Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ουτε εγω το βλεπω για φετος. Αυτο που βλεπω ειναι να βαζουμε τα μορια που εχουμε στον πατο μας... Δυστηχως!
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω τρελενομαι ρε μαγκες που ο καθενας για να εχει γραψει ενα θεμα δημοσιευει οτι του κατεβει.750 ατομα για νεες θεσεις... Οτι νανε αυτα τα ατομα ειναι για αστυφιλακων και αξιωματικων. Για να μην θυμηθω και τους ***** στα νεα που μιλαγανε για ετοιμες προκυριξεις το β εξαμηνο του 2011 και ως τωρα εχουμε παρει τα @@ μας... Εγω δεν πιστευω ουτε διαβαζω εφημεριδες. Λενε μεγαλες ανακριβιες. Δεν ξερουν τιποτα παραπανω απο εμας εδω στο forum. Για να μην πω λιγοτερα γιατι εμεις ασχολουμαστε και καθημερινα με αυτο το θεμα. Οποτε μονο υπονη...
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ρε μαγκες; Τι ησυχια ειναι αυτη;
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ησυχία για τι δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτα φέτος...
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Αυτο ξαναπεστο γιαννη. Ενας φυλος ειδικος φρουρος τελευτεα σειρα μου ειπε πως θα παρει γιατι ηταν αρχικα 1500 θεσεις περσυ αλλα θα τους παρουνε σε 3 δοσεις των 500. Περσυ φετος και του χρονου. Αυτα ακους και ελπιζεις αλλα μετα σου λεει ο αξ. Της αστυνομιας οτι εχουν δοσει την προκυριξη απο την αστυνομια και κολλαει στο υπ. οικομικων... Και περσυ παντος με παρεμβαση του υπ προ πο δεν βγηκε
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Φιλε κωστα περισυ βγηκε.
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

ναι αυτο λεω και εγω με παρεμβαση του υπουργου τελικα βγηκε.
lifO
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lifO »

Για να πω την αληθεια και καθως παρακολουθω αρκετα το θεμα και γενικα ειδησεις και νεα το βλεπω λιγο χλωμο να βγει κατι καινουργιο. Ενημερωτικα για οσους δε γνωριζουν η τελευταια σειρα που μπηκε εχει τραγικα προβληματα με την μισθοδοσια. Απο τοτε που προσληφθηκαν πηρα μονο μια φορα 500 ευρω και απο τοτε αγωνιζοντε να παρουν και αλλα και μετα απο μια συναντηση με τον προεδρο του ΙΚΑ θα παρουν καποια ακομα αυτες τις ημερες. Νομιζω ειναι λιγο ασκοπο να συζηταμε τοσο επειμονα για προσληψεις. Μια ασχετη ερωτηση... Αυτο το πτυχιο απο δημοσιο ΙΕΚ για στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας ειναι 2 χρονια; Και θελει πιστοποιηση; Ή απλα την βεβαιωση του ΙΕΚ οτι αποφοιτησε καποιος;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Θέλει την πιστοποίηση από δημόσιο ιεκ..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ναι ειναι 2 χρονια.
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Αδερφε εκτος απο τα 500 που λες εχουν παρει και αλλα 700. Και το ποσο που τους χρωστανε ειναι γυρω στα 1700... Οχι και τοσο τραγικο αν σκεφτεις τι χρωστανε σε αλλους δημοσιους υπαλληλους. Κ παντα υπαρχει θεμα Με τις πληρωμες οταν πρωτομπαινει σειρα φρουρων, απλα οχι τοση καθυστερηση. Το φως θα φανει μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου που θα πεσει το πρασινο φως για το μαρουλι... Κ με τον αριθμο αστυφυλακων που προκειται να παρει, μαλλον θα βαλει και συμπληρωματακι με φρουρους. Και σκεψου οτι ισως οι εξελιξεις να ειναι ο προθαλαμος της καταργησης των πανελλαδικων για τους αστυφυλακες. Που ετσι κι αλλιως συζητιετεται καιρο.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδιά αυτό που λένε για ομογενιοποίση τι είναι; Εχει κάποια επιπτωση σε εμας; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι;
lifO
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lifO »

Το βλεπω πολυ χλωμο και να βγει συμπληρωματικη και να καταργηθουν οι πανελλαδικες για τους αστυφυλακες οσο και αν μου ακουγεται ενδιαφερον. Στην Ελλαδα ειμαστε και αν ειναι στις κουβεντες κατι μεχρι να γινει εχουμε πολυυυυ καιρο. Μακαρι αλλα... Και για την πυροσβεστικη περιμενα για παραδειγμα και ειχα μιλησει με καποιον γνωστο μου που ειναι σε καλη θεση και μου ειπε οτι την προκυριξη την Ειχαν υπογραψει ολοι... Και στο τελος πριν βγει επεσε "παντοφλα" απο το υπουργειο οικονομικων και παει (αν δεν πηγε ηδη) για ακυρωση η προκυρηξη. Τι να πω εγω ειμαι 25 και δυστηχως και (με τα ορια ηλικιας που ειναι το κλασσικοτατο προβλημα στην Ελλαδα σε οτι αφορα τα σωματα ασφαλειας) δεν εχω και πολυ χρονο και πολλες επιλογες Παρολο που ειναι το ονειρο Μου Να κανω κατι τετοιο, φτανω τα 2100 μορια με δυσκολια και με βαση τις προβλεψεις με τα μορια μου πρεπει να βγει τουλαχιστον για 2000 ατομα προκυρηξη για να εχω ελπιδες... Για να μην συζητησουμε τωρα τα προσοντα που ζηταει η προκυρηξη...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

3 χρονια εχεις ακομα οπως κ εγω. Πολλα αλλαζουν μεσα σε 3 χρονια. Υπομονη!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ο ελευθερος τυπος λεει για 500 ειδικους φρουρους τον Σεπτεμβριο, αναμενουμε...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες