Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Το Αμυνας κανει στάνταρ προσλήψεις κάθε χρονο , που το ανακαλυψες το σταγονομετρο εσύ το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Θέλουν 10 000 νοσηλευτές, διότι ο καμμένος θέλει 1000 νοσηλευτές μόνο για αυτόν αν χρειαστεί βοήθεια ρυμούλκησης Εικόνα Οπότε δικαιολογημένα δεν φτάνουν για εποπ SWORD
Άβαταρ μέλους
lionslaw
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lionslaw »

Το συγκεκριμένο θέμα έχει κουράσει πολύ. Ακόμα και το δικό μου μήνυμα είναι κουραστικό. Ενώ το παρακολουθούσα και διάβαζα κάθε μήνυμα, εδώ και 10 σελίδες διατυπώνονται τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Ο ένας επιτίθεται λεκτικά στον DYK, ο άλλος ξαναγράφει τα ίδια 100 φορές, ο άλλος παραπληροφορεί το κόσμο επίσης 100 φορές και άλλοι κριτικάρουν το υπουργείο και την κυβέρνηση. Για όσους ΔΕΝ το κατάλαβαν. Πρέπει να γράφουν μόνο επίσημες πληροφορίες οι οποίες δν έχουν βγει ακόμα. Οποτε αφήστε τα μου είπε ο πρώτος ξάδερφος της αρραβωνιαστικιάς μου που έχει ένα μπατζανακι του οποίου ο πεθερός είναι Μονιμάς στο στρατό ότι θα βγει προκήρυξη. Έχει γραφτεί ήδη 15252673828 φορές. Α! Και το κακό είναι πως όλοι εσείς που τα γράφετε αυτά, μόλις κάποιος που μπαίνει στο φόρουμ για πρώτη φορά ρωτήσει τίποτα για το αν θα βγει προκήρυξη του την "πέφτετε" όλοι μαζί και του λέτε: Όλα έτοιμα τα θέλετε κάποιοι. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ΟΧΙ γιατί έχετε γεμισει 500 σελίδες με άσχετα πράγματα
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

george777 έγραψε:Θέλουν 10 000 νοσηλευτές, διότι ο καμμένος θέλει 1000 νοσηλευτές μόνο για αυτόν αν χρειαστεί βοήθεια ρυμούλκησης Εικόνα Οπότε δικαιολογημένα δεν φτάνουν για εποπ SWORD
Βεβαια αν το δεις με άλλη οπτική σκοπια, οι ανακοινώσεις που έκανε για αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις, είναι απλά μεταρρυθμίσεις που θα περάσει στην βουλή, νομοσχέδια με πιο απλά λόγια, οι προσλήψεις δεν αποτελούν νομοσχέδιο αλλα υπουργικές αποφάσεις, οποτε και προσλήψεις να θέλει να κάνει δεν χρειάζεται να τις περάσει απ την βουλή ίσος γιαυτο δεν έχει αναφέρει κάτι στις 8 αποφάσεις που αποτελούν νομοσχέδια!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

linos μαζί σου σε αρκετά αλλά όχι σε όλα, όπως δεν συμφωνώ στο ότι δεν μπορώ να κάνω ελεύθερη κουβέντα με τα παιδιά για τις απόψεις μου και να κριτικάρω την κυβέρνηση σε σχέση με την προκήρυξη... (φιλικά)
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

sWord δεν ξέρω πραγματικά... Όταν θα βγάλουν ανακοίνωση για την κατανομή των θέσεων θα ξέρουμε επίσημα... Και μόνο έτσι... Έως τότε μόνο απόψεις...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οι προσληψεις μετα την αποφαση καποιων υπουργειων μετα πηγαινουν στο φεκ για (επικυρωση) και μετα βγαινει η εκαστοτε προκηρυξη. Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχουν κατι χειροπιαστο προαπαθουμε να μαθουμε μεσω γνωστων. Αυτο δεν ειναι κακο! Ενδοιαφερον δειχνει... Το χειροτερο ειναι οτι μαθαινουμε να μην το γραφουμε...
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Μετα απο ερώτημά μου στο γραφείο ενημέρωσης κοινού του στρατού, μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν για τέτοια προκήρυξη αυτή τη στιγμή και πως οποιαδήποτε πληροφορία βγαίνει σε ανεπίσημα sites δεν έχει καμία ισχύ παρά μόνο από αυτό του στρατού. Γνωστοί μου απ το στρατό Επίσης δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό.Οπότε αναμένουμε -κάποια στιγμή- την προκήρυξη απο τα επίσημα sites (και μόνο!) .Εικόνα

stokairo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο

Δημοσίευση από stokairo »

σας το ειχα πει οτι δεν θα παρει επ. οπ για τη μομα. ακομα και η ιδια η μομα στα λογια ειναι γιατι λειπουν τα μηχανηματα. για αλλη μια φορα σας λεω να μην διαβαζετε ειρωνευτικα μηνυματα οπως το πιο πανω και να μην το βαζετε κατω μην ακουτε καμια κασανδρα.Εικόνα
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γιατι ποιος ειπε οτι θα παρει εποπ για μομα; δυο μελη το ειπαν που μπερδευτικαν απο το αρθρο που δεν ηταν καθαρογραμμενο.
Γιώτα

Δημοσίευση από Γιώτα »

ΕικόναΕικόναΕικόναΚαποιοι εισαστε πολυ απαισιοδοξοι!!! Μπορει να μην εχουμε κατι χειροπιαστο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η προκηρυξη ειναι εικασια. Και μην μπερδευετε την ΜΟΜΑ με τους ΕΠΟΠ. Το ενα δεν ανερει το αλλο... Λιγο υπομονη κ κατι θα φανει στον οριζοντα! Ο ξαδερφος μου ειναι λοχαγος και ο ιδιος μου ειπε να κανω υπομονη κ θα ερθει! Εικόνα Προπονησουλα γιατι δεν ξερουμε φετος ακομη τι αθληματα θα ζητησουν!!! και θετικη σκεψη!!! Εικόνα Καλο πνευματικο αγωνα σε ολους!!!

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Kourtembeu »

george777 έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... Πώς μπορείς να λές απο την μία πώς χρειάζονται προσλήψεις ΕΠΟΠ και απο την άλλη να δείνεις χρήματα αλλού που στο κάτω κάτω δεν ήταν ανάγκη αλλά ένα ΒΙΤΣΙΟ (ΜΟΜΑ), δεν είπα είναι άχρηστη, χρήσιμη θα είναι αλλά σε καμία περίπτωση όσο η ανάγκη για νέες προσλήψεις ΕΠΟΠ...

Μα είναι λογικό αυτό που θέλει να κάνει ο Καμμένος. Στο νησί μου υπάρχουν δεκάδες έργα που οι εργολάβοι δεν τα παίρνουν γιατί δεν βγάζουν μεγάλο κέρδος και ζητούν συνέχεια να μπουν και άλλα λεφτά και άλλα λεφτά στην Προκήρυξη του έργου, ε αυτή τη δουλειά όπου κολλάει θα την κάνει η ΜΟΜΑ.

Η ΜΟΜΑ ΔΕΝ θα κάνει έργα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Θα πάει όμως σε χωριά που οι εργολάβοι σνομπάρουν τα έργα και φτιάξει θα επαρχιακούς δρόμους, κανά γεφύρι που είναι έτοιμο να πέσει, κανά μίνι αντιπλημμυρικό, τέτοιες δουλειές που δεν έχουν μεγάλα κέρδη.

bilis

Δημοσίευση από bilis »

Παιδια σκεφτηται καλα τ αν θελεται... απλα ν μιλαμε ξεκαθαρα τ ολο προβλημα ειναι οι μεταθεσεις-τοποθετηση. το καλοκαιρι κλεινω 9χρονια στν εβρο, εγω κ αλλοι ποσοι εκατονταδες. μακρια απο πζ τθ. οτι απορεια ρωτατε για ν μν ειναι αργα μετα. παντως τελος μαιου θα ολοκληρωθει η διαδικασια τς προκυρξς
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

kourtembeu αν πρόσεξες είπα ότι θα είναι χρήσιμοι, αλλά μίλησα μόνο για το οικονομικό κομμάτι και για το ποιος είναι ποιο αναγκαίος την συγκεκριμένη χρονική περίοδο... Οι εποπ 9η σειρά τών 1000δων κενών ή η ΕΞΤΡΑ ΜΟΜΑ; αυτό ακριβός είπα... Καλημέρα...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Και εγώ δύσκολα τα βλέπω δεν μιλάει κανείς για αυτό μόνο για την υγεία μιλάνε που και εκεί εχουν ελλείψεις... ίσως το καλοκαίρι να γίνει κάτι η του χρόνου...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης