μαλλον εσυ βρισκεσαι σε αλλη διασταση! Ξαναδιαβασε το ποστ της... Διοτι θα μας τρελανεις τελειως εσυ!anna.nikos έγραψε:illy έγραψε:εσυ δεν καταλαβες τον λογο καλη μου! Ξαναδιαβασε τα ποστ της κ οταν καταλαβεις πες μας! Ειπε οτι θελει να μπει στο "δημοσιο" διοτι οπως κ να το κανουμε ο στρατος ειναι δημοσιο που σημαινει πως αν της ξανασυμβει κατι παρομοιο δεν θα υπαρχει λογος να βρει αλλου δουλεια διοτι δεν θα υπαρχει λογος να παραιτηθει αφου θα εχει τη μονιμη δουλεια... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;anna.nikos έγραψε: Αμφισβητησα τον λογω που θελει να μπει κοπελα μου οχι την ιδια την κοπελα...
με δουλευεις; Το μονο προβλημα ειναι η μονιμη δουλεια ή η κοπελα να βρει δουλεια που να μην γινετε αυτο; Μαλλον βρισκεστε σε αλλη διασταση!
Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Dum spiro spero
angelina25 έγραψε:Τοσο ωραιος εισαι; Ελα καλε απ τη μοναδα μου μια βολτα! Χαχαχαχαχα. Πλακα κανω! Μη παρεξηγηθω!
Χάχαχαχαχαχαχα

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
illy έγραψε: Κοιταξε να δεις... Στον ιδιωτικο τομεα αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο σηκωνεις μπαιρακι κ φευγεις... Οταν ομως εισαι στο δημοσιο κ εχεις τη σιγουρη τη δουλεια, αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο κανεις υπομονη διοτι δυσκολα θα αφησεις τη μονιμη δουλεια επειδη αντιμετωπιζεις προβληματα συμπεριφορας απο συναδερφους σου... Θεωρω πως κατι τετοιο θα εχεις στο μυαλο της η κοπελα... Παντως ειναι μειζον θεμα η σεξουαλικη παρενοχληση στον εργασιακο χωρο κ ειναι κατι που το αντιμετωπιζουν κ τα δυο φυλα
ρε ιλλι οτι λες τι σκεφτεσε; Ειναι λογικο αυτο που λες; Οτι μια γυναικα θα καθισει να της την πεφτουν αν εχει την σιγουρια της δουλειασ;
-
- Συνταγματάρχης
angelina25 έγραψε: Βλεπεις καλη μου που δεν ς αρεσε επειδη ειπα οτι μπορει να μην ανηκεις στην κατηγορια των ωραιων γυναικων; Ετσι και εμενα δεν μ αρεσει και σε καμια αλλη δεν αρεσει να της λενε οτι προκαλει και γι αυτο της την πεφτουν!
δεν με πειραξε οτι ειπες! Χι χι. Και το ομορφη ειναι σε εισαγωγικα!
-
- Στρατηγός
Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
illy έγραψε: Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;
αφου το προβλημα ηταν το αγριο πεσιμο. Αυτο δεν ηταν; Ετσι υπηρξε η αλλαγη δουλειων. Αν εισαι δημοσιο θα το "αντεξεις"αλλιως;
-
- Στρατηγός
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Καλα θα εχω τη δουλεια, θα ξερω οτι δεν μπορει να με κουνησει κανεις κ θα φυγω; Παντου υπαρχουν αδικιες, σε ολες τις δουλειες αλλα στο δημοσιο τα καταπινεις, κανεις υπομονη, θα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος αν φυγειςanna.nikos έγραψε:illy έγραψε: Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;
αφου το προβλημα ηταν το αγριο πεσιμο. Αυτο δεν ηταν; Ετσι υπηρξε η αλλαγη δουλειων. Αν εισαι δημοσιο θα το "αντεξεις"αλλιως;
Dum spiro spero
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Ρε κοπελια μας δουλευεις; Πηρα μεταθεση ξερεις τι σημαινει μεταθεση; Ξερεις τι ειναι να εισαι 2 λεπτα απ το σπιτι σου και ξαφνικα να βρισκεσαι στην αλλη ακρη της χωρας σου επειδη δεν εκατσες στον μαλακα τον μοιραρχο; Τι επρεπε να κανω δηλαδη; Να παραιτηθω επειδη ηρθα εδω πανω; Οκ. Κανω υπομονη σε ενα χρονο δυο χρονια θα ξαναπαω διπλα στο σπιτι μου! Εσυ σκεφτεσαι πριν ξεφουρνισεις ολα αυτα που λες;
Δεν σκεφτεται! Αν σκεφτοταν δεν θα υποτιμουσε τους εποπ αλλα κατα τα αλλα θελει να παει εποπ! Βγαλε συμπερασμα!
-
- Συνταγματάρχης
illy έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Καλα θα εχω τη δουλεια, θα ξερω οτι δεν μπορει να με κουνησει κανεις κ θα φυγω; Παντου υπαρχουν αδικιες, σε ολες τις δουλειες αλλα στο δημοσιο τα καταπινεις, κανεις υπομονη, θα εισαι το λιγοτερο ηλιθιος αν φυγειςanna.nikos έγραψε:αφου το προβλημα ηταν το αγριο πεσιμο. Αυτο δεν ηταν; Ετσι υπηρξε η αλλαγη δουλειων. Αν εισαι δημοσιο θα το "αντεξεις"αλλιως;illy έγραψε: Εννοειται! Θα εχω μπει στο δημοσιο κ θα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα κ θα παραιτηθω; Καλα, μ... Ας ειμαι; Ε τοτε να παραιτηθει η αντζελινα συμφωνα με αυτα που λες! Μας δουλευεις ρε συ;
αρα εισαι προετοιμασμενη σπο τωρα οτι θα δεχτεις αδικιες αλλα θα τις αντιμετωπισεις
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Εγω ξερω οτι κατι τετοιες γυναικες μας χαλανε το ονομα! Καλα λενε οτι η φραση ολες οι γυναικες ειναι Π... Ξεκινησε απο μας!
-
- Στρατηγός
ειδες Δυκ μου; Ερχεσαι στα λογια μου... Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο πραγμα! Απο την μια σκεφτεσαι οτι χρειαζεσαι τη δουλεια για να εχεις τα χρηματα σου αλλα απο την αλλη για ποσο θα κατσεις να ανεχεσαι τετοια συμπεριφορα; Στο δημοσιο ομως ειναι διαφορετικα διοτι μπορεις να κανεις υπομονη αφου εχεις την μονιμη δουλεια σουΔ. Υ. Κ έγραψε:Παιδιά θέλω με αφορμή αυτό που είπε η illy και για τα 2 φύλα να σας πώ τον πόνο μου. Έχω αλλάξει 642,5 δουλειές και παντού μα παντού μου την πέφτανε οι αφεντικίνες μου. Τι να κάνω; Που να απευθυνθώ;![]()
![]()
Dum spiro spero
Παντου αντιμετωπιζεις αδικιες!Helloooooooo! Που ζεις; Απλα αν εισαι σωστος-η αντιμετωπιζεις και τα αποτελεσματα τους!
-
- Στρατηγός
Το ξερω διοτι παντου υπαρχουν αδικιες, οπου και αν πας, οτι κ αν κανεις... Οποτε εισαι παντα ετοιμοπολεμος! Και επειδη το θεμα μας ειναι ο ο στρατος θα πω ενα πχ... Φιλος μου ηρθε πρωτος στον στιβο μαχης κ το μαχητοσημο το πηρε αλλος... Και μην ξεχνας οτι στον στρατο γινονται οι περισσοτερες αδικιες! Αραγε, ξερεις που πας ρε κοπελα μου;
Dum spiro spero
Ναι Βρε! Εγώ πλάκα κάνω για να διακωμωδήσω λίγο το σκηνικό. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης