Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Για την Β κατηγορία ρε παιδια δεν ξέρει κανείς κάτι; πιο πολυσυζηση το για την Α παίζει, τα νούμερα δεν ξέρω αν όντως ισχύουν γ όσο αφορά τις βάσεις, αλλά κάτι για την Β;2600 το 11, έχω 2400 δν ελπίζω πολλά ομως
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Όλοι κοιμόμαστε βλέπω... Άντε ρε μάγκες να φωτίσει ο Θεός να γνωριστούμε όλοι μας...
Λοκ200 δύσκολο να βγάλει μέσα σε ένα χρόνο πάλι 1000ατομα.. θα βγάλει κ εποπ κ λιμενικο.. Πες λιμενικο οκ λίγα άτομα όχι πολλά λεφτα/μισθοί... Θα βγαίνουν κ απτις σχολές, κ θα σου ανοίξει κ άλλη προκυρηξη το 20 για 1000ατομα; δύσκολο.. Μακάρι όμως!
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Οκτωμβριο μέσα στη σχολή ; Τόσο γρήγορα; Και θέλω να μάθω αν 5 Σεπτεμβρίου θα βγουν προσωρινά ονόματα ; Αυτο
Προσωπικά θεωρώ οτι θα βγούν οι πίνακες πριν τις 10 του μηνός, αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα. Θα πρέπει να περάσουν 10 μέρες για τις ενστάσεις, να κάνουμε τις ιατρικές εξετάσεις, τα ΠΚΕ και τέλος να πάμε στις σχολές, ολα μέχρι τις 7/10. Το 9/9 για τους προσωρινούς πίνακες που είπανε μερικά παιδιά μου ακούγεται λογικό.
Μέχρι 10 θα βγουν όλα τα ονόματα απτων πρώτο σε μόρια μέχρι τν τελευταίο και από τις δύο κατηγορίες.. Στην Α μέχρι τους 1200 πρώτους οι επιτυχόντες της και στην Β μέχρι τον 300.. μετα πόσοι θα είναι οι επιλαχοντες και πόσο ποσοστό από κάθε κατηγορία δεν γνωριζω!! Φέτος θα γίνει γρήγορα η όλη διαδικασία μην σ φαίνεται περίεργο που θα ξεκινήσει Οκτώβρη η όλη φάση! Μόλις δημοσιευτούν τα ονόματα υπάρχει ένα περιθώριο για ενστάσεις κ μετά ξεκινάνε τα αθλήματα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
AΠίστευτο κ όμως ελληνικό. Βάλτε ΕΡΤ1 τώρα μάγκες. Ακυρώθηκε λέει η προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς λόγω έλλειψης κονδυλίων. Η είδηση βγήκε κ στο workenter πριν 10 λεπτά.
-
Ο καθένας λέει οτι θέλει εδω μέσα. Να μην πώ κ εγώ τπτ; 

E'MK έγραψε:AΠίστευτο κ όμως ελληνικό. Βάλτε ΕΡΤ1 τώρα μάγκες. Ακυρώθηκε λέει η προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς λόγω έλλειψης κονδυλίων. Η είδηση βγήκε κ στο workenter πριν 10 λεπτά.
Κόντεψα να πάθω καρδιακό!
Αυτό να ξες δεν είναι αστείο...
-
Χαχαχαχαχα για αυτό το παραδέχτηκα στη συνέχεια. Να σας προλάβω απο το κακό. 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Η βλακεία μερικών δεν έχει όριο...
Μελλοντικοί ''πιθανόν'' αστυνομικοί...
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Αυτά βλέπουν οι άλλοι και μας υποβαθμίζουνkyriakos155 έγραψε: Η βλακεία μερικών δεν έχει όριο...
Πες Κυριάκο γιατί μερικοί απλά δεν έχουν τι να κάνουν Αυτοί που μιλάνε λίγο και με ουσία είναι αυτοί που το θέλουν και το κυνηγάνε !!! Και κατέβασαν και διάβασαν την προκυριξη λέξη προς λέξη
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
πάντα να έχεις πίστη φιλε μου... ποτε δεν ξερεις. Μακαρι να μπούμε ολοι μαςΔ. ΕΔ έγραψε: Για την Β κατηγορία ρε παιδια δεν ξέρει κανείς κάτι; πιο πολυσυζηση το για την Α παίζει, τα νούμερα δεν ξέρω αν όντως ισχύουν γ όσο αφορά τις βάσεις, αλλά κάτι για την Β;2600 το 11, έχω 2400 δν ελπίζω πολλά ομως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες