Τι υλικά χορηγεί ο στρατός;
Δεν δίνουν πλέον κατάσταση με τα είδη που παραδίδονται στους νεοσύλλεκτους;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
Γρηγορη ερωτηση: Τελικα για αυτο που ρωτηθηκε παραπανω, για τον σακο δηλαδη, τι παιζει; Τους καταργησανε τους σακους; Γιατι και εγω ακουσα απο φιλαρακι (ο οποιος παιζει και να λεει *****) οτι δεν δινουν πια, παρα μονο το "λουκανικο";
Και γενικως τι προτεινετε : Να πηγαινουμε σε μαγαζια οπως το κλασσικο του Πειραια και να αγοραζουμε ενα-ενα τα πραματα ή να παρουμε ετοιμους σακους με τα βασικα; Απο οτι εχω καταλαβει δεν πολυσυμφερει ετοιμος σακος γιατι χτυπανε τις τιμες σε μερικα απο τα πραγματα.
Και γενικως τι προτεινετε : Να πηγαινουμε σε μαγαζια οπως το κλασσικο του Πειραια και να αγοραζουμε ενα-ενα τα πραματα ή να παρουμε ετοιμους σακους με τα βασικα; Απο οτι εχω καταλαβει δεν πολυσυμφερει ετοιμος σακος γιατι χτυπανε τις τιμες σε μερικα απο τα πραγματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Για τον σάκο δεν γνωρίζω ας γράψει κάποιο παιδί που μπήκε πρόσφατα
Επίσης δεν σου συνιστώ να αγοράσεις "έτοιμο" σάκο
Επίσης δεν σου συνιστώ να αγοράσεις "έτοιμο" σάκο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
vectorone έγραψε:Γρηγορη ερωτηση: Τελικα για αυτο που ρωτηθηκε παραπανω, για τον σακο δηλαδη, τι παιζει; Τους καταργησανε τους σακους; Γιατι και εγω ακουσα απο φιλαρακι (ο οποιος παιζει και να λεει *****) οτι δεν δινουν πια, παρα μονο το "λουκανικο";
Ο σάκος έχει καταργηθεί, δίνεται μόνο το λουκάνικο. Αυτό ισχύει από την εσσο του φλεβάρη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
casey stoner έγραψε:vectorone έγραψε:Γρηγορη ερωτηση: Τελικα για αυτο που ρωτηθηκε παραπανω, για τον σακο δηλαδη, τι παιζει; Τους καταργησανε τους σακους; Γιατι και εγω ακουσα απο φιλαρακι (ο οποιος παιζει και να λεει *****) οτι δεν δινουν πια, παρα μονο το "λουκανικο";
Ο σάκος έχει καταργηθεί, δίνεται μόνο το λουκάνικο. Αυτό ισχύει από την εσσο του φλεβάρη
Ευχαριστω για την πληροφορια. Αρα, ειναι ωρα να προμηθευομαι σιγα σιγα τα πραγματα, διοτι παρουσιαζομαι Αυγουστο. Ηρθε και η δικια μου ωρα, επιτελους.

Παιδιά είναι 1000% σίγουρο ότι έχει καταργηθεί ο σάκος τους ΕΣ; Αν πάω με τον πολιτικό και μπαινοβγάινω με τον πολιτικό θα έχω πρόβλημα ή πρέπει να πάρω δικό μου;
Από τηλέφωνο στο ΚΕΠΒ μου είπαν ότι μάλλον δνε θα δωθεί και σε αυτήν την εσσό σάκος. Μόνο λουκάνικο.
Από τηλέφωνο στο ΚΕΠΒ μου είπαν ότι μάλλον δνε θα δωθεί και σε αυτήν την εσσό σάκος. Μόνο λουκάνικο.
Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Καλα πανε καλα; Κατηργησαν τον σακο; Απορω οταν πηγαινεις θα τους πηγαινουν στα φυλακια που θα βαζουν τα παιδια τα πραματα, σε πολιτικους σάκους; Ή στο λουκανικο ;
Τα ίδια είναι και στην Αεροπορία; Τι ρούχα χορηγεί η Αεροπορία ; Σε 9 μέρες παρουσιάζομαι, πρέπει να αγοράσω ρούχα για τον στρατό?
Χωρίς να είμαι σίγουρος σχεδόν τα ίδια, αλλά σε παραλλαγή Αεροπορίας (μπλέ-πράσινο).
Απο τα υλικά που σου χωρηγούνται και έχουμε διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες, είναι κάτι που επιστρέφεις πίσω στο στρατό όταν απολύεσαι;
Μόνο το λουκάνικο. Για τα υπόλοιπα δες εδώ
Τι; Οχι τ λουκανικο τ επιστρεφεις; Παλιο μπορει. Τωρα οχι. Εχει σταματιση ν επιστρεφουνε λουκανικα... Εγω τ εχω σπιτι μ εδω κ εχω μεσα ολα τ ρουχα μ. Κ νομιζω κ ολες η σειρες μ εχουν λουκανικο οπως κ πολοι αλλοι. Μερικοι εχουν κ 2 επιδι δν σε δινουν αλλο σακο ταξιδιου ΕΣ σ δινουν 2 σακους ιμαντισμου.
κανονικα το επιστρεφεις. Τωρα αν δεν σας το ζητησαν στη μοναδα που απολυθηκες ειναι αλλη ιστοριαpantzos4 έγραψε:Τι; Οχι τ λουκανικο τ επιστρεφεις; Παλιο μπορει. Τωρα οχι. Εχει σταματιση ν επιστρεφουνε λουκανικα... Εγω τ εχω σπιτι μ εδω κ εχω μεσα ολα τ ρουχα μ. Κ νομιζω κ ολες η σειρες μ εχουν λουκανικο οπως κ πολοι αλλοι. Μερικοι εχουν κ 2 επιδι δν σε δινουν αλλο σακο ταξιδιου ΕΣ σ δινουν 2 σακους ιμαντισμου.
Α ναι; Μπορει. Βασικα 505 ημουν ημουν κ ΑΞΚΟΣ ιμαντισμου. Ποτε δν πηρα εντολη ν μαζεψω λουκανικα. Κ κανενας δν εδινε. Ολοι εβαζαν τ πραγματα στα λουκανικα σακους κτλ κ μ τ χαρτι ερχοταν χαιρετουσαν κ εφευγα απο ολο τ ταγμα για ν μην πω απο ολη την ταξιαρχια κανεις δν πρεπει ν εδεινε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης