Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ισως οταν μπουνε οι πρωτοι στην σχολη, τοτε θα εχουμε σιγουρα κατι νεοτερο.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά εμείς οι 600 είμαστε κυριολεκτικά στον αέρα. Τουλαχιστον μέχρι Απρίλιο. Α όσο για τώρα δεν νομίζω να μπουν με τους 400 πάνω από τη 450 θέση Στην α κατηγορία μετά την απόχη και τις απορρίψεις.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI για β κατηγορία έχεις κάποια εικόνα φίλε στο περίπου με απορρίψεις?
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Φίλε προσωπικη άποψη λέω θέλουν 80 ας πάει 140 η 150 παραπάνω δεν νομίζω
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά εμείς οι 600 είμαστε κυριολεκτικά στον αέρα. Τουλαχιστον μέχρι Απρίλιο. Α όσο για τώρα δεν νομίζω να μπουν με τους 400 πάνω από τη 450 θέση Στην α κατηγορία μετά την απόχη και τις απορρίψεις.
Άρα αμα είναι να πάρουν όπως λες μεχρι το 450 γιατι φώναξαν Απο 481-590 στην να πανε για πκε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κάλεσαν στην Α μέχρι το 590. Εάν δεν φτάσουν ούτε αυτά τα άτομα, θα ξανακαλεσουν. Πιστεύω από 20/12 και μετά θα έχουμε νέα.
Όλα αυτά γίνονται για τις 400 θέσεις, απλά υπάρχουν άτομα που κόπηκαν η δεν εμφανίστηκαν
Όλα αυτά γίνονται για τις 400 θέσεις, απλά υπάρχουν άτομα που κόπηκαν η δεν εμφανίστηκαν
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μόνο στην Α κατηγορία κόβονται συνέχεια; Στην Β κατηγορία δεν έχουμε κανένα νέο;
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
και εκει κόβονται αλλά όχι τόσο πολύ γιατί είναι λιγότερες θέσειςGeorge13G έγραψε:Μόνο στην Α κατηγορία κόβονται συνέχεια; Στην Β κατηγορία δεν έχουμε κανένα νέο;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Άλλαξαν τα όρια στο ύψος της αστυνομίας. Δεν ξέρω αλλά αυτό α1.63 μου φαίνεται ύποπτο ! Ίσως μπούν και οι 600 γιατί τρίζει η καρέκλα ; ;
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
πιστεύω ότι δεν θα χαθούμε κάτι θα γίνειNikoskriti4 έγραψε:Άλλαξαν τα όρια στο ύψος της αστυνομίας. Δεν ξέρω αλλά αυτό α1.63 μου φαίνεται ύποπτο ! Ίσως μπούν και οι 600 γιατί τρίζει η καρέκλα ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Nikoskriti4 έγραψε:Άλλαξαν τα όρια στο ύψος της αστυνομίας. Δεν ξέρω αλλά αυτό α1.63 μου φαίνεται ύποπτο ! Ίσως μπούν και οι 600 γιατί τρίζει η καρέκλα ;
Για την ΟΠΠΙ δεν έχει νόημα γιατί όσες αιτήσεις έγιναν, γινόταν υψομετρηση στο τμήμα. Εάν δεν είχες το ύψος, δεν είχες δικαίωμα να κάνεις αίτηση.
Εάν ζητήσουν τους 600 σε μερικούς μήνες, θα τους πάρουν από τους οριστικούς πίνακες υποψηφίων.
Δεν φτιάχνουν άλλους πίνακες.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
όχι από τους οριστικους θα τους παρουνΝοημοσύνη έγραψε:Για την ΟΠΠΙ δεν έχει νόημα γιατί όσες αιτήσεις έγιναν, γινόταν υψομετρηση στο τμήμα. Εάν δεν είχες το ύψος, δεν είχες δικαίωμα να κάνεις αίτηση.
Εάν ζητήσουν τους 600 σε μερικούς μήνες, θα τους πάρουν από τους οριστικούς πίνακες υποψηφίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 12, 2021 7:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Για την ΟΠΠΙ δεν έχει νόημα γιατί όσες αιτήσεις έγιναν, γινόταν υψομετρηση στο τμήμα. Εάν δεν είχες το ύψος, δεν είχες δικαίωμα να κάνεις αίτηση.
Αυτό με το ύψος θεωρώ από τις προκηρύξεις του 2022 και μετά θα ισχύει. Οποιαδηποτε προκήρυξη έχει βγει μέχρι τώρα δεν τίθεται κάποιο θέμα με ενστάσεις για ύψος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 12, 2021 7:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σωστά και εγώ αυτό εννοώ.BilD έγραψε:Αυτό με το ύψος θεωρώ από τις προκηρύξεις του 2022 και μετά θα ισχύει. Οποιαδηποτε προκήρυξη έχει βγει μέχρι τώρα δεν τίθεται κάποιο θέμα με ενστάσεις για ύψος
Γενικά το ύψος είναι ένα χαζό κριτήριο μιας και ήταν παλιο κριτηριο για μάχιμο προσωπικο για να κουβαλάει πολεμοφόδια και όπλα, τώρα γιατί υπάρχει σαν κριτήριο δεν καταλαβαίνω.
Και ο Ζαμπίδης 1.67 είναι και εάν πήγαινε αστυνομία δεν θα τον έπαιρναν. Αλλά είναι από τους πιο γνωστούς για τις μαχητικές του ικανότητες.
Τέλος πάντων μερικά κριτήρια τα έχουν απλά για να αποκλείουν κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 12, 2021 9:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Περασαμε ΠΚΕ για να δουμε τι θα δουμε τωρα! Δυστυχως μας βλεπω χλωμους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες