αν στην καλυτερη βγουνε οι προσορινοι 9 μετα σηγουρα θελει 15 μερες 10 ενστασης αλλη μια ευδομαδα για καρτελα γιατρους αρα πολη δυσκολο να μπουν μεσα αρχες οκτομβρη
Εγω χωρίς κάποια πληροφορία έχω να πω ότι αν δείτε τα αποτελέσματα να βγαίνουν Τετάρτη Πέμπτη μην εκπλαγεί κανένας
Αν υποθεσουμε οτι Δευτερα 2 Σεπτεμβριου βγουν αποτελεσματα.. μεχρι της 12 Σεπτεμβριου θα ειναι οι ενστασεις... αμα βαλεις και 10 μερες για γιατρους, παμε 22-23 Σεπτεμβρη, μετα ΠΚΕ... οποτε εχει βαση το 7 Οκτωβριου για σχολη.
Ακριβως, και εγω για αυτο δινω βαση στο αρθρο επειδη ειδαμε το προγραμμα συσσιτιου χτες. Οποτε ξερουμε ποτε ξεκιναει η σχολη και εχουμε ενα χρονοδιαγραμμα στο μυαλο μας
Ξέρει κανεις αν εμείς που δουλεύουμε σε καφέ και μας έχουν ένα ένσημο άρα φαίνεται εισοδειμα στην τράπεζα αν πρέπει να παραιτηθούμε για να μην φαίνεται στο ΙΚΑ ότι δουλεύω κάπου;
Παιδιά προσωπικη μου άποψη, αποτελέσματα μετά τις 15 Σεπτεμβρίου,10 μέρες ένστασεις,5μερες να εξεταστούν οι ενστάσεις,7 μέρες ιατρικά, άλλες 3 μέρες για πκε. Μια εβδομάδα θα ειδοποιήσουν νωρίτερα άρα αρχές Νοεμβρίου. Μπορεί να κάνω κ λάθος.
Καλησπέρα στην παρέα, είμαι και εγώ ένας υποψήφιος ειδικός φρουρός και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, μην αγχώνεται κανείς ό, τι να γίνει θα γίνει και η ζωή προχωράει! Θα ήθελα κάποιος που μένει ήδη Αθήνα να με διαφωτίσει οι μετακινήσεις μέσα στη πόλη είναι εύκολες χωρίς αυτοκίνητο; Δηλαδή με τα μμμ μπορείς εύκολα να μετακινηθείς προς την υπηρεσία σου ακόμα κι αν μένεις σχετικά μακριά; Ευχαριστώ πολύ! Για την ιστορία έχω 2380 μόρια! καλή μας επιτυχία και πάλι!
Έχουν γίνει λάθη στις αιτήσεις... Οπότε θα καθυστερήσει, λόγω ενστάσεων.Μιας και τελείωσε η υποβολή των αιτήσεων έγιναν κάποια λάθη και θα μειωθούν τα μόρια σε κάποιους-ες:
1ον πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (π. Χ Αγγλικά) έπρεπε να είναι φωτοαντίγραφο αλλά με πρωτότυπη σφραγίδα-υπογραφή δικηγόρου (και όχι έγχρωμη φωτοτυπία αυτού), το αναγράφει στην προκήρυξη.
2ον όσοι καταθέσατε υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση για να στείλετε τα διπλώματα αργότερα, πιέστε στο Υπουργείο Μεταφορών να σας τα στείλουν άμεσα. Διότι, έχετε διορία μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη.
Kirios έγραψε:Ολα θα εξαρτιθουν απο ποτε θα βγουν οι βασεις αλλα λιγο δυσκολο να βγουν δευτερα γιατι λεει το αρθρο οτι δν της εχουν συγκεντροσει ακομα
Τι είναι οι βάσεις ρε παιδια; Καταχώρηση γίνεται, και τα επεξεργάζεται αυτόματα ο Η/Υ... Όσο για τις ενστάσεις, αυτοί που θα δικαιωθούν, θα μπουν και αυτοί μέσα, χωρίς να επηρεάσουν τους ήδη εισαχθέντες... Θα μπουν και ας είναι παραπάνω τα άτομα.. Κανένα πρόβλημα.. Απλά πράγματα.. μην μπερδευεστε...
7 Οκτωβρη ρε παιδιά που λέτε αρχίζει η σχολή για τους αστυφύλακες από πανελλήνιες όπως όλες οι σχολες αρχιζουν αρχες οκτωβρη που κολλάει αυτό με τους ειδικούς φρουρούς;