Ναι έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι την δεύτερη φορά που διάβασα τι έγραψε το κατάλαβα ότι ο Coyote περισσότερο πλάκα έκανε . Εν πάση περιπτώσει, πιο πολύ την γνώμη μου είπα δεν υπήρχε κακή πρόθεση δηλαδή.
Ορθή η γνωμη σου φιλε μου οντως για πλακα το ειπα. Διευκρινησα οτι ημουν επιλοχιας λοχου οχι επιλοχιας με τρεις σαρδελες. Αυτο προφανως με εκανε καλυτερο αλεπουδιαρη τωρα δεν ξερω αν αυτο μοριοδοτειται στην αστυνομια. 😂
Καταδρομέας έγραψε:Ναι έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι την δεύτερη φορά που διάβασα τι έγραψε το κατάλαβα ότι ο Coyote περισσότερο πλάκα έκανε . Εν πάση περιπτώσει, πιο πολύ την γνώμη μου είπα δεν υπήρχε κακή πρόθεση δηλαδή.
12pi έγραψε:Περιμένω να δω πότε αυτό το ρημάδι το κράτος θα μοριοδοτήσει τους ΣΝ. Πας στρατονομία και μοριοδοτουν τις ειδικές δυνάμεις ... Αν όχι ο στρατονόμος ΠΟΙΟΣ ;
Ως όργανο της στρατονομίας στην θητεία σου έχεις κάνει : Α) στρατοδικείο β) πύλη σε στρατηγεία γ) μεταφορά κρατουμένων από και προς τοποθεσίας Δ) σύλληψη και φύλαξη κρατούμενου Ε) σταθμό ελέγχου κυκλοφορίας στ) διεκπεραίωση και σύνταξη ανάκρισης σε τροχαίο ατύχημα κ. Α και δεν μοριοδοτείται για να κανεις ακριβώς τα ίδια .. Για να μοριοδοτήσει κάποιος που στην θητεία του έκανε τι; Είχε άριστη σωματική διάπλαση και ήταν καζανοκεφαλος απόφοιτος λυκείου;(Κατά μέσο όρο για να μην είμαι μηδενιστής)