Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;
Οταν κοψει την αναβολη απο τις σπουδες μαθαινει καποιος που θα παρουσιαστει;
wrc έγραψε:Οταν κοψει την αναβολη απο τις σπουδες μαθαινει καποιος που θα παρουσιαστει;
Μέσω της εφαρμογής του ΓΕς, Μάθε που θα καταταγείς συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία.
Απο οτι εχω μάθει η Ε' ΕΣΣΟ μπαίνει τη βδομάδα απο 10-15/9/2012 και η ΣΤ' απο 12-17/11.
Είναι μάλλον έγκυρη πληροφορία αλλά κρατήστε και μια πισινή.
Είναι μάλλον έγκυρη πληροφορία αλλά κρατήστε και μια πισινή.
johnopc έγραψε: Καλησπερα και απο εμενα σημερα βγηκε η
2012 Δ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράςβαζω τα στοιχεια μου εκτος ομως του ΣΑ και μου βγαζει:
Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας
Θα ήθελα να σημειώσω κάτι...
Οταν εισάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα του www.stratologia.gr για να μάθετε τη κατάταξή
σας, τη κατανομή σας ή πληροφορίες για την αναβολή σας, θα πρέπει να έχετε ρυμθίσει
τη γλώσσα εισαγωγής στα ελληνικα. Είναι πιθανό κάποιες φορές να συμπληρώσετε το πρώτο
γράμμα του ονόματός σας στα λατινικά και αργότερα να γυρίσετε το πληκτρολόγιο στα ελληνικα
με αποτέλεσμα να σύστημα να μη μπορεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία σας.
Για παράδειγμα αν κάποιον τον λένε Ανδρεα και γράψει το πρώτο Α στα αγγλικά ή σε κάποια
άλλη γλώσσα με λατινικούς χαρακτήρες, αυτό το 'Α' είναι διαφοτερικό απο ενα 'Α' γραμμένο με
ελληνικούς χαρακτήρες λόγο διαφορετικής κωδικοποιήσης των δυο αυτών γραμμάτων.
Σε μια τέτοια περίπτωση, κάτω απο το κελί συμπλήρωσης, θα δείτε να αναγράφεται
'Eισάγετε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες'
Κανονικά μπαίνω Νοέμβρη, σήμερα που κοίταξα στη στρατολογία βγάζει το εξής μήνυμα:
''Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.''
ελπίζω να είναι κατι φυσιολογικό και απλά να είναι ακόμα νωρίς για να έχουν ενημερωθεί τα αρχεία κτλ.
''Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.''
ελπίζω να είναι κατι φυσιολογικό και απλά να είναι ακόμα νωρίς για να έχουν ενημερωθεί τα αρχεία κτλ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Στις επομενες ημερες θα εχουν ενημερωθει τα αρχεια, και θα μαθεις ποτε κατατασσεσαι μην ανησυχεις!
Παιδιά Καλησπέρα. Βάζω τα στοιχεία μου με όλους τους τρόπους (κεφαλαία, Πεζά ) αλλά μου γράφει ''Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.'' Υπάρχει περίπτωση να μην έχει Βγει Ακόμα η κατανομή μου ή κάνω κάποιο λάθος ; Ας μου πεί κάποιος που του το έβγαλε πως συμπλήρωσε τα στοιχεία του. Ευχαριστώ
Η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να εχεις αλλαξει ταυτοτητα απο τοτε που περασες περιοδευων και να βαζεις τα στοιχεια της νεας σου εσυ.
Παιδια sos mπαινω στο συςτημα βαζω τα στοιχεια μου αλλα μ βγαζει πως δεν κατεστη δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων σας. Περνω τηλεφωνο στη στρατολογια αλλα ως γνωστον δεν απαντανε
Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα σφάλματα κατά την υποβολή των στοιχείων σας:
- Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας.
Παιδια καλησπερα οταν δηλωσα εθελοντης μου ειπανε παρουσιαζεσε με την Α ΕΣΣΟ 2013! Αλλα στο site της στρατολογιας μου λεει δεν εχετε προγραμματιστει για καταταξη. Ξερει κανενας αμα παω απο το Ρουφ αν θα μου πουν στα σιγουρα ή ποτε παρουσιαζετε η Α ΕΣΣΟ;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
- futureshock
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Prove δεν εχουν ανεβει ακομα τα στοιχεια στο site της στρατολογιας... Και εμενα μου βγαζει το ιδιο μυνημα παρολλο που εχω δηλωσει για Α' ΕΣΣΟ 2013.κατα της 10-15 δεκεμβριου ενημερωνεται...
Ρε παιδια τι γινεται με το σιτε της στρατολογιας; Και εγω για την εσσο του γεναρη ειμαι και μου βγαζει δεν κατεστη δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων σας! Τι φταιει;
kill-bill έγραψε:Ρε παιδια τι γινεται με το σιτε της στρατολογιας; Και εγω για την εσσο του γεναρη ειμαι και μου βγαζει δεν κατεστη δυνατη η ταυτοποιηση των στοιχειων σας! Τι φταιει;
Καλησπέρα φίλε μου, μην αγχώνεσαι δεν έχει να κάνει με εσένα. Κολλάει το σύστημα αυτές τις μέρες γιατί ανακοινώθηκαν οι κατατάξεις και μπαίνουν πολλοί να δούν την κατανομή τους. Εαν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή, κάλεσε απο την Πέμπτη την αρμόδια ΣΥ που ανήκεις.
Αα οκ ευχαριστω φιλε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης