Ψυχολόγοι υπάρχουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο αλλά δεν πάει κανείς γιατί φοβάσαι μην έχεις θέμα υπηρεσιακό...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:16 pmπω κριμα να γινονται τετοια Ψυχολογοι δεν υπαρχουν σε μοναδες αδερφε να βοηθησουν;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pmΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Άρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:19 pm1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθέςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:15 pmΑδελφέ πόσο είναι ο μισθός τώρα που είσαι μέσα ; Με τις αυξήσεις κτλπΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pm
ΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...
Ρε παιδιά η αιτήσεις είναι μέχρι και σήμερα η έληξαν ας απαντήσει κάποιος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
οι αιτησεις ληγουν Παρασκευή 11/04/2025 και ώρα 23:59.Fepfep έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:08 pm Ρε παιδιά η αιτήσεις είναι μέχρι και σήμερα η έληξαν ας απαντήσει κάποιος
Ευχαριστώ αγόρι μου και τι πιστεύετε γενικά παιδιά θα πάρει καμία παράταση πως το βλέπετε εμπειρικά
Κάθε χρόνο παίρνει παράταση όποτε θα πάρει και φέτος σίγουρα
Εννοείται θα πάρει παράτασηFepfep έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:11 pm Ευχαριστώ αγόρι μου και τι πιστεύετε γενικά παιδιά θα πάρει καμία παράταση πως το βλέπετε εμπειρικά
Δεν έχω σπίτι στο ενοίκιο είμαι... Όσοι είμαστε από άλλες περιοχές την ίδια μοίρα... Δεν βγαίνει ο μήνας, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βόλτες με καφέ στο χέρι και κάνα ντελιβερι στο σπίτι, αφού δεν φτάνουν τι να κάνουμε ότι και να λένε τώρα...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:04 pmΆρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:19 pm1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθές
Κατάλαβα φίλε, υπομονή μπας και δώσουν τπτ παραπάνω και καλυτερέψουν τα πράγματαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:22 pmΔεν έχω σπίτι στο ενοίκιο είμαι... Όσοι είμαστε από άλλες περιοχές την ίδια μοίρα... Δεν βγαίνει ο μήνας, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βόλτες με καφέ στο χέρι και κάνα ντελιβερι στο σπίτι, αφού δεν φτάνουν τι να κάνουμε ότι και να λένε τώρα...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:04 pmΆρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:19 pm
1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθές
Παιδιά να κάνω μια ερωτησει επιλέγεις εάν θα πας παραμεθόριο ή όχι και εάν πας μπορείς να ζητήσει να γυρίσεις Αθήνα ας πούμε εγώ επίσης μόνο πολεμικό ναυτικό δήλωσα σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει τι γίνετε με παραμεθόριο και μεταθέσεις και ειδικά στο ΠΝ
Ρε φιλε η λογικη λεει οτι αφου δεν εχει βγει μεχρι ωρας κατι δεν θα παρει παραταση, αλλα ποτε δεν ξες μπορει 12 ιωρα το βραδυ που κλεινουν οι αιτησεις να βγαλουν παραταση
Ε μα ναι ρε φιλε αν ειναι να βγαλουν παραταση πρεπει να την βγαλουν τουλαχιστον 3 ημερες πριν για να ενημερωσου ν τον κοσμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες