Καλημέρα. Φίλος μου καλός που υπηρετεί Λέσβο ως σφοχ μου είπε ότι θα πάρει αλλά 100 άτομα μόνο για το νησί... Φανταστείτε για τις άλλες περιοχές. Για ΕΠΟΠ εγιναν 40.500 αιτήσεις για 1.500 άτομα. Σας τα λέω αυτά για να δείτε πόσα άτομα περίπου θα κάνουν αιτήσεις για εφ.
Να σημειωθεί εδώ βέβαια πως η ποσότητα δεν σημαίνει απαραίτητα και ποιότητα (υψηλά μόρια), μην αποθαρρύνεστε! Επίσης για τις αιτήσεις των ΕΠΟΠ αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν πάρα πολλές με υπέρβαση ορίου ηλικίας που απευθείας κόπηκαν... Κάποιες φορές ο δρόμος προς τη κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις γι' αυτό αναφέρω τα παραπάνω γιατί έτσι όπως το γράφεις θα βρεθούν άτομα που θα σε κατηγορήσουν για τρομολαγνοια. Καλημέρα!
glock έγραψε:Καλημέρα. Φίλος μου καλός που υπηρετεί Λέσβο ως σφοχ μου είπε ότι θα πάρει αλλά 100 άτομα μόνο για το νησί... Φανταστείτε για τις άλλες περιοχές. Για ΕΠΟΠ εγιναν 40.500 αιτήσεις για 1.500 άτομα. Σας τα λέω αυτά για να δείτε πόσα άτομα περίπου θα κάνουν αιτήσεις για εφ.
Δε ξέρω αν έγιναν τόσες αιτήσεις και κάνεις δε γνωρίζει τον ακριβή αριθμό, ούτε καν τα σάιτ. Λογικό είναι να έγιναν πολλές γιατί μπροουσε να δηλώσει κάποιος και στα 3 σωματα. Δε σημαίνει ότι αυτές οι αιτήσεις, είναι από ξεχωριστά άτομα. Και εγώ έκανα και στα 3 σωματα αίτηση οπότε εγώ μέτρησα για 3 αιτήσεις. Βγάλε όλους αυτούς που έκαναν και στα 3 σωματα και θα βγαίνουν καμία 15 16 χιλιάδες. Βγάλε και αυτούς που δήλωσαν από με το απολυτήριο Λυκείου, πέφτει πολύ ο αριθμός. Το λέω γιατί το διάβασα και αλλού για τις αιτήσεις οπότε να μη φοβούνται τα παιδιά που θέλουν να πάνε αν ακούνε μεγάλο αριθμό. Στην ουσία είναι μικρός ή τουλάχιστον, λογικός αριθμός.
Καλημερα σε ολους. Καθως περασα απο το περιπτερο τσιμπησα "ΤΑ ΝΕΑ" τα οποια 'διαφημιζουν' τις νεες προσληψεις συμπεραλμβανομενης και της ΟΠΠΙ. Μεσα αναφερει το εξης: Υστερα απο 11 χρονια η κυβερνηση διαγραφει τον μνημονιακο κυκλο και τις ρητρες της τροικας. Και αναρωτιεμαι μηπως υπηρχε κωλυμα στη ρητρα που ειχε επιβληθει απο την Τροικα του στυλ 2 φευγουν 1 μπαινει; Ισως ειναι χαζο το σκεπτικο αλλα παρολα αυτα, θεωρω ειναι ελπιδοφορο που δημοσιευεται σε εφημεριδα (και ας ειναι φιλοκυβερνιτικη).
Coyote έγραψε:Καλημερα σε ολους. Καθως περασα απο το περιπτερο τσιμπησα "ΤΑ ΝΕΑ" τα οποια 'διαφημιζουν' τις νεες προσληψεις συμπεραλμβανομενης και της ΟΠΠΙ. Μεσα αναφερει το εξης: Υστερα απο 11 χρονια η κυβερνηση διαγραφει τον μνημονιακο κυκλο και τις ρητρες της τροικας. Και αναρωτιεμαι μηπως υπηρχε κωλυμα στη ρητρα που ειχε επιβληθει απο την Τροικα του στυλ 2 φευγουν 1 μπαινει; Ισως ειναι χαζο το σκεπτικο αλλα παρολα αυτα, θεωρω ειναι ελπιδοφορο που δημοσιευεται σε εφημεριδα (και ας ειναι φιλοκυβερνιτικη).
Ας ελπισουμε να ισχυει αυτο που ακουγεται στους διαδρομους του Υπουργειο για 500 αει συν 500 τμηματα μεσα στην ιδια προκηρυξη με 2 κατηγοριες μοριοδοτησης!
Coyote έγραψε:Οπως και να εχει διαφημιζεται, δεν εχει ξεχαστει το θεμα. Μεσα παντως γραφει πως οι διαδικασιες "τρεχουν". Ελπιζω να ειναι προμηνυμα της εκδοσης.
Τρέχει με ρυθμούς χελώνας. Αν βιάζονται θα την είχαν βγάλει.