Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Καλά προφανώς λέει αλήθεια. Αλλά το θα συνεχιστεί το δικό τους πάει Σεπτέμβριο. Πάντως να ξέρετε από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν καμία ενημέρωση αυτοί στα τηλέφωνα.
Το να μην ξέρουμε τα αποτελέσματα.. Είναι απίστευτα αγχωτικό... Φαντάζομαι θα μπορούσαν να στείλουν τους προσωρινού πίνακες...
Εδώ δεν έχουν βγάλει τους οριστικούς εδώ και 3 μήνες. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι...
Παιδια πραγματικα δν ξερουμε τι κανουν. Ασχολουνται με αλλα θεματα! Παντως να ξερετε δν τους νοιαζει την αγωνια των υποψηφιων εδω και ενα χρονο και σιγουρα δν τους νοιαζει αν καποιος περιμενει πως και πως την δουλεια του! Ισως απο τις 18 και θα επιτραπει η κινηση απο νομο σε νομο ισως προχωρησει το πραγμα. Για αλλη μια φορα θα ξεστομισει αυτην την ηλιθια λεξη!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!
Βγήκαν τα προσωρινά για πε07..
Βγηκαν ναι παιδια το ανεβασε η υπηρεσια στο σαιτ! Προς ολοταχως για ΔΕ11 ετσι πως τα εχω υπολογισει 5 μερες ειναι οι ενστασεις οποτε παμε μεχρι την αλλη τεταρτη σαν εργασιμες οποτε αν οχι την αλλη βδομαδα την τελευταια Βδομαδα του μηνα θα μας καλεσουν!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
5 μέρες είναι οι ενστάσεις, αλλά σκέψου πόσες μέρες πέρασαν από τις 25 Φεβρουαρίου που καταρτίστηκαν οι προηγουμενοι προσωρινοί πίνακες και δεν κλήθηκε κανένας, ούτε φυσικά βγήκαν οριστικοί πίνακες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Καλημέρα παιδιά από ότι φαίνεται η διαδικασία ξεκίνησε πάλι θα ήθελα να σας ρωτήσω ότι αφορά την κατηγορία Δ 11 οι εξετάσεις γίνονται μόνο Αθήνα η και Θεσσαλονίκη; Στην παλαιότερη προκήρυξη είχαν εξεταστικό και στην Θεσσαλονίκη γιατί είναι λίγο δύσκολο με την δουλειά και ειδικά όπως είναι τα πράγματα κάποιος να κατεβει Αθήνα αν είναι από επαρχία
Οι εξετάσεις για όσους περάσαμε όλες τις εξετάσεις και περιμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα ήταν μόνο Αθήνα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Να φανταστώ Σαββατοκύριακο;
Μόνο Σαββατοκύριακο μας κάλεσαν και για τα γραπτά και για τις δύο προφορικές εξετάσεις.Καλή επιτυχία σε όλους! Μακάρι να μας πάρουν σύντομα. Είμαι σε εταιρεία και δεν την παλεύω άλλο μας έχουν 2 μήνες να δουλεύουμε από το σπίτι και η κατάσταση συμπεριφορικά είναι άθλια. Δεν ξέρω τι να κάνω με την ΕΥΠ. Μπήκα σε διαδικασία συνεντέυξεων για δουλειά. Τόσο καιρό έκανα υπομονή και έμενα στη δουλειά μου διότι νόμιζα θα μας διορίσουν άμεσα.
mariak εγώ δεν σκέφτομαι μόνο την τρέχουσα καθυστέρηση, αλλά και το χρόνο μεταξύ των τελικών αποτελεσμάτων και του πραγματικού διορισμού. Πολύ φοβάμαι μην κρατήσει η όλη υπόθεση μήνες, μή σου πω και χρόνο... Και γω σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω για αλλού. Το να περιμένει κανείς τόσο πολύ ειδικά όταν δεν έχει κάποια δουλειά δεν είναι ό, τι καλύτερο...
Οι ενστάσεις τι νόημα έχουν; Μόνο εάν έγινε λάθος σε πρόσθεση.. Στα τελικά μόρια.. Πόσο πιθανό είναι να έχει γίνει λάθος; Δυστυχώς εγώ πιστεύω θα κρατήσει πολύ ακόμα η διαδικασία..
Καλημέρα σε όλους! Οι ενστάσεις είναι καθαρά για λόγους αν κάτι έγινε λάθος με τα μόρια του υποψηφίου για την εντολή διόρθωσης η βαθμόλογιας στις εξέτασεις! Πάντως αν πάρει την τελική ευθεία και βγάλουν τελικά αποτελέσματα στους στις ειδικότητες π δώσανε μένουμε μόνο εμείς οι ΔΕ11 οπότε πιστευώ σε 2 μήνες να υπογράφουμε διορισμό οι επιτυχόντες!
Δεν έχει τελειώσει κανείς! Οι πιο τυχεροί έχουν ακόμα μια επιτροπή των ψυχιάτρων. Σε 2 μήνες να διοριστούμε είναι απίθανο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες