D.Y.K έγραψε:Όσοι έχουν 0 μόρια και μπήκαν τώρα, σε περίπτωση προκήρυξης για μόνιμους ή ΠΠΥ δεν έχουν πολλές ελπίδες. Με σχεδόν 0 αντιπυρικές και κανένα κριτήριο μοριοδότησης, ακόμα και ο τελευταίος πολίτης θα μπορούσε να τους περάσει. Μιλάμε πάντα για ίδιες κατηγορίες και όχι για ποσοστώσεις.Πάντως στις περιοχές που έχουν εξαντληθεί οι λίστες των επιλαχόντων οδηγών θα μπορούσε να βγάλει νέα προκήρυξη.
Δυστυχώς ακόμα και τον Σεπτέμβρη να Βγάλει θα μετρήσει αντιπυρική
Αδερφούλη μου δεν είμαι πονηρουλης εγω. Δεν έχω ενομο συμφέρον διότι δεν είμαι ούτε επιλαχών.Ουτε εποχικος. Μπορεί να συμμετάσχω στην επομενη όταν και αν. Εσύ μάλλον είσαι αγχωμένος! Και δεν βλέπεις σφαιρικά τα πράγματα! Κοινώς την πραγματικότητα! Δυκ δεν θα συμφωνήσω απόλυτα ότι δεν έχουν ελπίδα οι με 0 μορια! Διότι από την στιγμή που θα κάνει το λάθος ή το σωστό και τους κάνει εποχικούς! Κάποια στιγμή αυτό αυτόματα σημαίνει εφόσον έχουν απολυτήριο λυκείου όλοι τους θα τους κάνει μόνιμους όπως και τους συναδέλφους τους που έχουν ποιο πολλά μορια απο αυτούς! Σε βάθος διετίας όλοι τους θα έχουν απορροφηθεί
Πάντως από όσο έχω ακουσει όχι από μεγα κεφάλια πολιτικούς κλπ αλλά από αξιωματικούς . κ έναν πρώην αντιστράτηγο π ρώτησα μ είπε ότι κάτι τέτοιο δν παίζει να τ κάνουν γιατί δν τπυς συμφέρει κ εκείνος όπως κ πολλοί άλλοι στο σώμα δν συμφωνούσαν κ μ είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτό με τα ένσημα βαρέων οχημάτων μάλλον δν θα τ κάνουν... Μαναρι δλδ γιατί πάλι τα @@ θα πάρω χαχαχα
Η προϋπηρεσία στην κατηγορία των οδηγών έδινε μόρια και στο παρελθόν σε προκήρυξη μονίμων. Δεν αποκλείεται να δίνει μόρια και στην επόμενη. Όλα είναι πιθανά.
lazarus έγραψε:Αδερφούλη μου δεν είμαι πονηρουλης εγω. Δεν έχω ενομο συμφέρον διότι δεν είμαι ούτε επιλαχών.Ουτε εποχικος. Μπορεί να συμμετάσχω στην επομενη όταν και αν. Εσύ μάλλον είσαι αγχωμένος! Και δεν βλέπεις σφαιρικά τα πράγματα! Κοινώς την πραγματικότητα! Δυκ δεν θα συμφωνήσω απόλυτα ότι δεν έχουν ελπίδα οι με 0 μορια! Διότι από την στιγμή που θα κάνει το λάθος ή το σωστό και τους κάνει εποχικούς! Κάποια στιγμή αυτό αυτόματα σημαίνει εφόσον έχουν απολυτήριο λυκείου όλοι τους θα τους κάνει μόνιμους όπως και τους συναδέλφους τους που έχουν ποιο πολλά μορια απο αυτούς! Σε βάθος διετίας όλοι τους θα έχουν απορροφηθεί
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω δεν είμαι ούτε αγχωμένος ούτε και άνεργος παρόλα αυτά έχω κάθε δικαίωμα να κράζω κάθε κοπριά που μπαίνει με 0 μόρια και απαιτεί μονιμοποίηση την στιγμή που άξια άτομα με 5000 μένουν έκτος, αν είναι δυνατόν να πριμοδοτεί την ανεργία και την μαύρη εργασία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 10:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lazarus, πολύ αισιόδοξος είσαι αδερφέ. Ας είμαστε λίγο φειδωλοί σε αυτά που λέμε διότι δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημάδια ενδιαφέροντος για τις ελλείψεις του σώματος και φυσικά δεν είναι και υπέρ των ... Μονιμοποιήσεων! Μην ξεχνάς επίσης ότι υπήρξαν εποχικοί που μπήκαν στο σώμα στα 35 και έγιναν μόνιμοι στα 58 λίγο πριν τη σύνταξη. Δεν είναι ανοίξαμε και σας περιμένουμε η όλη φάση.
IN COLD BLOOD έγραψε:lazarus, πολύ αισιόδοξος είσαι αδερφέ. Ας είμαστε λίγο φειδωλοί σε αυτά που λέμε διότι δεν είναι τίποτα σίγουρο. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημάδια ενδιαφέροντος για τις ελλείψεις του σώματος και φυσικά δεν είναι και υπέρ των ... Μονιμοποιήσεων! Μην ξεχνάς επίσης ότι υπήρξαν εποχικοί που μπήκαν στο σώμα στα 35 και έγιναν μόνιμοι στα 58 λίγο πριν τη σύνταξη. Δεν είναι ανοίξαμε και σας περιμένουμε η όλη φάση.
Το θέμα φίλε μου δεν είναι απλά να καλύψει τα κενά το θέμα είναι να τα καλύψει με σωστό υλικό ας απορροφήσει πρώτα απο τους εν ενεργεία εποχικούς όσους έχουν μεγάλα απολυτήρια και μπήκαν με 5000 μόρια και πάνω, το πρόβλημα με την καθολική μονιμοποίηση των εν ενεργεία Εποχικών είναι όχι μαζί με τους άξιους θα μπουν και οι ανάξιοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι περισσότεροι που κάνανε τα χαρτιά για εποχικούς θα χανε ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο από το να είναι στο ιδιωτικό τομέα, που οι πιο πολλοί κάνουν και έξτρα μεροκάματα όπως εγώ. Μου φαίνεται μίζερο να κράζεις ένα παιδί που μπήκε με 0 μόρια, που σίγουρα δεν θα είναι κοντά στο σπίτι του η αν είναι θα ξέρει και τα βουνά, δρόμους κλπ του βουνού. Τώρα και εγώ είχα κάνει το 19 για Θεσσαλονίκη δεν μπήκα για λίγο μετά τα έκανα σε νησί για σιγουριά και με βάση τα μόρια του 19 σε εκείνη την περιοχή. Εσύ φίλε που λες για αυτούς με 0 μόρια ας τα έκανες κάπου πιο σίγουρα, προνόησε για την επόμενη μάζεψε μόρια από όπου μπορείς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους.
Μπήκανε Στα 57 παιδιά 5ετης οι εποχικοι διοτι δεν είχαν απολυτήριο λυκείου! Ρωτηστε και θα το μάθετε! Όλοι οι υπόλοιποι μπήκαν μονοκοπανια! Το 2018 πχ έβγαλε προκήρυξη 3000 ατόμων. Και έλεγε οριο ηλικιας για εποχικούς 40 μάχιμοι 45 οδηγοί. Και πολίτες 28! Κριτήρια κατάταξης για τους εποχικούς δεν μετρουσε ο βαθμός πτυχίου αλλά οι αντιπυρικές!3000 Μορια αν θυμάμαι καλά κάθε αντιπυρική! Και τα διπλώματα πολυτεκνια κτλπ! Μια αντιπυρική να είχε ο εποχικος έτρωγε πολίτη με 19 πτυχίο! Οπότε μαντεψτε; Μπήκε το 95% των εποχικών και λίγοι πολίτες! Οι εποχικοι που δεν γιναν 5ετης είχαν απολυτήριο γυμνασίου! Και τους έκανε και αυτούς εννοείται μετά από χρόνια όμως. Τωρα τι είναι σωστό και τι λάθος το ξέρουμε όλοι! Κατεβάστε το φεκ από το αρχηγείο της προκήρυξης του 18 και θα δείτε αν τα λέω λάθος!
Neos355 έγραψε:Οι περισσότεροι που κάνανε τα χαρτιά για εποχικούς θα χανε ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο από το να είναι στο ιδιωτικό τομέα, που οι πιο πολλοί κάνουν και έξτρα μεροκάματα όπως εγώ. Μου φαίνεται μίζερο να κράζεις ένα παιδί που μπήκε με 0 μόρια, που σίγουρα δεν θα είναι κοντά στο σπίτι του η αν είναι θα ξέρει και τα βουνά, δρόμους κλπ του βουνού. Τώρα και εγώ είχα κάνει το 19 για Θεσσαλονίκη δεν μπήκα για λίγο μετά τα έκανα σε νησί για σιγουριά και με βάση τα μόρια του 19 σε εκείνη την περιοχή. Εσύ φίλε που λες για αυτούς με 0 μόρια ας τα έκανες κάπου πιο σίγουρα, προνόησε για την επόμενη μάζεψε μόρια από όπου μπορείς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους.
Φίλε δεν κράζω που μπήκε με 0 μόρια Κράζω που μπήκε Ενώ την ίδια στιγμή είναι έκτος επιλαχόντες με 5000 και ειδικές
gramm έγραψε:Πότε πήρε ρε παιδιά 3000 άτομα το 18; Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι που έκανε 5ετής γύρω στους 900 εποχικούς επιλαχόντες της προκύρηξης του 2011.
Δεν έχει καταλάβει τι λέμε, έχει μπερδέψει τους παλιούς εποχικούς με τους νέους και τους τελευταίους ΠΠΥ που πήρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 11:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lazarus, για αυτό με αυτές τις μ@@@ες που κάνουνε και εσύ δεν λες να καταλάβεις, γιατί έτσι σε συμφέρει και σωστό για σένα, η Πυροσβεστική έχει Μ. Ο ηλικίας 47 έτη, το ποιό γερασμένο σε όλη την Ε. Ε να μη σου πω και όλη την υφήλιο. Έχει φωτιά και τα γηροκομείο κοιτούν από άσφαλτο και η νεολαία τρέχει για κατάσβεση στο βουνό.