Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Γενικά υπάρχει άμεση σχέση της ημερομηνίας έκδοσης της προκήρυξης με της περίοδο εξεταστικής σε πανεπιστήμια, ιεκ κτλ. Αρκετές ειδικότητες απαιτούν γραμματικές γνώσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί είναι επί πτυχίο.
Πάμε για θρίλερ φέτος μου αρέσει τόσο πολύ όταν η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη! Ειδικές δυνάμεις και πρόωρη γήρανση ή θάνατος! 

μπορείς άμα είσαι σπουδαστής με βεβαίωση σπουδών και κάποιες προϋποθέσεις (να έχεις περάσει κάποια μαθήματα) να μοριοδοτηθεις (όχι όλα τα μόρια,350 νομίζω) οπότε δεν ισχύει αυτό που λεςBusterakos έγραψε: Κυρ Σεπ 29, 2024 4:13 pm Γενικά υπάρχει άμεση σχέση της ημερομηνίας έκδοσης της προκήρυξης με της περίοδο εξεταστικής σε πανεπιστήμια, ιεκ κτλ. Αρκετές ειδικότητες απαιτούν γραμματικές γνώσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί είναι επί πτυχίο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Γνωρίζει κανείς αν αποδέχονται για πιστοποιητικό αγγλικών το ielts ;
Πάσχω αλλά ρίχνω στη μάνα σου κάναν λουτσο και στανιαρω
Ρε παιδιά διαβάζω για το συνταξιοδωτικό θέμα των ΕΠΟΠ και ενώ ο στρατός είναι κάτι που θέλω τόσο πολύ και περιμένω αυτή την προκήρυξη πως και πως, εν τελη αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις... Τι να το κάνω αν είναι να έχω μεταθέσεις, κομπλεξικές συμπεριφορές, μισθό της πλάκας και πρόωρη αποστρατεία στα 50;
Την πρόωρη συνταξιοδότηση ενδέχεται να την αλλάξουν ή να βρουν μία λύση τελοσπάντων. Λέγανε μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται νομοσχέδιο. Τα υπόλοιπα δεν θα αλλάξουν ποτέ!
Ίσως παλεύουν να την αλλάξουν τώρα για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο γιατί κανείς δεν θέλει να πάει στρατό πλέον είναι άθλιος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εντομεταξύ λύσεις στο συνταξιοδοτικό υπάρχουν, αλλά δεν θέλουν. Μετά τα 50 δεν είναι κάποιος ανίκανος, θα μπορούσαν όσοι αποστρατεύονται να εργαστούν σε δημόσιο φορέα. Έτσι και αλλιώς και ο στρατός δημόσιο είναι. Εφόσον δεν θέλουν να δώσουν σύνταξη σε αυτούς τους ανθρώπους.
Ανέβασε το κράνος ένας άρθρο που λέει ότι εγκρίθηκαν 2000 θέσεις ΕΠΟΠ για του χρόνου. Ελπίζω να μην μας πιστολιασουν εμάς φέτος.
Ένα μήνα πριν ξεπεράσουμε τα όρια ηλικίας θα τη βγάλουν; Με τη ψυχή στο στόμα είμαστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες