καζεπης magician έγραψε:Μην στεναχωριεσαι για τιποτα και μην το ψαχνεις. Θα σε βοηθησει ο θεος και ολα θα πανε καλα θα το δεις.
καλα βρε φιλε. δεν ειπα. Ολους να μας βοηθησει ο θεος, μα τοσο δυσκολο σου ειναι να μας πεις που ειδες αυτο με τα 2500 για α και 2800 για β; εγω φιλικα στο λεω. χωρις παρεξηγηση. αλλα δε σε πιστευω. ακομα δεν εχει παει ο μηνας 17. απο δευτερα ισως μαοθυμε.
καζεπης magician έγραψε:Χαιρετω. Σας ειχα πει πριν κατι μερες 2800 για β και 2500 για α. Αυτα λεει το police online παιδια. Και μην αγχονεστε ολα θα πανε καλα. Υγεια πανω απο ολα.
φιλε πως μπορω να δω αυτο που λες το police online; εχω ψαξει μα δε τα εχω καταφερει καθολου. εχω μπει police online μα δεν εχω δει να λεει πουθενα για ειδικους φρουρους
ρε συ nic007 ξεκολλα... Μην ακους βλακειες. Δε μπορουμε ακομα να ξερουμε! ΧΑΛΑΡΩΣΕ!
Καλησπερα παιδιά και απο μένα. Επειδή το έψαξε λίγο το θέμα το police online είναι όντως ενα δυκτιακο σύστημα της αστυνομίας για τα τμήματα και δεν υπάρχει πρόσβαση απο πολίτες. Ενα φίλος όμως αστυνομικός που έχει πρόσβαση στο σύστημα μου είπε ότι δεν γράφει τίποτα απολύτως για βάσεις. Επειδή τον ρώτησα και για τις βάσεις μου είπε ότι ούτε στο περίπου δεν ξέρουν. Απλώς ότι θυμονται απο τις αιτήσεις του δικού τους τμήματος οι βάσεις δεν ήταν πολύ υψηλές.