Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Theodore92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Theodore92 »

Κόπηκαν πολλά άτομα στα αθλήματα θυμάσαι?
Πάντως μόλις μου είπαν από μέσα πως από τους 400 δεν θα πάνε ούτε οι μισοί,οι άλλοι μισοί θα κοπούν στα αθλήματα και κάποιοι που θα περάσουν θα φύγουν γιατί δεν θα τους στείλουν εκεί που θέλουν ή επειδή απλά δεν τους αρέσει η δουλειά.

Jim

Δημοσίευση από Jim »

Αν θυμάμαι καλά απο τα περίπου 380 στο τέλος 134 περάσαμε...
Theodore92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Έκοψαν πολλά άτομα δλδ από τα 380 αν πέρασαν μόνο 134 καλά είναι.
SSSSS

Δημοσίευση από SSSSS »

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ .. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΑΝΑΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΛΟΥΝ 400 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ 15 ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ,ΔΗΛ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ..ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ..

Jim

Δημοσίευση από Jim »

Το θεμα ειναι γιατι δεν παίρνουν εμας τα 80 περιπου ατομα που έχουμε μείνει απο το 24 και καλούν παλι κόσμο για πκε.. και στην 9κ πήραν μέχρι και το τελευταίο..
Theodore92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Προφανώς για να καλούν τόσα άτομα μάλλον θα τους πάρουν όλους όσοι πάνε και τι εννοώ με αυτό.Αυτοί ξέρουν πως από όλα τα άτομα που καλούν σιγά μην πάνε όλοι, γνωστός μου μου είπε πως στην 9k δεν πήγαν ούτε οι μισοί.Επίσης οι μισοί θα κοπούν στα αθλήματα και πολλούς μπορεί να μην τους αρέσει εκεί που θα τους στείλουν και να φύγουν.Στην 9Κ τους πήραν όλους και είχαν καλέσει και εκεί αρκετά άτομα.Μια ελπίδα όλοι όσοι πάνε την έχουν έτσι πιστεύω εγώ.
Μήπως εσείς τα 80 άτομα που μείνατε δεν είχατε δηλώσει όλους τους κωδικούς?και οι θέσεις που άδειασαν είναι σε περιοχές που δεν δηλώσατε? τότε καλά κάνουν και δεν σας φωνάζουν.
Jim

Δημοσίευση από Jim »

Φίλε όλους τους έχουμε δηλώσει ..θα δείξει στο τέλος τι θα γίνει..όσο για την 9κ τα ξέρω εχουν μπει δυο ξαδέρφια μου και δουλεύουν ηδη..
Theodore92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ξέρεις πότε θα μας φωνάξουν για τα αθλήματα φίλε?
Πιστεύεις τον Απρίλιο?
Ρωτάω για να μην χάσουμε και την σεζόν.

Jim

Δημοσίευση από Jim »

Αυτό δεν μπορώ να σου το πω με βεβαιότητα..αν σκεφτείς οτι εμεις είχαμε στείλει υγειονομικές  καρτέλες Δεκεμβριο και πήγαμε για αθλήματα Φεβρουαριο..τι να σου πω μακαρι να σας καλέσουν ποιο νωρίς απ οτι εμας..
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες