Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Περα απτα αστεια ομως δε πιστευω ρε παιδια να βγουν την αλλη παρασκευη γιατι αν δοθει μια βδομαδα να παρουσιαστουν οι επιλαχοντες ποτε θα προλαβουν να εκπαιδευτουν.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Θα μπουν σε προγραμμα ταχυρυθμης εκπαιδευσης, οπερ σημαινει, δυο εβδομαδες εκπαιδευση
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Παντως... Απο την δευτερα... ΠΡΕΠΕΙ να βγουν... Οπως λεει και η χριστινα τωρα... Τι να 8ουμε... Φραπεδια στο κυμα το κοβω τον κοβω το καφε... Αστα χριστινακη καψιμο τρελο... (σεμνα Με το δικος γενικως
)
ΥΠΟΜΟΝΗ

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 97
Επειδη ουτε εγω καταλαβα τι εχω γραψει... Χι χι Οι αποριες λυνονται με καλη θεληση :) ΙΛΛΥΥΥΥ που εισαι ; Τα 8εατρα εχουν αλλαγη σκηνικου... Ασταααα 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
βελερεφοντη Μια φιλη μου της ειπαν οτι το ονομα της ειναι με κοκκινο σημειωμενο. Αυτο σημαινει οτι ειναι μεσα;Velerefontis έγραψε:Εχει δικιο ο καλλιτεχνης. Και για να μπειτε λιγο στο κλιμα, στην αρχη τα ονοματα σημειωνονται με μολυβακι και στο τελος τα επικρατεστερα με στυλο. Και ο νοων νοειτο

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Το πιθανοτερο ειναι ναι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Χριστινακι 1000 συγνομη δεν ηθελα να σε αναστατοσω και γω στην ιδια μοιρα ειμαι. Να ρωτισω βρε Καλλιτεχνη εχει βγει η λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων κρυφα λετε;
-
οποτε ειναι πιθανον να ειναι μεσα. Αντε να δουμε με εμας τι θα κανουμε!Velerefontis έγραψε:Το πιθανοτερο ειναι ναι

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Κρυφά απ'τη ΔΕΠ/ΓΕΣ αποκλείεται... Θα είχε μαθευτεί ότι βγήκε προς τα έξω. Αυτά τα ονόματα τα ξέρει μόνο ο χειριστής και ο υπασπιστής...μανια έγραψε:Χριστινακι 1000 συγνομη δεν ηθελα να σε αναστατοσω και γω στην ιδια μοιρα ειμαι. Να ρωτισω βρε Καλλιτεχνη εχει βγει η λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων κρυφα λετε;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Κάτι που θα σας φανεί άκυρο αλλά ποιός ακούει Ρέμο από'δώ; Ένα τραγούδι που λέει: "Ποτέ μη λές ποτέ... "το ξέρετε; Για ακούσ'τε το λίγο...
-
Καλλιτεχνη. Σιγουρα τα ονοματα τα γνωριζουν μονο ο χειριστης και ο υπασπιστης;
Σε ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση πως γνωριζουν καποιοι οτι ειναι μεσα (εννοω απο το μεσον τους)
Σε ρωταω γιατι μου κανει εντυπωση πως γνωριζουν καποιοι οτι ειναι μεσα (εννοω απο το μεσον τους)

Γεια σας παιδια λοιπον εγω εμαθα ενα κορυφαιο νεο η λιστα με τα ονοματα εχουν βγει ειναι ολα ετοιμα και απλα περιμενουν να δωσει εντολη ο υπουργος! και το τελειο της υποθεσεις ειναι οτι μπορει και να μην παρουν καθολου επιλαχοντες γιατι με λενε οτι και καλα δεν ειναι υποχρεομενοι! μαματοοοοοο; και οτι συντομα θα βγει καινουργια προκυριξη...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 81
- Επικοινωνία:
; έγραψε:Γεια σας παιδια λοιπον εγω εμαθα ενα κορυφαιο νεο η λιστα με τα ονοματα εχουν βγει ειναι ολα ετοιμα και απλα περιμενουν να δωσει εντολη ο υπουργος! Και το τελειο της υποθεσεις ειναι οτι μπορει και να μην παρουν καθολου επιλαχοντες γιατι με λενε οτι και καλα δεν ειναι υποχρεομενοι! Μαματοοοοοο; Και οτι συντομα θα βγει καινουργια προκυριξη...
χαχαχαχα

καταρχάς πως γίνετε να έχουν βγει τα ονόματα από τι στιγμή που λες εσύ ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας πάρουν; Έλα ωραία η πλακίτσα σου

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
χαχαχαχαχαχαχα, αλλαγη σκηνικου; Για πε για πε... Αλλαξες και σκηνογραφο;sauraki...4 έγραψε: ΙΛΛΥΥΥΥ που εισαι ; Τα 8εατρα εχουν αλλαγη σκηνικου... Ασταααα![]()

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Μανια μακαρι να περασεις διοτι κατ'εμε το σωμα εφοδιασμου μεταφορων ειναι το πιο παραγωγικο σωμα απο ολα! Χωρις καυσιμα και τροφη που πας; Εγω επιθεωρητητης αγωγου καυσιμων δηλωσα και γενικα μου αρεσαν ολες οι ειδκοτητες του σεμ... Παιδια σας ευχομαι καλα αποτελεσματα
Και να μπειτε οσοι το γουσταρετε και οχι επειδη ειστε ανεργοι και να το βλεπετε σαν μια σιγουρη δουλεια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης