Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Εσυ δλδ απο που το ακουσες για νοεμβρη; Δεν το ακουσες απο βυσμα;
Αν και δεν θα επρεπε να ρωταω, με τετοιο ονομα δικαιολογουνται ολα...
Αν και δεν θα επρεπε να ρωταω, με τετοιο ονομα δικαιολογουνται ολα...
Αντε και καλο μας καλοκαιρι... Τα λεμε το επομενο... !
MIKE27 έγραψε:Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων
αυτο ειναι πολυ σημαντικο φιλε μικε...
Την προθεση του να προσλαβει το αρχηγειο την εχει κοινοποιηση μεσω της πολιτικης του ηγεσιας στην κυβερνηση και κατ επεκταση στο Οικονομικων, αν τελικα δεν προχωρηση θα το μαθουμε αν και τα μηνυματα δεν ειναι αισιοδοξα για φετος. Αυτη ειναι η απαντηση σε προσωπικο μν προς το ΣΕΦΕΑ που εκανα.
Κοιτα κυριε επιλοχια μου βαλες και τις σαρδελες Του στρατου... Στο παιξα εγω εξυπνακιας; Εγω φτεω ρε που δινω ελπιδες και οσο για το βισμα αν ειχα θα χα μπει στους 1200
Τωρα εφοσον δεν εχω το πολεμαω ακομα καλο μηνα φιλε μου και κουλαρε θαρθει και η σειρα μας να μπουμε γιατι λενε οσοι το προσπαθουν καποια στιγμη θα γινει καλη νυχτα κ καλο υπολοιπο καλο καιριου

Αν ξερεις κατι πες μας μην παιζεις με τον πονο μας.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 29
Κυριοι, το εχουμε ξαναπει! Μονο με πηγες γραφουμε πραγματα. Αν δεν εχουμε πηγη, δεν γραφουμε τπτ. Καποιοι εδω μεσα περιμενουν πως και πως αυτη την προκηρυξη. Ευχαριστω
Ειναι κριμα να περιμενουμε να μαθουμε κατι και να κοροιδευομαστε μεταξυ μας.(δεν μιλαω για εσενα 317 λελε) γενικα μιλαω.
Με τον πονο μας παιζεις αρχιγε; Αν εχεις κατι χειροπιαστο πες το μας να ξερουμε κ εμεις... Τη μερα μπαινω 100 φορες εδω για να δω αν υπαρχει κανενα νεο κ σημερα βλεπω εσενα που ειπες αυτο... Μην παιζεις με τον πονο μας...
Eιναι σημαντικο φιλε μου γιατι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη απ΄οτι φαινεται εχει ζητησει ατομα. Το θεμα βεβαια ειναι αυτα τα ατομα να τα εγκρινει το Υπουργειο Οικονομικων.toro έγραψε:MIKE27 έγραψε:Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
MIKE27 έγραψε:Eιναι σημαντικο φιλε μου γιατι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη απ΄οτι φαινεται εχει ζητησει ατομα. Το θεμα βεβαια ειναι αυτα τα ατομα να τα εγκρινει το Υπουργειο Οικονομικων.toro έγραψε:MIKE27 έγραψε:Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων
Αυτο το εχει γραψει ο Lew εδω και ενα μηνα...
Πως να εγκρινει ατομα μεσα στο καλοκαιρι το υπουργειο των οικονομικων απο τη στιμγη που αν δεν παρουμε τη δοση τον σεπτεμβρη πτωχευουμε; ...
Παληκαρια σας εχω σχετικα καλα νεα Σημερα στο τμημα μας ειπε ο διοικητης μας οτι θα βγαλουν προκηρηξη η οκτοβριο η αρχες δεκεμβριου διοτι υπαρχει ελλειψη πρωσοπικου αλλα μαλλον για 500 ατομα μονο...
Φιλε μου αν μου επιτρεπεις που υπηρετεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες