Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

ΔΥΚ εγω μπορω να συμμετασχω; Εχω απολυτηριο απο ΓΕΛ και πτυχιο ΑΕΙ... ;
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Cobra88 »

Tzoulianna έγραψε:ΔΥΚ εγω μπορω να συμμετασχω; Εχω απολυτηριο απο ΓΕΛ και πτυχιο ΑΕΙ... ;
Που να συμμετασχεις; Στην προκηρυξη των 49; Η στη γενικη με τα (υποτιθεται) 210 ατομα που (λογικα) θα βγει αργοτερα;

mastixas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mastixas »

Tzoulianna έγραψε:ΔΥΚ εγω μπορω να συμμετασχω; Εχω απολυτηριο απο ΓΕΛ και πτυχιο ΑΕΙ... ;

Καποιοι πρέπει να σοβαρευτουν εδω μεσα με τις ερωτησεις που κανουν. Ανοιξτε την προκηρυξη και διαβαστε την, μεγάλα παιδια είστε... Με πτυχία. Ότι του κατέβει του καθένα, μασημενη τροφή θελετε;

Στη προκηρυξη των υπαξιωματικων φετος, απο τις 2000+ αιτησεις που εγιναν, περασαν πολυ λιγοτερες (1000+), γιατί οι περισσοτεροι κατεθεσαν λαθος τα χαρτα τους που δεν εκατσαν να διαβασουν προσεκτικα λιγες σελιδες. Λιγο φιλότιμο. Θυμαμαι που ρωτουσαν καποιες κοπελες κατα την διαρκεια των διαδικασιών εάν μοριοδοτούνται τα ψυχοτεχνικα Εικόνα

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

mastixas έγραψε:Θυμαμαι που ρωτουσαν καποιες κοπελες κατα την διαρκεια των διαδικασιών εάν μοριοδοτούνται τα ψυχοτεχνικα Εικόνα
ΚλαιωΕικόνα

Μονο γυναικα θα μπορουσε να το πει αυτο

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Σε λιγη ωρα θα τελειωσει και το θεμα με την εκλογη ΠτΔ οποτε θα ξερουμε αν θα γινουν εκλογες η οχι.Τα στοιχηματα δινουν 80%+ οτι θα γινουν εκλογες παιδια, ετσι και η κοινη λογικη, οποτε βλεπω οι αιτησεις να ξεκινανε Φεβρουαριο-Μαρτιο αν ειμαστε τυχεροι.

Θελω να πιστευω οτι απ τη στιγμη που δημοσιευτηκε, δε θα χουμε κανενα θεμα και μετα το περας των εκλογων ολα θα κυλησουν ομαλα...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Δεν εξελεγει ΠτΔ τελικα κομμαντος, παλι 168 ψηφους πηρε ο Δημας.Οποτε 25 Ιανουαριου-1η Φεβρουαριου θα γινουν εκλογες.

Οποτε παγωνει η προκηρυξη. Παμε για Φεβρουαριο-Μαρτιο αν ολα πανε καλα Εικόνα

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Τώρα περιμένουμε κάποια ανακοίνωση από το υπουργείο ναυτιλίας για το θέμα της προκήρυξης?
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από cop29 »

Ακυρη δλδ η προκηρυξη?
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

cop29 έγραψε:Ακυρη δλδ η προκηρυξη;
Θα δειξει φιλε μου.

Γενικα δεν κρυβω οτι ειμαι αρκετα αγχωμενος και ψιλοαπαισιοδοξος και γι αυτο το θεμα.

Οτι θα παγωσει η διαδικασια ειναι σιγουρο.

Πολυ φοβαμαι μην ακυρωθει κιολας γιατι καποιος μου ειπε οτι υπαρχει νομος που ΑΚΥΡΩΝΕΙ οποιαδηποτε προκηρυξη εχει βγει 30 η 40 μερες πριν απο την ημερομηνια εκλογων. Αν γνωριζει καποιος σιγουρα τι γινεται μαυτο το θεμα ας μας ενημερωσει. Η προκηρυξη βγηκε στις 24 Δεκεμβριου και η επικρατεστερη ημερομηνια εκλογων ειναι η 25 Γεναρη, ισως και 1 Φλεβαρη. Οπως και να εχει, αν ισχυει αυτο περι 40 ημερων ακυρωνεται. Αν ειναι για 30 μερες ισως και να μην ακυρωθει δεν ξερω. Γι αυτο οποιος γνωριζει ας μας πει.

Αν ακυρωθει παντως και βγει ο Συριζα, δυσκολα τα πραγματα... Δυσκολα θα "ξαναβγαλει" προκηρυξη. Βασικα αδυνατον. Ειναι γνωστο οτι δε γουσταρει τα σωματα ασφαλειας και το βασικοτερο οτι επιμενει στην εισαγωγη στα σωματα ασφαλειας αποκελιστικα μεσω πανελληνιων εξετασεων.

Για να δουμε... Εικόνα

takaros123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από takaros123 »

Απο την μια cobra88 βγάζεις δικά σου σενάρια. Και απο την άλλη ζητάς βοήθεια για το τι μπορεί να γίνει ! Δεν χρειάζεται να τρομοκρατείς τον κόσμο για να καταφέρεις να μάθεις την αλήθεια !
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

takaros123 έγραψε:Απο την μια cobra88 βγάζεις δικά σου σενάρια. Και απο την άλλη ζητάς βοήθεια για το τι μπορεί να γίνει ! Δεν χρειάζεται να τρομοκρατείς τον κόσμο για να καταφέρεις να μάθεις την αλήθεια !
Δεν κανω δικα μου σεναρια ρε κομαντο.

Λεω ξεκαθαρα οτι καποιος μου ειπε οτι 30-40 μερες πριν τις εκλογες ακυρωνονται ολες οι προκηρυξεις.

Εαν ισχυει αυτο, ισως εχουμε θεμα.

Εαν δεν ισχυει, τοτε απλα θα παγωσει το θεμα και μετα το περας των εκλογων, λογικα ολα θα κυλησουν ομαλα...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Παγωσαν. ΕικόναΛεει μετα την ορκομωσια της νεας κυβερνησης θα ανακοινωθουν απ τον ΑΣΕΠ οι νεες προθεσμιες υποβολης αιτησεων.

http://www.e-dimosio.gr/dimosio/pagoma-proslipseon-logo-eklogon-2015-ti-ischii-ke-pies-prokirixis-exerounte/

Tzoulianna
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από Tzoulianna »

Για τα 210 που θα βγει... μπορω να μπω ετσι; εφοσον σαυτη ζητανε μονο απο Ε. Δ κ. λ. π
pontikaras

Δημοσίευση από pontikaras »

Αρα δε καταθετουμε χαρτια παιδια ετσι; μας εχουν βγάλει τη ψυχη
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από faber »

Tzoulianna έγραψε:Για τα 210 που θα βγει... Μπορω να μπω ετσι; Εφοσον σαυτη ζητανε μονο απο Ε. Δ κ. Λ. Π

σε παρακαλω πολυ, μην ξαναρωτησεις το οτιδηποτε! Μπορουσες να κανεις στους υπαξιωματικους που βγηκε το καλοκαιρι, αλλα ή "κοιμοσουν" και δεν την πηρες πρεφα ή βαριόσουν να "χάσεις" το καλοκαίρι σου! Σε παρακαλω, προσεξε τι ρωτάς!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες