά...
tripotron

Δημοσίευση από tripotron »

Οι κρισεις τελειωσανε ειναι και στο σαιτ της πυροσβεστικης
δοκιμος

Δημοσίευση από δοκιμος »

Είναι και άλλες... Των ανωτάτων Αξιωματικών Τελειώσαν Και πάμε για τους υπόλοιπους αξιωματικούς τώρα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από handballer »

Κεφτές έγραψε: Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό... Προσπάθησα να το ψάξω στο site της βουλής αλλά δε βρήκα άκρη...

ελπίζω να μην περιμένουμε πότε θα απαντηθεί και αυτή η ερώτηση...

Απο ερωτησεις σε διαφορα υπουργεια αλλο τιποτα. στις απαντησεις υπαρχει το προβλημα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης