Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Ρε χρηστο δικαιο εχεις... Αλλα αφου δεν γινεται αλλιως τουλαχιστον να το χαρουμε γιατι θα ειναι και το τελευταιο μας ως πολιτες... Αντε σιγα σιγα να ερθει και το χαρτι να κερασω και κανα χριστιανο γιατι ολους τους εχω στο περιμενε... Χαχαχα!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άσε και εμένα με έχουν φάει οι Συγγενείς μου γιατί έχω τάξει τραπέζι καταλαβαίνεις. Χαχαχαχα... Όντως άς το χαρούμε!
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

DYK ξυλωσου... Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όντως πρέπει ΚΑΙΤΗ. Εικόνα
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Εγω την εχω γλιτωσει με γλυκα και πιτες... Βγαινουν πιο οικονομικα
θανος

Δημοσίευση από θανος »

Παιδια στα τελη τις επομενης εβδομαδας θα εχουν βγει τα χαρτια καταταξης. Και θα παμε νατα παρουμε. Η λιγο παραπανο νασου τα στειλουνε αν δεν πασ. Το σιγουρο πως ολοι θα παρουσιαστουμε μαζι μεχουν πει για γουδι (αθηνα) και μετα θα μας χωρησουν ανα σωμα και ειδικοτητα. Υπολογ. Γυρω στις 20-21 του μαι θα ορκιστουμε. Δεν θα κανουμε περισσοτερο απο 6 μηνες ολοι και οτιδηποτε. Λογο ελειψης. Απτον περασμενο γεναρη εχουν να μπουν, και μεσα στο 2010 εμεις θα μαστε μονο νατο ξερουν μερικοι-ες. Αρα οτι κανουμε θα νε υπο πιεση νατο ξερεται το σηντομοτερο. Επρεπε ειδη να τελειωναμε τν βασικη εκπαιδευσηασ. Ελπισω να ενημερωσα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Γεια σου θανο. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παρουσιαστουμε 2000 ατομα ολοι στο γουδι και μετα να μας χωρισουν... Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο. Απο κει και περα κι εγω πιστευω οτι θα ορκιστουμε 21 μαιου παρασκευη. Οι τελευταιοι που μπηκαν με την 7η σειρα ηταν οι δευτεροι Επιλαχοντες τον απριλιο που μας περασε αλλα ναι κι εγω πιστευω οτι θα γινει η εκπαιδευση υπο πιεση και θα μας ξεπεταξουν γρηγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Τετ Φεβ 24, 2010 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

KAITH έγραψε:Γεια σου θανο. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παρουσιαστουμε 2000 ατομα ολοι στο γουδι και μετα να μας χωρισουν... Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο. Απο κει και περα κι εγω πιστευω οτι θα ορκιστουμε 21 μαιου παρασκευη. Οι τελευταιοι που μπηκαν με την 7η σειρα ηταν οι δευτεροι Επιλαχοντες τον απριλιο που μας περασε αλλα ναι κι εγω πιστευω οτι θα γινει η εκπαιδευση υπο πιεση και θα μας ξεπεταξουν γρηγορα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΘΗΝΑ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΤΛ; ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Λεει ο θανος οτι θα μας χωρισουν μετα ανα σωμα και ειδηκοτητα. Ποτε μετα;
δεν ξερω βασικα αν αυτο εχει ξαναγινει και τι σκοπο εχει. Μηπως θελουν την βασικη εκπαιδευση που ειναι για ολους το ιδιο να την κανουμε ολοι μαζι; Τους 3 πρωτους μηνες δηλαδη περιπου. Δεν ξερω αλλα κατι ειχα ακουσει παλια οτι θελουν να φτιαξουν κεντρο μονο για τους εποπ στην πελοπονησο... Δεν ξερω αν ισχυει
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

ΕΦΗ έγραψε:
KAITH έγραψε:Γεια σου θανο. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να παρουσιαστουμε 2000 ατομα ολοι στο γουδι και μετα να μας χωρισουν... Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο. Απο κει και περα κι εγω πιστευω οτι θα ορκιστουμε 21 μαιου παρασκευη. Οι τελευταιοι που μπηκαν με την 7η σειρα ηταν οι δευτεροι Επιλαχοντες τον απριλιο που μας περασε αλλα ναι κι εγω πιστευω οτι θα γινει η εκπαιδευση υπο πιεση και θα μας ξεπεταξουν γρηγορα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΘΗΝΑ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΤΛ; ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ...
το τεχνικο υποστηριζει το οπλο τ πυροβολικου αρα διπλανες μοναδες κατα κυριο λογο υπαρχουν παντα... Ασε την αθηνα μην μπερδευεσαι...
ΕΦΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από ΕΦΗ »

vanilla έγραψε:
ΕΦΗ έγραψε:

το τεχνικο υποστηριζει το οπλο τ πυροβολικου αρα διπλανες μοναδες κατα κυριο λογο υπαρχουν παντα... Ασε την αθηνα μην μπερδευεσαι...

ΚΑΛΕ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ...

vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

Μπα με τπτ δεν το νομιζω... Τοσα ατομα ποιο κεντρο θα δεχτει να εκπαιδευσει συν και νεες εσσο... Αποκλειεται...
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

Και το δικο μου msn παιδια: metalas4tw@hotmail.com οσοι θελετε καντε με add, ειμαι ο πρωιν Gary

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Brian Peppers την Τετ Φεβ 24, 2010 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Θανο μου φαινεται εισαι σαν αυτους πουυ ελεγαν οτι θα ακυρωθει η προκυρηξη... Μαλλον αυτος που στα ειπε δεν εχει ιδεα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

θανος έγραψε:Παιδια στα τελη τις επομενης εβδομαδας θα εχουν βγει τα χαρτια καταταξης. Και θα παμε νατα παρουμε. Η λιγο παραπανο νασου τα στειλουνε αν δεν πασ. Το σιγουρο πως ολοι θα παρουσιαστουμε μαζι μεχουν πει για γουδι (αθηνα) και μετα θα μας χωρησουν ανα σωμα και ειδικοτητα. Υπολογ. Γυρω στις 20-21 του μαι θα ορκιστουμε. Δεν θα κανουμε περισσοτερο απο 6 μηνες ολοι και οτιδηποτε. Λογο ελειψης. Απτον περασμενο γεναρη εχουν να μπουν, και μεσα στο 2010 εμεις θα μαστε μονο νατο ξερουν μερικοι-ες. Αρα οτι κανουμε θα νε υπο πιεση νατο ξερεται το σηντομοτερο. Επρεπε ειδη να τελειωναμε τν βασικη εκπαιδευσηασ. Ελπισω να ενημερωσα

Δεν ξέρω ποιός σε πληροφόρησε αλλά δεν στα είπανε καλά ... Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες