Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λογικά το Δεκεμβρίο θα γίνει κατάταξη. Μάλλον αρχές. Από την στιγμή που βγουν τα τελικά αποτελέσματα έχουμε μια εβδομάδα περιθώριο για την κατάταξη.
Johnyger

Δημοσίευση από Johnyger »

Καλησπέρα. Εμένα μου έβγαλε οτι δεν περιλαμβάνομαι στους αρχικά κληθεντες. Αυτό σημαίνει οτι δεν εχω καμία πιθανότητα να με καλέσουν;
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 12:44 pm Έχουμε καμία ιδέα για το πότε υπολογίζεται να γίνει η κατάταξη;
Το πρώτο 1ο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μάλλον
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από AlexS3 »

Όσο αφορά αθλήματα είναι πολύ αυστηροί κάποιος που να συμμετείχε σε παλιά προκήρυξη και να ξέρει τι παίζει;
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Αρχικά, προς απάντηση του παιδιού που δεν συμπεριλαμβάνεται στους αρχικούς κληθεντες. Αφού δεν περνάς στο επόμενο στάδιο (ΠΚΕ) δεν θα σε καλέσουν γενικά. Έτσι έγινε και με εμένα πέρσι. Δεν με κάλεσαν ποτέ.
Τώρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλα τα παιδια που πήγαν σήμερα για ΠΚΕ ... Πώς πήγε η όλη διαδικασία τι ρώτησαν κλπ.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

giakou136 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:29 am Λογικά θα υπάρξει, μέχρι το 25.
Υπάρχει κάποια επίσημη πηγή γι' αυτό ή απλή υπόθεση; Φέτος με κάλεσαν για αθλήματα αλλά έχω πρόβλημα υγείας και δεν θα τα καταφέρω. Ήλπιζα για του χρόνου πάλι.
[/quote]

Η πηγή είναι ο πρωθυπουργός, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, στην πρώτη τετραετία, είπε για προσλήψεις ΕΠΟΠ μέχρι 25. Εδώ και ένα παλιό άρθρο, που το λέει https://www.in.gr/2022/04/30/greece/15- ... n-opliton/
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα παιδιά υπάρχει κάποιος με ειδικότητα βοηθός μικροβιολογικού εργαστηρίου; Εγώ εχω 550 μόρια υπάρχει πιθανότητα;
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Παιδια το εχω ξαναρωτησει αλλα για να ειμαι καλλημενος πειραζει που στους γιατρους πηγα πριν ενα μηνα μπορει και παραπανω...
ltd51

Δημοσίευση από ltd51 »

[quote=Euaggelia123mcs post_id=525853 time=1698677287 user_id=103507]
Αρχικά, προς απάντηση του παιδιού που δεν συμπεριλαμβάνεται στους αρχικούς κληθεντες. Αφού δεν περνάς στο επόμενο στάδιο (ΠΚΕ) δεν θα σε καλέσουν γενικά. Έτσι έγινε και με εμένα πέρσι. Δεν με κάλεσαν ποτέ.
Τώρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλα τα παιδια που πήγαν σήμερα για ΠΚΕ ... Πώς πήγε η όλη διαδικασία τι ρώτησαν κλπ.
[/quote]

Σήμερα δώσαμε ψυχοτεχνικα στο Καβούρι. Η διαδικασία κράτησε απ τις 7 μέχρι και τις 4 περίπου. Ήμασταν 48 άτομα και μας χώρισαν ανά 10δες ανάλογα με το επώνυμο. Πρώτα συμπληρωσαμε ένα τεστ προσωπικότητας με 78 επίθετα και επιλέγαμε απ το 1 μέχρι το 5 πόσο μας αντιπροσωπευουν. Ορισμένα επίθετα επαναλαμβανονταν με συνώνυμες λέξεις σα παγίδα. Έπειτα μας έδωσαν ένα φυλλάδιο με 4 ερωτήσεις ανάπτυξης. Η πρώτη ερώτηση ζητούσε να περιγράψεις τον εαυτό σου, η δεύτερη να αναφέρεις θετικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να σταδιοδρομησεις στις ένοπλες δυνάμεις, η τρίτη αρνητικά στοιχεία που μπορεί να σε δυσκολεύουν στη σταδιοδρομία σου και η τέταρτη να περιγράψεις μια δύσκολη κατάσταση στην εργασία σου και πως την αντιμετώπισες. Έπειτα περιμέναμε αρκετές ώρες μέρες να μας φωνάξουν για προσωπική συνέντευξη. Η επιτροπή αποτελείται από 3 εξεταστές και έκανε μια ερώτηση ο καθένας. Εμένα με ρώτησαν γιατί επέλεξα κάθε ειδικότητα, αν με δυσκολεύει η αλλαγή της διοίκησης και επειτα να περιγράψω μια ομαδική δραστηριότητα, πως θα οργανωνα μια ομάδα. Η συνέντευξη κράτησε λίγο. Μετά τη συνέντευξη πήραμε τα αποτελέσματα και φύγαμε. Γενικά δε κόπηκαν άτομα.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ltd51 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 9:25 pm
Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 4:48 pm Αρχικά, προς απάντηση του παιδιού που δεν συμπεριλαμβάνεται στους αρχικούς κληθεντες. Αφού δεν περνάς στο επόμενο στάδιο (ΠΚΕ) δεν θα σε καλέσουν γενικά. Έτσι έγινε και με εμένα πέρσι. Δεν με κάλεσαν ποτέ.
Σήμερα δώσαμε ψυχοτεχνικα στο Καβούρι. Η διαδικασία κράτησε απ τις 7 μέχρι και τις 4 περίπου. Ήμασταν 48 άτομα και μας χώρισαν ανά 10δες ανάλογα με το επώνυμο. Πρώτα συμπληρωσαμε ένα τεστ προσωπικότητας με 78 επίθετα και επιλέγαμε απ το 1 μέχρι το 5 πόσο μας αντιπροσωπευουν. Ορισμένα επίθετα επαναλαμβανονταν με συνώνυμες λέξεις σα παγίδα. Έπειτα μας έδωσαν ένα φυλλάδιο με 4 ερωτήσεις ανάπτυξης. Η πρώτη ερώτηση ζητούσε να περιγράψεις τον εαυτό σου, η δεύτερη να αναφέρεις θετικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να σταδιοδρομησεις στις ένοπλες δυνάμεις, η τρίτη αρνητικά στοιχεία που μπορεί να σε δυσκολεύουν στη σταδιοδρομία σου και η τέταρτη να περιγράψεις μια δύσκολη κατάσταση στην εργασία σου και πως την αντιμετώπισες. Έπειτα περιμέναμε αρκετές ώρες μέρες να μας φωνάξουν για προσωπική συνέντευξη. Η επιτροπή αποτελείται από 3 εξεταστές και έκανε μια ερώτηση ο καθένας. Εμένα με ρώτησαν γιατί επέλεξα κάθε ειδικότητα, αν με δυσκολεύει η αλλαγή της διοίκησης και επειτα να περιγράψω μια ομαδική δραστηριότητα, πως θα οργανωνα μια ομάδα. Η συνέντευξη κράτησε λίγο. Μετά τη συνέντευξη πήραμε τα αποτελέσματα και φύγαμε. Γενικά δε κόπηκαν άτομα.
Πραγματικά σου είμαι ευγνώμων που μου απάντησες. Με βοήθησες αρκετά. Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να τα πούμε και μετά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Leon12 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 9:13 pm Παιδια το εχω ξαναρωτησει αλλα για να ειμαι καλλημενος πειραζει που στους γιατρους πηγα πριν ενα μηνα μπορει και παραπανω...
ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν από την ημερομηνία που δημοσιεύθηκε η προκήρυξη και μετά. Δλδ, μήνες πριν.
Styga
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 10:24 pm
ltd51 έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 9:25 pm
Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 4:48 pm Αρχικά, προς απάντηση του παιδιού που δεν συμπεριλαμβάνεται στους αρχικούς κληθεντες. Αφού δεν περνάς στο επόμενο στάδιο (ΠΚΕ) δεν θα σε καλέσουν γενικά. Έτσι έγινε και με εμένα πέρσι. Δεν με κάλεσαν ποτέ.
Πραγματικά σου είμαι ευγνώμων που μου απάντησες. Με βοήθησες αρκετά. Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να τα πούμε και μετά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
Εκεί που λέει να γράψεις κάποια αρνητικά για τον χαρακτήρα σου καλό είναι να γράψεις κάτι η να γράψεις ότι δεν έχεις κάποιο αρνητικό στοιχείο;
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Ρε παιδια τι γιατρους θα περασουμε εκει... Τον ξαδερφο μου τον εκοψε ουρολογος για μια εγχειρηση που ειχε κανει πριν 10 χρονια
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm Ρε παιδια τι γιατρους θα περασουμε εκει... Τον ξαδερφο μου τον εκοψε ουρολογος για μια εγχειρηση που ειχε κανει πριν 10 χρονια
Τι εγχείρηση είχε κάνει γτ αν θυμάμαι καλά είχαν πει πιο πάνω ότι εάν κάποιος άνδρας έχει αφαίρεση όρχη ότι τον κόβουν (εάν η ειδικότητα που διάλεξε είναι ι1) ή τον βάζουν ι2
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 2:02 pm
Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm Ρε παιδια τι γιατρους θα περασουμε εκει... Τον ξαδερφο μου τον εκοψε ουρολογος για μια εγχειρηση που ειχε κανει πριν 10 χρονια
Τι εγχείρηση είχε κάνει γτ αν θυμάμαι καλά είχαν πει πιο πάνω ότι εάν κάποιος άνδρας έχει αφαίρεση όρχη ότι τον κόβουν (εάν η ειδικότητα που διάλεξε είναι ι1) ή τον βάζουν ι2
Εκανε κηλη στους ορχεις κατι τετοιο νομιζω ... Περσι που περασε απο γιατρους τον περασαν κανονικα φετος τον κοψανε... Τα εκανε τεθωρακισμενα Ι1 τον εχουν
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες