Μεταθέσεις στρατιωτικών
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Οσο για την οικογενεια, αυτη ειναι που τα τραβαει ολα, τα παιδια σου θα αλλαξουν 4-5 φορες σχολειο θα κανουν νεες φιλιες θα εγκλιματιζονται σε νεα περιβαλλοντα, δυστυχως, ετσι ειναι οπως οι νομαδες :)
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Γεια σας, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μεταθεσεις. Λοιπον ειμαι υπολοχαγος νοσηλευτρια (ΣΑΝ) και σε ενα χρονο περιπου θα παντρευτω, το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου (νυν) ειναι λοχαγος ΠΖ και αυτοι εχουν μεταθεσεις ανα 3 χρονια. Εγω εχω την δυνατοτητα αν θελω να καθησω σε ενα μερος για αρκετα χρονια, μπορω να τον κρατησω εγω ή πρεπει να τον ακουλουθω και να εχω και εγω μεταθεσεις ανα 3 χρονια. Ρωταω γιατι ειναι αρχαιοτερος στο βαθμο.[/QUOTE

Μεταθέσεις στρατιωτικών
Γεια σας παιδια... Ενδιαφερομαι για την ΣΕΕ αλλα το μονο που με κραταει ακομα ειναι οι πολλες μεταθεσεις που θα παιρνω βγενοντας απο εκει... Υπαρχει καποια θεση (ακομα και στις ειδικες δυναμεις), ωστε να ειμαι καπου μονιμα;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Ρε παιδιά μήπως μπορεί να μου πει κανείς τι παίζει με τις μεταθέσεις ως αξιωματικός των ΛΟΚ απο Σ. Σ. Ε.
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Υπαρχει καποια θεση στο στρατο ξηρας ωστε να μην παιρνω μεταθεσεις;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Από ότι ξέρω όχι.
Μεταθέσεις στρατιωτικών
; έγραψε:Υπαρχει καποια θεση στο στρατο ξηρας ωστε να μην παιρνω μεταθεσεις;
Ναι... Α/ΓΕΣ ή ακόμα καλύτερα Α/ΓΕΕΘΑ...
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Γεια σας παιδια... Ενδιαφερομαι για την ΣΕΕ αλλα το μονο που με κραταει ακομα ειναι οι πολλες μεταθεσεις που θα παιρνω βγενοντας απο εκει... Υπαρχει καποια θεση (ακομα και στις ειδικες δυναμεις), ωστε να ειμαι καπου μονιμα;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Δεν νομιζω φιλε μου, αλλα εξαλου οι μεταθεσεις νομιζω ειναι καθε 4 χρονια και αν δεν εχεις οικογενεια δεν ειναι Μεγαλο προβλημα Προβλημα
- nick13
- Λοχίας
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: anything
- Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after
Μεταθέσεις στρατιωτικών
καλημερα καθε 3 χρονια ειναιnickdoud έγραψε: Δεν νομιζω φιλε μου, αλλα εξαλου οι μεταθεσεις νομιζω ειναι καθε 4 χρονια και αν δεν εχεις οικογενεια δεν ειναι Μεγαλο προβλημα Προβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick13 την Τετ Μάιος 19, 2010 2:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Αμα γινεις μονιμος στις ειδηκες δυναμεις απο ΣΜΥ πχ θα σε μεταθετουν καθε 2-3 χρωνια?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Στο στρατο ξηρας ειδικα οχι. Θα παιρνεις καθε 2-3 χρονια.... έγραψε:Υπαρχει θεση στον στρατο, ωστε να μην παιρνω μεταθεσεις;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Δεν ηταν ανα 4 χρονια οι μεταθεσεις; Και σε στελνουν μακρυα απο τον τοπο διαμονης σου και αν ναι τι γινεται μετα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης