Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Παιδιά θα τρέξουμε πολλές προκυρηξεις τώρα... Ειναι ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, λιμενικό, πυροσβεστική, στρατό... Θα τρέξουνε πολλές και πολλοί θα κάνουνε και επιλογές... θα δείξει στην πορεία πόσοι θα κάνουνε αιτήσεις...
Αν μπήκαν με 1500 μόρια το 10 κ το 11 εγώ τότε γτ δν είμαι μέσα; Ειχα μαζέψει 2200 στη Β κατηγορία..
Δν με κάλεσαν ποτέ.
Απλά είδα το όνομα μου στους πίνακες.
Τπτ άλλο.
Δν ξέρω τι άλλο είχαν αυτοί κ μπήκαν...
Δν με κάλεσαν ποτέ.
Τπτ άλλο.
Εισαι πολυ καλα.. πιστευα εξ αρχης οτι εισαι δυνατος σε μορια κ επεσα μεσα τελικα.. μπραβο σου παντος.. ειτε με ειτε χωρις θεωρω πως εισαι μεσα.
Και απορριψεις πολλες θα εχουμε και επιλογες αν τρεξουν μαζι.. αν κ δεν νομιζω.. γιατι ειναι κριμα πχ ενα π θελει απλα να μπει στο δημοσιο να φαει μια θεση στην ελας απο εναν που το θελει πολυ.. ενω αν εχει να επιλεξει θα παει σε πιο καβατζα.. πχ στρατο..
-
- Λοχαγός
Θα δείξει στην πορεία... πάντως για το 2019 είναι μόνο οι ειδικοί φρουροί... Τα αλλά θα πάνε λογικά από το καινούργιο ετος
Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο σαιτ που μπορουμε να υπολογισουμε μορια για τους ειδικους φρουρους?
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Πιστευω θα βγαλει και προκυρηξη για Επ. οπ! Για την πολυτεκνια δε νομιζω να αλλαξει κατι γιατι θα γινει μπερδεμα!
HELLENICROWER έγραψε:Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο σαιτ που μπορουμε να υπολογισουμε μορια για τους ειδικους φρουρους?
Γράψε στο Google μοριοδοτηση ειδικών φρουρών. Θα το βρείς. Είναι από την σελίδα του φόρουμ πάντως θα το δεις.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Διασωστης31 έγραψε:Εποχικοι αν τους ανανεώσουν δε νομίζω να προτιμήσει κάνεις το 6μηνο για 680 ?, από τους ειδικούς φρουρους.Μόνο αν πάρουν ΠΠΥ (ο κυρανακης είπε στην ερτ πριν 10 μερες εκτός από ελας θα γίνουν προσλήψεις και σε πυροσβεστικη, ένοπλες δυνάμεις).
200 λιμενικο, και θα βγει και 2η για φυλακές σίγουρα με 440 θέσεις σωφρον και εξωτερικών αλλιώς δε γίνεται να ανοίξουν οι καινούργιες φυλακές στην Δράμα.
Οπότε θα απορροφηθούν άτομα σε πολλές προκηρύξεις.
γινεται να παραιτηθουν οσοι θα μπουν τωρα εποχικοι και να παρουν μερος στις μελλοντικες προκυρηξεις σωματων ασφαλειας;
@Petros_Gnou για προκυρηξη συνοριακων δεν εχω ακουσει και για στρατο που λενε κατα πασαν πιθανοτητα θα ειναι για οβα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Δημήτρη μπορούν γιατί είναι συμβασιούχοι.
Dea έγραψε:Αν μπήκαν με 1500 μόρια το 10 κ το 11 εγώ τότε γτ δν είμαι μέσα;Ειχα μαζέψει 2200 στη Β κατηγορία.
Δν με κάλεσαν ποτέ.
Τπτ άλλο.
Δεν μπήκαν με 1500 μόρια το 2011. Με 2200 παίζει να έμπαινες στην Α κατηγορία και όχι στην Β που ήσουνα.
-
- Λοχαγός
Δημήτρη το είπε ο Μητσοτάκης ότι θα κάνει πρόσληψη 10.000 συνοριοφυλάκων σε συνεργασία με Αίτημα που έστειλε και προσπάθεια ο Επίτροπος στο Εξωτερικό Αβραμόπουλος... Τώρα θα είναι από Φροντεξ, θα γίνει διαγωνισμός δεν ξέρω... Πάντως 10.000 άτομα από Φροντεξ δύσκολο το κόβω οπότε θα γίνουνε πρισληψεις
Δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλες προκήρυξεις από την στιγμή που θα εφαρμοστεί το 1 προς 5. Εκτός από τους ειδικούς φρουρούς που έχει δεσμεύτει φυσικά. Σκέφτειτε ότι ίσως για το 2020 εάν πάρει φρουρούς δεν θα πάρει πουθενά αλλού κόσμο. Της ειδικής αγωγής που λέει ήδη τρέχει ο διαγωνισμός. Οπότε 300 θέσεις μένουν για άλλες προκήρυξεις εάν πάρει 1500 φρουρούς.
-
- Λοχαγός
Wolver εγώ απλά λέω τι έχει πει ο Μητσοτάκης... Μπορεί να γίνει το 2020 μπορεί και το 2021... δεν το ξέρουμε αυτό... Εμείς ξέρουμε αυτά που είπε τώρα προεκλογικά και αυτά που θα γίνουνε άμεσα... Εγώ πάντως για τους συνοριοφύλακες το Άκουσα σε ομιλία του... Το πότε θα γίνει και πως θα γίνει δεν το ξερω
-
- Λοχαγός
https://xenesglosses.eu/2019/06/proslipseis-10-000-synoriofylakon-apo-tin-evropaiki-enosi-kai-1-500-neoi-astynomikoi/
Ορίστε και το άρθρο...
Ορίστε και το άρθρο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες