Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:16 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:05 pm

εποπ εισαι αδερφε η απο σχολη;
ΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...
πω κριμα να γινονται τετοια Ψυχολογοι δεν υπαρχουν σε μοναδες αδερφε να βοηθησουν;
Ψυχολόγοι υπάρχουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο αλλά δεν πάει κανείς γιατί φοβάσαι μην έχεις θέμα υπηρεσιακό...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pm

ΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...
Αδελφέ πόσο είναι ο μισθός τώρα που είσαι μέσα ; Με τις αυξήσεις κτλπ
1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθές
Άρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη?
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fepfep »

Ρε παιδιά η αιτήσεις είναι μέχρι και σήμερα η έληξαν ας απαντήσει κάποιος
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Fepfep έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:08 pm Ρε παιδιά η αιτήσεις είναι μέχρι και σήμερα η έληξαν ας απαντήσει κάποιος
οι αιτησεις ληγουν Παρασκευή 11/04/2025 και ώρα 23:59.
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Ευχαριστώ αγόρι μου και τι πιστεύετε γενικά παιδιά θα πάρει καμία παράταση πως το βλέπετε εμπειρικά
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Κάθε χρόνο παίρνει παράταση όποτε θα πάρει και φέτος σίγουρα
Επισκέπτης

Fepfep έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:11 pm Ευχαριστώ αγόρι μου και τι πιστεύετε γενικά παιδιά θα πάρει καμία παράταση πως το βλέπετε εμπειρικά
Εννοείται θα πάρει παράταση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:15 pm

Αδελφέ πόσο είναι ο μισθός τώρα που είσαι μέσα ; Με τις αυξήσεις κτλπ
1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθές
Άρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη;
Δεν έχω σπίτι στο ενοίκιο είμαι... Όσοι είμαστε από άλλες περιοχές την ίδια μοίρα... Δεν βγαίνει ο μήνας, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βόλτες με καφέ στο χέρι και κάνα ντελιβερι στο σπίτι, αφού δεν φτάνουν τι να κάνουμε ότι και να λένε τώρα...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 1:04 pm

Άρα το επίδομα παραμεθοριου ειανι 70 και φτάνουμε τα χίλια και μετά με τις υπηρεσίες φτάνουμε τα 1050. Με τις αυξήσεις πόσο θα πάρουμε με το που μπούμε; Για σένα δηλ δεν αξίζει αν δεν έχεις σπίτι σε παραμεθόριο ; Δεν βγαίνει δλη;
Δεν έχω σπίτι στο ενοίκιο είμαι... Όσοι είμαστε από άλλες περιοχές την ίδια μοίρα... Δεν βγαίνει ο μήνας, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βόλτες με καφέ στο χέρι και κάνα ντελιβερι στο σπίτι, αφού δεν φτάνουν τι να κάνουμε ότι και να λένε τώρα...
Κατάλαβα φίλε, υπομονή μπας και δώσουν τπτ παραπάνω και καλυτερέψουν τα πράγματα
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Παιδιά να κάνω μια ερωτησει επιλέγεις εάν θα πας παραμεθόριο ή όχι και εάν πας μπορείς να ζητήσει να γυρίσεις Αθήνα ας πούμε εγώ επίσης μόνο πολεμικό ναυτικό δήλωσα σας παρακαλώ κάποιος να απαντήσει τι γίνετε με παραμεθόριο και μεταθέσεις και ειδικά στο ΠΝ
Επισκέπτης

Πότε θα μάθουμε γ παράταση ρε παιδια
Επισκέπτης

Ρε φιλε η λογικη λεει οτι αφου δεν εχει βγει μεχρι ωρας κατι δεν θα παρει παραταση, αλλα ποτε δεν ξες μπορει 12 ιωρα το βραδυ που κλεινουν οι αιτησεις να βγαλουν παραταση
Επισκέπτης

Συμφωνώ
Επισκέπτης

Ε μα ναι ρε φιλε αν ειναι να βγαλουν παραταση πρεπει να την βγαλουν τουλαχιστον 3 ημερες πριν για να ενημερωσου ν τον κοσμο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 2:25 pm Ε μα ναι ρε φιλε αν ειναι να βγαλουν παραταση πρεπει να την βγαλουν τουλαχιστον 3 ημερες πριν για να ενημερωσου ν τον κοσμο
Μπορεί και αύριο να την βγάλουν και να ξανά ανοίξουν οι αιτήσεις, ότι θέλουν κάνουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες