Τι είδους γυναίκες σας αρέσουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Η υψηλη νοημοσυνη δεν συνδεεται απαραιτητα με την υψηλη μορφωση. Αλλο "εξυπνη" και αλλο "μορφωμενη".
Καλε τσιριπομπ; Εχει κι αλλα. Να ξερει να μαγειρευει χμμμμ ισως και να πιλοταρει Και επιθυμητη στο κρεβατι οφ κορς αχαχαχαχα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Δεν θέλουμε να μαγειρεύει. Εξάλλου οι καλύτεροι σεφ είναι άντρες.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση; αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
το εχω μεγαλη απορια αυτο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Γιαυτο απορησα, γιατι καποιος ειπε για μορφωση. Ζητανε βιογραφικο δηλαδη; 
Cristi ενας αντρας πολλα θελει απο μια γυναικα, αλλα αυτοιου ζητανε πολλα στο τελος συμβιβαζονται με τα λιγα.

Cristi ενας αντρας πολλα θελει απο μια γυναικα, αλλα αυτοιου ζητανε πολλα στο τελος συμβιβαζονται με τα λιγα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
θα μιλησω καθαρα προσωπικα. Για να μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, η εμφανιση παιζει κυριαρχο ρολο. Μια γυναικα θα την πλησιασεις, εαν εσυ την βλεπεις ομορφη και οχι για την προσωπικοτητα της ή το μυαλο της. Στην αρχη τουλαχιστον. Απο εκει και περα θελω η γυναικα που θα ειναι διπλα μου να μπορει να σταθει παντου. Και στη Λυρικη Σκηνη και στην ταβερνα του κυρ Γιωργου. Αυτο πιστευω οτι μπορω να το κανω και εγω. Η πιστη ειναι κατι που δεν διαπραγματευομαιcristi έγραψε: Ακου καλε τι θελουν οι ανδρες. Λοιπον θελουν μανεκενε ομορφα κορμια να ειναι εξυπνες να εχουν 2 ντοκτορα η αντε 1 παντως κατι ενα εχουν να ξερουν να μιλανε χμμμμμμμ ξεχασα τιποτε; Α να ειναι πιστες γλυκες τρυφερες χαχαχχαχ δεν νομιζω να ειναι πολλα ε;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλε τις αλλες τις χαζες που λενε τις εχουνε να περνα η ωρα και συ αμαν δεν καταλαβαινεις; Τις εξυπνες τις εχουν σιγουρακι
-
- Στρατηγός
Γιατί το θεωρείς περίεργο; Το να έχεις μια κοπέλα που να βγαίνεις με την παρέα σου και να θέλετε να κάνετε σοβαρή συζήτηση και εκείνη να κοιτάει τα αστέρια; Εμένα δεν θα μου άρεσε αυτό
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
kat έγραψε:Βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση;αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
Θα απαντησω εγω. Σαν 1η εικονα οι αντρες δε θελουν αυτες που ειναι σοβαρες τις θεωρουν σνομπ και κοιτανε τις χαζογκομενες τυπου νιαου. Σαν σχεση ομως νομιζω ειναι κουραστικο να ακους μονο νιαουρισματα και να μη μπορεις να συνενοηθεις... Καθως τα γαΐδουρια μιλανε αλλη γλωσσα

Πλακα κανω εεε;(εν μερει

Αρα τις σοβαρες συζητησεις θα τις κανεις με την εξυπνη που ξερει να Στροφαρει και τα αστερια θα τα κοιτας με την ααααλλη χαχαχαχ οκ σου βρηκα λυση
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
ρωτα αυτους που ειναι μαζι τουςkat έγραψε: Βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση;αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
tsiripobina έγραψε:kat έγραψε:Βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση; αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
Θα απαντησω εγω. Σαν 1η εικονα οι αντρες δε θελουν αυτες που ειναι σοβαρες τις θεωρουν σνομπ και κοιτανε τις χαζογκομενες τυπου νιαου. Σαν σχεση ομως νομιζω ειναι κουραστικο να ακους μονο νιαουρισματα και να μη μπορεις να συνενοηθεις... Καθως τα γαΐδουρια μιλανε αλλη γλωσσα
Πλακα κανω εεε;(εν μερει)

-
- Στρατηγός
Βρες μου και μια τρίτη γιατί δεν κρατιέμαι

Οχι οχι ακου γμακ τι θα κανεις. Θα εχεις μια οποτε θες σοβαρα θα γυρνας το διακοπτη κλατς σοβαρα κλατς αστερια αχαχαχαχα
Γιατί οι χαζογκόμενες είναι συνήθως πιο εμφανίσιμες. Και αυτό δεν είναι τυχαίο φυσικά. Αφου προβάλλεται αυτό το πρότυπο στα ΜΜΕ, οι γυναίκες που γνωρίζουν ότι έχουν εμφάνιση θα ακολουθήσουν όσο κουφό και αν ακούγεται αυτό το πρότυπο. Της χαζογκόμενας. Πάει χαμένο δηλαδή το μυαλό τουςkat έγραψε:Βρε αγορια μπορω να σας κανω και εγω μια ερωτηση; αφου ολοι οι αντρες λετε οτι σας αρεσουν οι εξυπνες γυναικες, πως εχουν τοοοοοση περαση οι χαζογκομενες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης