Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Γνωριζει κανεις αν εγκριθει η κατεξαιρεση απο το γες, μετα απο ποσο καιρο φευγεις απο την μοναδα που εισαι; Αργουν πολυ; Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 107
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΠΑΝΟΣ έγραψε:Γνωριζει κανεις αν εγκριθει η κατεξαιρεση απο το γες, μετα απο ποσο καιρο φευγεις απο την μοναδα που εισαι; Αργουν πολυ; Ευχαριστω!
15-20 μέρες
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Αν εχεις χωρισμενους γονεις κ εισαι παραμεθωριο σε νησι και μενει ο ενας απτους 2 αθηνα κ με προβληματα υγειας μπορεις να ζητησεις μεταθεση στο 4μηνο απτην μερα που παρουσιαστηκες; Η και νωριτερα; Ειναι υποχρεωμενοι να στην δωσουν?
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδια εχει ερ8ει σε κανεναν 2010 δ εσσο μετα8εση κατεξαιρεση; Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει, διοτι περιμενω να μου ερ8ει η μεταθεση!
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΟΣΤΑΣ έγραψε:Παιδια εχει ερ8ει σε κανεναν 2010 δ εσσο μετα8εση κατεξαιρεση; Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει, διοτι περιμενω να μου ερ8ει η μεταθεση!
Σε μερικά στρατόπεδα έχουνε έρθει οι μεταθέσεις
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Και αυτο απο τι εξαρταται; Γιατι σε αλλους πανε πιο νωρισ;
1. Πότε κατέθεσες τα χαρτιά σου
2. Αν έχεις και βύσμα γίνονται όλα ποιο γρήγορα
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Δηαλαδη οποιος εχει βυσμα διαβαινει... εγω ειμαι 9 μηνο και την περιμενω να βγει, βγαινου ολες μαζι; Μαζι με τα 8 μηνα, η παλι μετρανε οι προυπο8εσεις 1 κ 2
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Δηαλαδη οποιος εχει βυσμα διαβαινει... Εγω ειμαι 9 μηνο και την περιμενω να βγει, βγαινου ολες μαζι; Μαζι με τα 8 μηνα, η παλι μετρανε οι προυπο8εσεις 1 κ 2
Το 1 μετράει. Γιατί μέσα σε 15 με 20 μέρες θα σου εγκριθεί η μετάθεση. Βασικά ρώτα και στο 1ο γραφείο. Μπορεί να έχει βγει και να μην έχει φτάσει ακόμα στην μονάδα σου.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Ευχαριστω πολυ για την κατατοπηση, θα ρωτησω, αν κ εχω κανει τα χαρτια μου τον δεκεμβριο
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ευχαριστω πολυ για την κατατοπηση, θα ρωτησω, αν κ εχω κανει τα χαρτια μου τον δεκεμβριο
Ναι υπολόγισε όμως ότι πρέπει να συμπληρώσεις 1 μήνα στην παραμεθώριο για να πάρεις μετάθεση η απόσπαση. Οπότε υπομονή
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Εχω κλεισει ηδη 2 μηνες, επομενως 8α μαθω οπου να ειναι; Δηλαδη αυτο π λενε οτι πρεπει να κλεισεις 5 μηνες παραμεθωριο δεν ισχυει?
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:1. Εχω κλεισει ηδη 2 μηνες, επομενως 8α μαθω οπου να ειναι; 2. Δηλαδη αυτο π λενε οτι πρεπει να κλεισεις 5 μηνες παραμεθωριο δεν ισχυει;
1. Πιστεύω μέχρι την παρασκευή που μας έρχεται θα έχεις μάθει
2. Αυτό δεν αφορά τις κατ'εξαίρεση μεταθέσεις
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον! εσεις ειστε στρατονομοσ?
-
- Στρατηγός
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον! Εσεις ειστε στρατονομοσ;
Ε όχι και στρατόμπατσος.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες