Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Παιδιά προφανώς και θα είναι δύσκολο στην αρχή το οικονομικό ειδικά για τα παιδιά που έρχονται απέξω. Το θέμα είναι να έχεις θέληση και υπομονή να βρεις και ένα συγκάτοικο και σιγά σιγά προσαρμόζεσαι. Μετά από κάποιο καιρό θα ανέβει και ο μισθός εννοείται αλλά μέχρι τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να χεις ήδη και κάποια λεφτά στην άκρη . Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν αποθαρρύνουμε κανέναν . Αυτή είναι η πραγματικότητα. ΟΠΟΙΟΣ το θέλει πραγματικά κάνει λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
-
Επισκέπτης
Όχι όχι αποθαρρύνουμε είμαστε κακοί και παίρνουμε ποσοστό για την μη συμμετοχή στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών. Ε ρε κυνήγι που θέλουν κάποιοι.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 2:05 pm Παιδιά προφανώς και θα είναι δύσκολο στην αρχή το οικονομικό ειδικά για τα παιδιά που έρχονται απέξω. Το θέμα είναι να έχεις θέληση και υπομονή να βρεις και ένα συγκάτοικο και σιγά σιγά προσαρμόζεσαι. Μετά από κάποιο καιρό θα ανέβει και ο μισθός εννοείται αλλά μέχρι τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να χεις ήδη και κάποια λεφτά στην άκρη . Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν αποθαρρύνουμε κανέναν . Αυτή είναι η πραγματικότητα. ΟΠΟΙΟΣ το θέλει πραγματικά κάνει λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
-
Dat
Άρα για να καταλάβω υπάρχει υποχρέωση παραμονής στο σώμα ή πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και φεύγεις ;
παιδιά δυστυχώς η Αθήνα είναι δύσκολη τα ενοίκια είναι στο θεό και το κόστος ζωής .
παιδιά δυστυχώς η Αθήνα είναι δύσκολη τα ενοίκια είναι στο θεό και το κόστος ζωής .
-
Επισκέπτης
Ο καθένας το μεταφράζει όπως το συμφέρει φίλε Αθηναίε που είσαι κάτω κάτω στον πίνακαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 4:58 pmΌχι όχι αποθαρρύνουμε είμαστε κακοί και παίρνουμε ποσοστό για την μη συμμετοχή στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών. Ε ρε κυνήγι που θέλουν κάποιοι.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 2:05 pm Παιδιά προφανώς και θα είναι δύσκολο στην αρχή το οικονομικό ειδικά για τα παιδιά που έρχονται απέξω. Το θέμα είναι να έχεις θέληση και υπομονή να βρεις και ένα συγκάτοικο και σιγά σιγά προσαρμόζεσαι. Μετά από κάποιο καιρό θα ανέβει και ο μισθός εννοείται αλλά μέχρι τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να χεις ήδη και κάποια λεφτά στην άκρη . Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν αποθαρρύνουμε κανέναν . Αυτή είναι η πραγματικότητα. ΟΠΟΙΟΣ το θέλει πραγματικά κάνει λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά.
-
Επισκέπτης
Μέχρι την πρακτική φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο. Μετά την πρακτική μόλις γίνει η τοποθέτηση σου πρέπει να δώσεις 2000 ευρώ πού είναι τα έξοδα της σχολής στην ουσία αν θες να φύγεις. Αλλιώς περιμένεις δύο χρόνια και φεύγεις χωρίς να τους δώσεις δραχμή. Άστο αυτό με την Αθήνα πίκρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση μπας και σωθούμε.
-
alfa
Ερώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:41 amΜέχρι την πρακτική φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο. Μετά την πρακτική μόλις γίνει η τοποθέτηση σου πρέπει να δώσεις 2000 ευρώ πού είναι τα έξοδα της σχολής στην ουσία αν θες να φύγεις. Αλλιώς περιμένεις δύο χρόνια και φεύγεις χωρίς να τους δώσεις δραχμή. Άστο αυτό με την Αθήνα πίκρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση μπας και σωθούμε.
-
Makisdimakis
Και τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν.alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 amΕρώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:41 amΜέχρι την πρακτική φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο. Μετά την πρακτική μόλις γίνει η τοποθέτηση σου πρέπει να δώσεις 2000 ευρώ πού είναι τα έξοδα της σχολής στην ουσία αν θες να φύγεις. Αλλιώς περιμένεις δύο χρόνια και φεύγεις χωρίς να τους δώσεις δραχμή. Άστο αυτό με την Αθήνα πίκρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση μπας και σωθούμε.
τώρα όσον αφορά το διορισμό, εάν είσαι στη θέση 200 ίσως σε καλέσουν αργότερα. Σίγουρα θα συνεχιστούν οι προσλήψεις.
-
Lakis
Έχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλιMakisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:07 amΚαι τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν.alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 amΕρώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:41 am
Μέχρι την πρακτική φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο. Μετά την πρακτική μόλις γίνει η τοποθέτηση σου πρέπει να δώσεις 2000 ευρώ πού είναι τα έξοδα της σχολής στην ουσία αν θες να φύγεις. Αλλιώς περιμένεις δύο χρόνια και φεύγεις χωρίς να τους δώσεις δραχμή. Άστο αυτό με την Αθήνα πίκρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση μπας και σωθούμε.
τώρα όσον αφορά το διορισμό, εάν είσαι στη θέση 200 ίσως σε καλέσουν αργότερα. Σίγουρα θα συνεχιστούν οι προσλήψεις.
-
Makisdimakis
δες πόσους καλούν στην κάθε κατηγορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Απλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να είσαι σίγουρα κάποιο χρόνο Αθήνα.LakisΈχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλιMakisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:07 amΚαι τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν.alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 am
Ερώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !
-
Niksss
80 άτομα θα πάρει με το 20 και είμαι εκεί κοντά 200Makisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 2:15 pmδες πόσους καλούν στην κάθε κατηγορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Απλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να είσαι σίγουρα κάποιο χρόνο Αθήνα.LakisΈχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλι
-
Επισκέπτης
Γιατί παραιτήθηκες αν επιτρέπεται?alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 amΕρώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:41 amΜέχρι την πρακτική φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο. Μετά την πρακτική μόλις γίνει η τοποθέτηση σου πρέπει να δώσεις 2000 ευρώ πού είναι τα έξοδα της σχολής στην ουσία αν θες να φύγεις. Αλλιώς περιμένεις δύο χρόνια και φεύγεις χωρίς να τους δώσεις δραχμή. Άστο αυτό με την Αθήνα πίκρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση μπας και σωθούμε.
-
Επισκέπτης
Τι έχεις ελπίδες? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέτοια πίστευε και θα βαρεσεις παραίτηση μόλις γίνει η τοποθέτηση σου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγεις από την Αθήνα προ δεκαετίας. Πρέπει να ανοίξει θέσεις για την περιοχή σου πολλές να είσαι από συγκεκριμένο μέρος που ανοίγει πολλές θέσεις και αν έχεις μόρια. Κάτι τέτοιος νόμιζαν και οι δικοί μου από επαρχία και το 80% κλαίγεται κάθε μέρα για τον μισθό κάνοντας μας Ζέπελιν και θέλει να παραιτηθεί. Αν δεν βγαίνεις οικονομικά μην μπεις καν θα φεσωθεις πολύ άσχημα.Lakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 11:34 amΈχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλιMakisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:07 amΚαι τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν.alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 am
Ερώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !
-
Bil
Καλό Αυγούστο μεγάλε αναμένουμε γιατρούς άιντα όλα καλάΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 6:16 pmΤι έχεις ελπίδες? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέτοια πίστευε και θα βαρεσεις παραίτηση μόλις γίνει η τοποθέτηση σου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγεις από την Αθήνα προ δεκαετίας. Πρέπει να ανοίξει θέσεις για την περιοχή σου πολλές να είσαι από συγκεκριμένο μέρος που ανοίγει πολλές θέσεις και αν έχεις μόρια. Κάτι τέτοιος νόμιζαν και οι δικοί μου από επαρχία και το 80% κλαίγεται κάθε μέρα για τον μισθό κάνοντας μας Ζέπελιν και θέλει να παραιτηθεί. Αν δεν βγαίνεις οικονομικά μην μπεις καν θα φεσωθεις πολύ άσχημα.
-
Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιος εδώ που να γνωρίζει πόσο αυστηροί είναι στις πκε; Κυρίως στην υψομέτρηση. Γιατί άλλοι λένε ότι είναι πολύ χαλαροί δεδομένου ότι θέλουν άτομα και άλλοι λένε το αντίθετο.
-
Nossu
Κυρίως οικονομικά! Δεν το είχα σκεφτεί καλά θα μου πεις άμα περάσεις ειδικός που θα πας ναι ξέρω αθηνα 15 χρόνια αλλά σφοχ ήταν ορισμένου με ετήσια σύμβαση είπα μην το ρισκάρω... Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά η βεβιασμένα! Και αν θα με ρωτήσεις ναι το μετάνιωσα εν μέρη ... Ελπίζω σε μια δεύτερη ευκαιρίαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 6:12 pmΓιατί παραιτήθηκες αν επιτρέπεται?alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 amΕρώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:41 am
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες