Panellas93 έγραψε:Σίγουρα δεν σημαίνει ότι κάποιος αν δεν έχει πτυχίο ότι είναι κακός άνθρωπος η κακός επαγγελματίας .. Σε κάθε επάγγελμα έχει και τον στραβό και τον κακό και τον καλό όπως σε όλα τα επαγγέλματα Οχι μόνο σε αυτό . και επίσης απλά από ότι λέει και ο φιλος το κάτι επιπλέον είναι προσόν έξτρα δυνατό για το σώμα και βοηθάει στην εξέλιξη του .. Δεν διαχωρίζει μορφωμένους και μη ..
Καλό είναι να ανεβαίνει επίπεδο κάθε επάγγελμα με οποιονδήποτε τρόπο .. Και ξανά λέμε και γώ ξέρω παιδιά πολύ σωστά και άριστοι επαγγελματίες με ήθος στο επάγγελμα του αστυνομικού χωρίς πτυχίο δεν λέει κάτι .. Αλλά και μένα η γνώμη μου πολύ καλό είναι που έβαλε τ πτυχία σαν αναβάθμιση και μακάρι να λειτουργήσει ευεργετικά σε αυτή την προκήρυξη
Οκ ας βαλει πτυχια, αλλα να τα υπερμοριοδοτει με 1000 μορια αυτο παραειναι αδικο για εναν που δεν εχει πτυχιο, γιατι ουσιαστικα εμας που δεν εχουμε πτυχια μας αποκλειει εντελως.
Μια φορά έγινε σε αυτή την προκήρυξη φίλε .. Πρώτη και τελευταία φορά η μοριοδότηση τόσα χρόνια ήταν η κλασική ήμαρτον δηλαδή δεν χάθηκε και ο κόσμος .. Μια φορά έγινε .. Επιπλέον και κάποιος που δεν πήγε ειδικές δυνάμεις μπορεί να λέει αυτο που λες και εσυ οτι Είναι άδικο αν πας ειδικές δυνάμεις να περνάς αέρας .. Και από τις δυο πλευρές θα ακούσεις αδικίες .. Όλοι ευχαριστημένοι δεν θα ναι ποτέ .. Και ξανά λέω έγινε μια φορά μην γίνεται τόσο θέμα και υποβαθμίζουμε τους πτυχιούχους ας αφήσουμε αυτή την καραμέλα φτάνει
Panellas93 έγραψε:Μια φορά έγινε σε αυτή την προκήρυξη φίλε .. Πρώτη και τελευταία φορά η μοριοδότηση τόσα χρόνια ήταν η κλασική ήμαρτον δηλαδή δεν χάθηκε και ο κόσμος .. Μια φορά έγινε .. Επιπλέον και κάποιος που δεν πήγε ειδικές δυνάμεις μπορεί να λέει αυτο που λες και εσυ οτι Είναι άδικο αν πας ειδικές δυνάμεις να περνάς αέρας .. Και από τις δυο πλευρές θα ακούσεις αδικίες .. Όλοι ευχαριστημένοι δεν θα ναι ποτέ .. Και ξανά λέω έγινε μια φορά μην γίνεται τόσο θέμα και υποβαθμίζουμε τους πτυχιούχους ας αφήσουμε αυτή την καραμέλα φτάνει
Δεν υποβαθμιζω κανεναν, καποιοι το ηθελαν πραγματικα να μπουνε.
Αν δεν βγουν μέχρι Παρασκευή σίγουρα θα πάμε πολύ πίσω .. Ας ελπίσουμε αύριο μακάρι ευχή όλων .. Άντε καληνύχτα μάγκες αύριο πάλι βομβαρδισμός εδώ μέσα 💣💣💣💣💣🤣😂🤣
Πανελα ουτε αυτη την βδομαδα βλεπω αποτελεσματα. Γιαυτο μην ειστε ποτε σιγουροι. Κλαιω επισης με εκεινον που του ελεγε 1-20 ιουλιου ενας αξιωματικος οτι θα βγουν. Που κολλαει ο καθε ακυρος αξιωματικος δεν ξερω. Και μενα μου ειπε ενας αλλος φιλος αξιωματικος 35 αυγουστου.
Πανελα ουτε αυτη την βδομαδα βλεπω αποτελεσματα. Γιαυτο μην ειστε ποτε σιγουροι. Κλαιω επισης με εκεινον που του ελεγε 1-20 ιουλιου ενας αξιωματικος οτι θα βγουν. Που κολλαει ο καθε ακυρος αξιωματικος δεν ξερω. Και μενα μου ειπε ενας αλλος φιλος αξιωματικος 35 αυγουστου.
Το παιδί μετέφερε ότι του είπε ο αξιωματικός δεν είπε κάποιο ψέμα... Χαλάρωσε λίγο