Μόρα: ο μύθος του ύπνου
Οσο τα ψαχνεις αυτα κωστα μπαινεις σε αλλα μονοπατια και μπορει να μην τα αντεξεις γι αυτο και φιλικα στο λεω να επανελθεις και να μην κουραζεις μυαλο σου με τετοια

αυτο ακριβως. Και ο χαρδαβελας πουτο εψαξε Πηρε πληροφοριες απο παντου. Ισως οχι απο ιατρικη, αλλα απο ψυχολογους οι οποιοι σε αλλη περιπτωση θα λεγανε οτι ειναι ψυχολογικο προβλημα. Κι ομως λενε οτι ειναι κατι φυσικο. Γιατι οπως ειπε και πριν καποιος, οσο υπαρχει το καλο, υπαρχει και το κακοSu-35 έγραψε:Kostas13 έγραψε: κ εγω πιστευω στην ιατρικη αλλα καμια φορα με αυτα που συμβαινουν πιστευω οτι κρυβουν πραγματα. Οτι δε λενε την αληθεια
Δεν ειναι οτι κρυβουν, απλα οι επιστημες προχωρουν και ανακαλυπτουν νεα πραγματα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Καλο ομως θα ηταν να ψαχνουμε... Εαν πιστευεις οτι κουραζουν κατι τετοια το μυαλο μαλλον λαθος εχεις, να ειμαστε ρεαλιστες οχι σε σημειο να ακυρωνουμε κατι το οποιο μας απασχολει &Δειχνει σημαδια
εχεις δικιο. Ισως δεν ειναι αυτα για εμας. Αλλα μαρεσει να ξερω τι ειναι αυτα που συμβαινουν. Αλλα ειπαμε. Μεχρι εκει. Απο δω και περα συζητηση κανουμε. Δε θα χαζεψω. Πιστεψε μεcristi έγραψε:Οσο τα ψαχνεις αυτα κωστα μπαινεις σε αλλα μονοπατια και μπορει να μην τα αντεξεις γι αυτο και φιλικα στο λεω να επανελθεις και να μην κουραζεις μυαλο σου με τετοια
Εμ; Ειδες που παραπεμφθηκε; Σε ψυχολογο. Γι αυτο σου λεω καλε αστο να παει μαζι με τα αλλα

μπραβο ρε σειρα. Της ιδιας γνωμης ειμαι κ εγωNirvana84 έγραψε:Καλο ομως θα ηταν να ψαχνουμε... Εαν πιστευεις οτι κουραζουν κατι τετοια το μυαλο μαλλον λαθος εχεις, να ειμαστε ρεαλιστες οχι σε σημειο να ακυρωνουμε κατι το οποιο μας απασχολει &Δειχνει σημαδια
Η γνωμη μου ειναι να ενημερωνεσαι απλα. Μια ιδεα που λενε να εχεις. Αλλα μη σου γινει βιωμα αυτα θελουν γερο στομαχι. Αλλιως περνας απεναντιKostas13 έγραψε:εχεις δικιο. Ισως δεν ειναι αυτα για εμας. Αλλα μαρεσει να ξερω τι ειναι αυτα που συμβαινουν. Αλλα ειπαμε. Μεχρι εκει. Απο δω και περα συζητηση κανουμε. Δε θα χαζεψω. Πιστεψε μεcristi έγραψε:Οσο τα ψαχνεις αυτα κωστα μπαινεις σε αλλα μονοπατια και μπορει να μην τα αντεξεις γι αυτο και φιλικα στο λεω να επανελθεις και να μην κουραζεις μυαλο σου με τετοια

προσεξε ομως, ειπα ψυχολογο αλλα ο ψυχολογος δεν ειπεοτι ειναι ψυχικη διαταραχη συγκεκριμενων ατομων. Μιλησε γενικα. Και πιστευω αυτο εχει τυχει σε πολλους φυσιολογικους ανθρωπουςcristi έγραψε:Εμ; Ειδες που παραπεμφθηκε; Σε ψυχολογο. Γι αυτο σου λεω καλε αστο να παει μαζι με τα αλλα
Δεν υπαρχει προβλημα. Εδω το συζηταμε. Οταν βγαινω εξω κανω delete. Ετυχε εχθες και αναφερθηκε. Αλλα με τα παιδια που ειπα μιλαμε για πολλα πραγματα. Δε κολλαμε
Λοιπον σας αφηνω για λιγο. Παω super market να ψωνισω τπτ για να φαω. Εργενης ανθρωπος ειμαι
-
- Υπολοχαγός
Ρε Κριστυ ελεος... Κανενας δεν θελει να του γινει βιωμα αυτη η κατασταση καλο θα ηταν να το ψαχνεις για να ξερεις τι σου γινεται... Δεν ειναι ολα Ιατρικα ή καθαρα Επιστημη υπαρχει &Η αλλη πλευρα αν με πιανεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Εμενα παντως μου αρεσουν αυτα τα ανεξηγητα!
Ειμαι λατρης και της επιστημονικης φαντασιας.
Ελατε και στο θεμα "UFO" παρακαλω!

Ρε συ νιρβανα; Διαβαζεις καλα τα ποστ μου; Για το αν σου γινεται βιωμα χαμπαρακι δεν παιρνεις σε πληροφορω. Επειτα ειπα δεν ειναι κακο να τα διαβαζει και να ενημερωνεται. Εσυ ομως Εισαι 26-27 δεν ξερω ποσο και κωστας μπορει να ειναι μικροτερος σου. Κατα πολυ. Αυτο δεν σου Λεει τιποτε;Nirvana84 έγραψε:Ρε Κριστυ ελεος... Κανενας δεν θελει να του γινει βιωμα αυτη η κατασταση καλο θα ηταν να το ψαχνεις για να ξερεις τι σου γινεται... Δεν ειναι ολα Ιατρικα ή καθαρα Επιστημη υπαρχει &Η αλλη πλευρα αν με πιανεις
Ε θα ρθει και η σειρα σου.Su-35 έγραψε: Εμενα παντως μου αρεσουν αυτα τα ανεξηγητα!

-
- Υπολοχαγός
Μια χαρα τα διαβαζω... Σε ευχαριστω, για να σου γινει βιωμα πρεπει να εισαι παιδακι &Να βλεπεις παουερ ρειντζερ, ενας ενηλικας ομως ξερει να συγκρατει τον εαυτο του &Να χρησιμοποιει την γνωση προς οφελος του 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης