Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Εσυ δλδ απο που το ακουσες για νοεμβρη; Δεν το ακουσες απο βυσμα;
Αν και δεν θα επρεπε να ρωταω, με τετοιο ονομα δικαιολογουνται ολα...
Άβαταρ μέλους
GIO...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GIO... »

Αντε και καλο μας καλοκαιρι... Τα λεμε το επομενο... !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

MIKE27 έγραψε:Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων

αυτο ειναι πολυ σημαντικο φιλε μικε...
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από argo »

Την προθεση του να προσλαβει το αρχηγειο την εχει κοινοποιηση μεσω της πολιτικης του ηγεσιας στην κυβερνηση και κατ επεκταση στο Οικονομικων, αν τελικα δεν προχωρηση θα το μαθουμε αν και τα μηνυματα δεν ειναι αισιοδοξα για φετος. Αυτη ειναι η απαντηση σε προσωπικο μν προς το ΣΕΦΕΑ που εκανα.
εξυπνοπουλο

Δημοσίευση από εξυπνοπουλο »

Κοιτα κυριε επιλοχια μου βαλες και τις σαρδελες Του στρατου... Στο παιξα εγω εξυπνακιας; Εγω φτεω ρε που δινω ελπιδες και οσο για το βισμα αν ειχα θα χα μπει στους 1200 Εικόνα Τωρα εφοσον δεν εχω το πολεμαω ακομα καλο μηνα φιλε μου και κουλαρε θαρθει και η σειρα μας να μπουμε γιατι λενε οσοι το προσπαθουν καποια στιγμη θα γινει καλη νυχτα κ καλο υπολοιπο καλο καιριου
317lele

Δημοσίευση από 317lele »

Μαγκες υπομονη ερχεταιιιιι δεν λεω τιποταα αλλοο.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Αν ξερεις κατι πες μας μην παιζεις με τον πονο μας.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Κυριοι, το εχουμε ξαναπει! Μονο με πηγες γραφουμε πραγματα. Αν δεν εχουμε πηγη, δεν γραφουμε τπτ. Καποιοι εδω μεσα περιμενουν πως και πως αυτη την προκηρυξη. Ευχαριστω
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ειναι κριμα να περιμενουμε να μαθουμε κατι και να κοροιδευομαστε μεταξυ μας.(δεν μιλαω για εσενα 317 λελε) γενικα μιλαω.
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Με τον πονο μας παιζεις αρχιγε; Αν εχεις κατι χειροπιαστο πες το μας να ξερουμε κ εμεις... Τη μερα μπαινω 100 φορες εδω για να δω αν υπαρχει κανενα νεο κ σημερα βλεπω εσενα που ειπες αυτο... Μην παιζεις με τον πονο μας...
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

toro έγραψε:
MIKE27 έγραψε:Το μονο μου μπορω να σου πω προς το παρον ειναι η θεληση του υπουργειου να προσλαβει ατομα και περιμενει απαντηση απο το Οικονομικων, οπως λες και εσυ λογω δυσκολης οικονομικης καταστασης κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι θα γινει, ας ελπισουμε ολοι μας τελικα να προσλαβει κοσμο γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα.Αυτo μου απαντησε χθες το ΣΕΦΕΑΑ σε προσωπικο μηνυμα που του εστειλα για το αν θα βγει φετος προκηρυξη φρουρων

Eιναι σημαντικο φιλε μου γιατι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη απ΄οτι φαινεται εχει ζητησει ατομα. Το θεμα βεβαια ειναι αυτα τα ατομα να τα εγκρινει το Υπουργειο Οικονομικων.

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

MIKE27 έγραψε:
toro έγραψε:

Eιναι σημαντικο φιλε μου γιατι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη απ΄οτι φαινεται εχει ζητησει ατομα. Το θεμα βεβαια ειναι αυτα τα ατομα να τα εγκρινει το Υπουργειο Οικονομικων.

Αυτο το εχει γραψει ο Lew εδω και ενα μηνα...
Πως να εγκρινει ατομα μεσα στο καλοκαιρι το υπουργειο των οικονομικων απο τη στιμγη που αν δεν παρουμε τη δοση τον σεπτεμβρη πτωχευουμε; ...
mike

Δημοσίευση από mike »

Παληκαρια σας εχω σχετικα καλα νεα Σημερα στο τμημα μας ειπε ο διοικητης μας οτι θα βγαλουν προκηρηξη η οκτοβριο η αρχες δεκεμβριου διοτι υπαρχει ελλειψη πρωσοπικου αλλα μαλλον για 500 ατομα μονο...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Φιλε μου αν μου επιτρεπεις που υπηρετεις;
mike

Δημοσίευση από mike »

Στο Α Τ αμπελοκηπων
Στρατός και θητεία