Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
illy έγραψε:
anna.nikos έγραψε: Αμφισβητησα τον λογω που θελει να μπει κοπελα μου οχι την ιδια την κοπελα...
εσυ δεν καταλαβες τον λογο καλη μου! Ξαναδιαβασε τα ποστ της κ οταν καταλαβεις πες μας! Ειπε οτι θελει να μπει στο "δημοσιο" διοτι οπως κ να το κανουμε ο στρατος ειναι δημοσιο που σημαινει πως αν της ξανασυμβει κατι παρομοιο δεν θα υπαρχει λογος να βρει αλλου δουλεια διοτι δεν θα υπαρχει λογος να παραιτηθει αφου θα εχει τη μονιμη δουλεια... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

με δουλευεις; Το μονο προβλημα ειναι η μονιμη δουλεια ή η κοπελα να βρει δουλεια που να μην γινετε αυτο; Μαλλον βρισκεστε σε αλλη διασταση!
μαλλον εσυ βρισκεσαι σε αλλη διασταση! Ξαναδιαβασε το ποστ της... Διοτι θα μας τρελανεις τελειως εσυ!
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

angelina25 έγραψε:Τοσο ωραιος εισαι; Ελα καλε απ τη μοναδα μου μια βολτα! Χαχαχαχαχα. Πλακα κανω! Μη παρεξηγηθω!

Χάχαχαχαχαχαχα Εικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

illy έγραψε: Κοιταξε να δεις... Στον ιδιωτικο τομεα αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο σηκωνεις μπαιρακι κ φευγεις... Οταν ομως εισαι στο δημοσιο κ εχεις τη σιγουρη τη δουλεια, αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο κανεις υπομονη διοτι δυσκολα θα αφησεις τη μονιμη δουλεια επειδη αντιμετωπιζεις προβληματα συμπεριφορας απο συναδερφους σου... Θεωρω πως κατι τετοιο θα εχεις στο μυαλο της η κοπελα... Παντως ειναι μειζον θεμα η σεξουαλικη παρενοχληση στον εργασιακο χωρο κ ειναι κατι που το αντιμετωπιζουν κ τα δυο φυλα

ρε ιλλι οτι λες τι σκεφτεσε; Ειναι λογικο αυτο που λες; Οτι μια γυναικα θα καθισει να της την πεφτουν αν εχει την σιγουρια της δουλειασ;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

angelina25 έγραψε: Βλεπεις καλη μου που δεν ς αρεσε επειδη ειπα οτι μπορει να μην ανηκεις στην κατηγορια των ωραιων γυναικων; Ετσι και εμενα δεν μ αρεσει και σε καμια αλλη δεν αρεσει να της λενε οτι προκαλει και γι αυτο της την πεφτουν!

δεν με πειραξε οτι ειπες! Χι χι. Και το ομορφη ειναι σε εισαγωγικα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;

αφου το προβλημα ηταν το αγριο πεσιμο. Αυτο δεν ηταν; Ετσι υπηρξε η αλλαγη δουλειων. Αν εισαι δημοσιο θα το "αντεξεις"αλλιως;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
illy έγραψε: Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;

αφου το προβλημα ηταν το αγριο πεσιμο. Αυτο δεν ηταν; Ετσι υπηρξε η αλλαγη δουλειων. Αν εισαι δημοσιο θα το "αντεξεις"αλλιως;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Καλα θα εχω τη δουλεια, θα ξερω οτι δεν μπορει να με κουνησει κανεις κ θα φυγω; Παντου υπαρχουν αδικιες, σε ολες τις δουλειες αλλα στο δημοσιο τα καταπινεις, κανεις υπομονη, θα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος αν φυγεις

Dum spiro spero
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Ρε κοπελια μας δουλευεις; Πηρα μεταθεση ξερεις τι σημαινει μεταθεση; Ξερεις τι ειναι να εισαι 2 λεπτα απ το σπιτι σου και ξαφνικα να βρισκεσαι στην αλλη ακρη της χωρας σου επειδη δεν εκατσες στον μαλακα τον μοιραρχο; Τι επρεπε να κανω δηλαδη; Να παραιτηθω επειδη ηρθα εδω πανω; Οκ. Κανω υπομονη σε ενα χρονο δυο χρονια θα ξαναπαω διπλα στο σπιτι μου! Εσυ σκεφτεσαι πριν ξεφουρνισεις ολα αυτα που λες;
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από kastoras »

Δεν σκεφτεται! Αν σκεφτοταν δεν θα υποτιμουσε τους εποπ αλλα κατα τα αλλα θελει να παει εποπ! Βγαλε συμπερασμα!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Καλα θα εχω τη δουλεια, θα ξερω οτι δεν μπορει να με κουνησει κανεις κ θα φυγω; Παντου υπαρχουν αδικιες, σε ολες τις δουλειες αλλα στο δημοσιο τα καταπινεις, κανεις υπομονη, θα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος αν φυγεις

αρα εισαι προετοιμασμενη σπο τωρα οτι θα δεχτεις αδικιες αλλα θα τις αντιμετωπισεις
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Εγω ξερω οτι κατι τετοιες γυναικες μας χαλανε το ονομα! Καλα λενε οτι η φραση ολες οι γυναικες ειναι Π... Ξεκινησε απο μας!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Παιδιά θέλω με αφορμή αυτό που είπε η illy και για τα 2 φύλα να σας πώ τον πόνο μου. Έχω αλλάξει 642,5 δουλειές και παντού μα παντού μου την πέφτανε οι αφεντικίνες μου. Τι να κάνω; Που να απευθυνθώ; Εικόνα Εικόνα
ειδες Δυκ μου; Ερχεσαι στα λογια μου... Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο πραγμα! Απο την μια σκεφτεσαι οτι χρειαζεσαι τη δουλεια για να εχεις τα χρηματα σου αλλα απο την αλλη για ποσο θα κατσεις να ανεχεσαι τετοια συμπεριφορα; Στο δημοσιο ομως ειναι διαφορετικα διοτι μπορεις να κανεις υπομονη αφου εχεις την μονιμη δουλεια σου

Dum spiro spero
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από kastoras »

Παντου αντιμετωπιζεις αδικιες!Helloooooooo! Που ζεις; Απλα αν εισαι σωστος-η αντιμετωπιζεις και τα αποτελεσματα τους!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το ξερω διοτι παντου υπαρχουν αδικιες, οπου και αν πας, οτι κ αν κανεις... Οποτε εισαι παντα ετοιμοπολεμος! Και επειδη το θεμα μας ειναι ο ο στρατος θα πω ενα πχ... Φιλος μου ηρθε πρωτος στον στιβο μαχης κ το μαχητοσημο το πηρε αλλος... Και μην ξεχνας οτι στον στρατο γινονται οι περισσοτερες αδικιες! Αραγε, ξερεις που πας ρε κοπελα μου;
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι Βρε! Εγώ πλάκα κάνω για να διακωμωδήσω λίγο το σκηνικό. Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης