Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Παιδιά συγνωμη για την ερώτηση που θα κάνω αλλά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα μόρια μου; Στην Α κατηγορία με 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και αγγλικά β2. Τα μόρια που συγκεντρωνω είναι 2440, έχω δίκιο;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Η σχολή είναι ωραία να ξέρετε μόνο την πρώτη βδομάδα άντε το πολύ 10 μέρες έχει κάτι καψονακια και φωνές αλλά όσοι έχετε κάνει ειδικές δυνάμεις θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές Μετά το πράγμα είναι λες και είσαι σε κολέγιο
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

iceman2 έγραψε:Λογικο μου φαινεται μετα το 20 ημερο να μη φυγει καποιος... Αμα αντεξε τις μισες μερες σιγα μη φυγει για τις αλλες μισες... Απλα εμεις με τα 2200 αν θα ειμαστε μεσα θα ειμαστε ως επιλαχοντες... Και ψαχνω να βρω τι ορια εχει η επιλαχικοτητα μηπως βρεθω και εχω μεσα γαιτι το θελω παααααρα πολυ
Τι να αντέξει ρε φίλε; Μάθημα στο θρανίο μέχρι το μεσημέρι, φαγητό, ξεκούραση, και 2 ώρες το απόγευμα μελέτη.. Τετάρτη έξοδο, απεριόριστη, Παρασκευή... δρόμο για σπίτι.. Δευτέρα 06.00 μέσα... Τι να μην αντέξει;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Εχεις δικιο Αναστασιε... Παντως οσοι ειναι οριακα δηλ 2200 +- θα ειναι μεγαλη ανασα αμα βγει προκυρηξη λιμενικου και εξωτερικων φρουρων... Αλλα και την αλλη εβδομαδα να βγουν δεν νομιζω να προλαβουν να επηρεασουν το αποτελεσμα των ειδικων φρουρων γιατι εκτελουνται γρηγορα οι διαδικασιες και μεχρι να βγουν οι πινακες των αλλων προκηρυξεων θα εχουν μπει στη σχολη οι ειδικοι φρουροι...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλά τα λες αλλά τα. λεγομενα του 11 αλλά λένε!! Σου είπα ελάχιστοι αλλά θα υπάρξουν κ αυτοί!! εδώ θα είμαστε κ θα το δούμε!!
Ο. Π. Κ. Ε
Delta

Δημοσίευση από Delta »

Anastasios.. μάλλον είσαι υπαστυνόμος του νόμου.. η εκτίμηση για βάση. προέρχεται από τις εξήντα αιτήσεις η μιλάς με ΑΕΑ;
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Slade7 έγραψε:Η σχολή είναι ωραία να ξέρετε μόνο την πρώτη βδομάδα άντε το πολύ 10 μέρες έχει κάτι καψονακια και φωνές αλλά όσοι έχετε κάνει ειδικές δυνάμεις θα σας θυμίσουν ωραίες στιγμές Μετά το πράγμα είναι λες και είσαι σε κολέγιο
Φωνούλες της πλάκας, για να μην γίνει μπάχαλο, ρε παιδιά... Οι Υπαστυνομοι εκεί είναι 25 χρόνων. σαν και εσάς αστρατευτοι...(μεγάλη διαφορά , κυρίως με αυτούς των ειδικων δυναμεων. Ρε πάρτε το χαμπάρι... Εσείς θα είστε τα λιοντάρια.. και στη Σχολή και στο κέντρο της Αθήνας.. για λιοντάρια σας εκπαιδεύουν.. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Anastasios123 έγραψε:
iceman2 έγραψε:Λογικο μου φαινεται μετα το 20 ημερο να μη φυγει καποιος... Αμα αντεξε τις μισες μερες σιγα μη φυγει για τις αλλες μισες... Απλα εμεις με τα 2200 αν θα ειμαστε μεσα θα ειμαστε ως επιλαχοντες... Και ψαχνω να βρω τι ορια εχει η επιλαχικοτητα μηπως βρεθω και εχω μεσα γαιτι το θελω παααααρα πολυ
Τι να αντέξει ρε φίλε; Μάθημα στο θρανίο μέχρι το μεσημέρι, φαγητό, ξεκούραση, και 2 ώρες το απόγευμα μελέτη.. Τετάρτη έξοδο, απεριόριστη, Παρασκευή... δρόμο για σπίτι.. Δευτέρα 06.00 μέσα... Τι να μην αντέξει;
Ωραία ακούγεται και μου αρέσει να γνωρίσω καινούργια φιλαράκια από άλλες περιοχές ότι καλύτερο η κοινωνικοποιηση

Sidir10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sidir10 »

Καλησπέρα σε όλους... για την Β ρε παιδιά δε μιλάει κανείς, Όλοι στην Α είστε;
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε:Από το να προτρεξει κάποιος για μια θέση δημοσίου κ να μην έχει ευρώ στην τσέπη του να μη τα έχει υπολογίσει καλά κ να. μην την παλεύει να. μη μπορεί να τα βγάλει πέρα μέχρι κ ένα απλό παιδάκι που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του παρά μόνο στο στρατό κ αυτό με βύσμα πήγε πάλι σπίτι του.. Μια ζωή στο δρόμο είσαι τα ξέρεις πολύ μα πολυ καλύτερα από εμένα!!
Πιστεύω ότι μεγάλα παιδιά είστε όλοι σας... Προφανώς και ξέρει ότι πάει για πόλεμο... στο κέντρο... Αλλιώς να μην τολμήσει να σκεφτεί την κατάταξη, γιατι, θα εξευτελίζει τον εαυτό του... Θα ξεχωρίσουν οσοι είναι έξυπνοι, γρήγοροι, δυνατοί στο κορμί και την ψυχή, και αυτοί που εχουν κάνει χρόνια πεζοδρόμιο, έχουν περπατήσει και έχουν κάνει ωραίες αλητείες... Οι υπόλοιποι θα σέρνονται... θα είναι η ουρά των πολλών.. Να πάνε να γίνουν παπάδες η δάσκαλοι...
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Anastasios123 Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν κάποιος επιτυχών έχει εταιρία ΟΕ στο όνομά του;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Tilemos έγραψε:Anastasios123 Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν κάποιος επιτυχών έχει εταιρία ΟΕ στο όνομά του;
Δεν μπορείς να έχει Εισόδια από άλλη πηγή πλην συγκεκριμένων επαγγελμάτων όπως ζωγράφος τραγουδιστής τέτοια περίεργα και αυτό με άδεια του εκάστοτε αρχηγού . Με λίγα λόγια όχι δεν νομίζω να μπορείς μεταβηβαζεις το μερίδιο σε άλλων

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

pantzos4 έγραψε:
Tilemos έγραψε:Anastasios123 Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν κάποιος επιτυχών έχει εταιρία ΟΕ στο όνομά του;
Δεν μπορείς να έχει Εισόδια από άλλη πηγή πλην συγκεκριμένων επαγγελμάτων όπως ζωγράφος τραγουδιστής τέτοια περίεργα και αυτό με άδεια του εκάστοτε αρχηγού . Με λίγα λόγια όχι δεν νομίζω να μπορείς μεταβηβαζεις το μερίδιο σε άλλων

Μου δίνουν κάποια διορία δηλαδή για να το μευαβιβασω;

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Μάγκες πείτε για το 1000αρι καμία προπόνηση να κάνουμε. Κανω κάτι 200αρια και μίξη μαζί με 1000αρια. Μετα απο μπασκετακι. Απο αύριο και πρωινή θ κάνω και βραδινή (έλειπα σε μπράβο και έχω χάσει φυσική κατάσταση Όχι τελείως) Τι λέτε εσείς. Πειτε καμία πρόταση αν θέλετε!!!

Παιδιά καμια άποψη περί αυτου;

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Την αφήνει... την πουλάει.. Η.. την μεταβιβάζει.. αν φαίνεται το όνομα του.. Εκτός αν έχει μετοχές...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες