Ακούω ότι είπαν σήμερα στα αθλήματα δεν υπήρχε πουθενά χρόνος όπως την προηγούμενη φορά. Δλδ σε πίνακα που τον έβλεπαν όλοι. Στο τέλος δεν λένε αν πέρασες ή όχι. Και με όλα αυτά αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει μαγείρεμα και αν κάποιος εχει αμφιβολίες πως θα απόδειξη το αντίθετο ;
Καλησπέρα, μία ερώτηση και από μένα. Είμαι στους επιλαχόντες σύμφωνα με τον αρχικό πίνακα. Έχω περάσει υγειονομικές εξετάσεις, αθλητικες και ψυχοτεχνικές διαδικασίες και δεν ήμουν στον πίνακα των απορριπτέων. Δεν έλαβα κάποια ενημέρωση για τις νεες συμβάσεις. Δε με πήραν τηλ να υπογράψω κπ σύμβαση. Γνωρίζετε με ποια κριτηρια πήραν άτομα με συμβάσεις; Έχει βγει κπς πίνακας ονομάτων με τις συμβάσεις;
Τα ατομα στα οποια στάλθηκαν οι συμβασεις ηταν απο τους αρχικους πινακες οσοι ηταν προσωρινά επιτυχοντες. Ολοι οι επιλαχόντες θα πρέπει να περιμενουν τα οριστικά αποτελέσματα.
Καλησπέρα, κάλεσα την Παρασκευή στο υπουργείο και ρώτησα σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία κλήσης των επιτυχόντων εξωτερικών φρουρών για εκπαίδευση στην Θήβα και η απάντηση που πήρα από την υπάλληλο ήταν πως η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πως μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει ειδοποίηση. Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος και επειδή πολλά έχουμε ακούσει και στο τέλος έχει γίνει μία τρύπα στο νερό, θα παρακαλέσω όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε αποδεχτεί το 12μηνο να κάνετε αύριο, μεθαύριο κλήση στο υπουργείο να δούμε αν θα σας πουν τα ίδια πράγματα! Με λίγα λόγια να τσεκάρουμε ότι η πληροφορία που μου δόθηκε ισχύει. Αν σας πουν κάτι διαφορετικό θα καταλάβουμε ότι ο καθένας που σηκώνει το τηλέφωνο λέει ότι θέλει άρα δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και απλά περιμένουμε. Περιμένω ενημέρωση. Καλή συνέχεια και υπομονή σε όλους.
Anavatis έγραψε:Καλησπέρα, κάλεσα την Παρασκευή στο υπουργείο και ρώτησα σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία κλήσης των επιτυχόντων εξωτερικών φρουρών για εκπαίδευση στην Θήβα και η απάντηση που πήρα από την υπάλληλο ήταν πως η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πως μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει ειδοποίηση. Επειδή είμαι λίγο καχύποπτος και επειδή πολλά έχουμε ακούσει και στο τέλος έχει γίνει μία τρύπα στο νερό, θα παρακαλέσω όσοι είστε επιτυχόντες και έχετε αποδεχτεί το 12μηνο να κάνετε αύριο, μεθαύριο κλήση στο υπουργείο να δούμε αν θα σας πουν τα ίδια πράγματα! Με λίγα λόγια να τσεκάρουμε ότι η πληροφορία που μου δόθηκε ισχύει. Αν σας πουν κάτι διαφορετικό θα καταλάβουμε ότι ο καθένας που σηκώνει το τηλέφωνο λέει ότι θέλει άρα δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πουθενά και απλά περιμένουμε. Περιμένω ενημέρωση. Καλή συνέχεια και υπομονή σε όλους.
Πιθανότατα να σου είπε ότι την καθοδήγησαν να λέει οι πολιτικοί της προϊσταμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις. Το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι ότι υπογράφηκε η απόφαση για την σχολή από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη και αναμένεται η υπογραφή από το υπουργείο εσωτερικών η οποία όταν μπει θα υπάρξει ενημέρωση από την ομοσπονδία εξωτερικών φρουρών.
Να ρωτήσω λίγο. Από τα παιδιά που δίνουν τώρα αθλήματα όσοι περάσουν κλπ δε θα πάρουν άτομα στη Θήβα για εκπαίδευση ; Δεν υπάρχουν θέσεις δηλαδή για τους τωρινούς επιλαχόντες ;