Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Αν ξεκινάς με αυτές τις ερωτήσεις μην πας να δώσεις καθόλου... Δεν κάνεις για σένα η δουλειά !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Navyseal έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ μέσα στην λίστα που στείλανε εμαιλ για να περάσουν τους γιατρούς δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω να τους περάσω. Μπορεί κάποιος να μου πει για τον μισθό και για τα ρεπό πως είναι γιατί έχω ακούσει χαμηλός μισθός και ρεπό ούτε με κυάλια.
Ο μισθός δεν υπάρχει εκεί που είναι ειδικά το πρώτο χρόνο. Οσο για τα ρεπό είναι μια πονεμένη ιστορία ειδικά σε Κορυδαλλό Κέρκυρα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Φιλε χαλαρωσε λιγο που θα κρινεις εσυ ποιος κανει για την δουλεια και ποιος οχι... Την καλυτερη ερωτησει εκανε ποσα λεφτα σου δινουν... Οτι δουλεια και να κανεις το πρωτο που ρωτας ειναι ο μισθος...
-
Κρίνω για πράγματα που έχω δει φιλαράκι... Αν έχεις διαβάσει την προκήρυξη πριν κάνεις τα χαρτιά σου λέει ακριβώς πόσα θα πάρεις ! Ξέρω πολύ καλά πόσα παίρνουνε και πόσο δουλεύουμε ! Είναι μια δουλειά δημοσίου με όλα τα καλά και τα κακά που συμπεριλαμβάνει αυτό ! Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος κοίτα κάτι άλλο αν είσαι τεμπέλης το ίδιο ! Ρωτήστε κάτι πιο ουσιαστικό από πράγματα που έχουν συζητηθεί ένα εκατομμύριο φορές ! Είναι μια δυσκολη και απαιτητική υπηρεσία!
Δεν πας και στα ΕΤΑ ρε φίλε, χαλάρωσε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Φίλε θα σου πω την γνώμη μου χωρίς να παρεξηγηθώ. Έχω 146 μήνες προϋπηρεσία στο ίδιο πόστο (με διάφορες εταιρίες) και ποτέ στις συνεντεύξεις δεν ρώτησα μισθό. Όσοι συνάδελφοι (σεκιουριτάδες) ρωτούσαν ήταν άμεσα ή μετά από λίγο εκτός. Όσα για τα δώρα μας τα έβαζαν στην τράπεζα και τους τα επιστρέφαμε πίσω μετρητά... Πλούσιος σε καμιά δουλεια δεν θα γίνεις (στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα) το μόνο σίγουρο στο δημόσιο ειναι ότι δεν κινδυνεύεις με απόλυση.(εκτός εάν κάνεις κάποιο σοβαρό παράπτωμα)Nickkoutsi έγραψε:Φιλε χαλαρωσε λιγο που θα κρινεις εσυ ποιος κανει για την δουλεια και ποιος οχι... Την καλυτερη ερωτησει εκανε ποσα λεφτα σου δινουν... Οτι δουλεια και να κανεις το πρωτο που ρωτας ειναι ο μισθος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τρί Σεπ 27, 2022 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν ξέρω τελικά τι είναι πιο επικίνδυνο, να πηδάς μια στο 6μηνο από το αεροπλάνο ή να βρίσκεσαι καθημερινά με 80 ή και περισσότερους κρατούμενους σε μια πτέρυγα και ο μόνος εξοπλισμός σου να είναι ένας ασύρματος και ένα στυλό! Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καλάθι! Το κάθε ένα έχει τις δικές του ξεχωριστές απαιτήσεις!
Καλα λεει ο Arg.Εσυ που λες για το ΕΤΑ, πηγαινε κανε στο Κορυδαλλο βαρδια μονος σου σε πτερυγα με 100 αντεροβγαλτες να σουλατσαρουν στους διαδρομους!
Το ΕΤΑ ισως και να μη χρειαστει ποτε να πολεμησει, εκπαιδευεται στα χαρτια!
Το ΕΤΑ ισως και να μη χρειαστει ποτε να πολεμησει, εκπαιδευεται στα χαρτια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Τρί Σεπ 27, 2022 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ούτε τόσο τραγικά είναι τα πράγματα αλλά πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις ... Είναι μια δουλειά που δεν υπάρχει ρουτίνα, κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα έχει να σου μάθει κάτι καινούργιο! Έχεις να κάνεις με ανθρώπους με ιδιαίτερη κλίση στην παραβατικότητα!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 26
100 συνήθως έχει ο όροφος.Πτέρυγα Β συνολικά 456 κρατούμενοι αυτή την στιγμή, βάρδια 2 σωφρονιστικοι.
-
Κάθε κατάστημα έχει το δικό του σύστημα λειτουργίας, όπως και να το κάνεις λόγο έλλειψης προσωπικού τα πράγματα αν μη τι άλλο παρά εύκολα δεν είναι ! Για αυτό άτομα που σκέφτονται να συνεχίσουν ή όχι την διαδικασία και συζητάνε για λεφτά και ρεπό δεν είπα πως δεν κάνουν για αυτή την δουλειά! Απλά η δουλειά αυτή δεν κάνει για αυτούς ! Αν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλω να πω !
Γνωρίζει κάποιος αν οι ειδικές κατηγορίες δίνουν όλα τα αθλήματα.
-
Χωρίς να παίρνω και όρκο, οι διαδικασίες είναι κοινές για άλλους τους συμμετέχοντες
Καλησπερα σας παιδια με εστειλαν εμαιλ και εμενα. στα αποτελεσματα ενω συμμετεχω σε ειδικη κατηγορια λογο συζυγου δεν υπαρχω πουθενα ουτε σε θεση ουτε σ πινακαδεν υπαρχει καν ονομα γενικα πως μπορω να ξερω τι γινετε;
Δες και στους απορριπτεους με βάση Τον αριθμό αίτησης (δεν γράφουν ονοματεπώνυμο). Αν και φίλε λίγο αργα πια νομίζω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες