Ο πιο ισχυρός στρατός στον κόσμο!
Εχεις δικιο φιλε. Τους δινει η χωρα μας στρατιωτικες βασεις. Αυτοι τι δωσανε μετα την ηττα του αξονα 1945. Ενα καταστροφικο εμφυλιο για την χωρα μας και για τον πληθυσμο της. Ενα στρατιωτικο καθεστως και παμε. Οσο για τα σκοπια ισως αυτη η καρτα τους βολευει, την κρατανε για αργοτερα. Προσωπικη μου γνωμη.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 51
Αδερφε δεν τους δικαιολογησα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες καλύτερα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 51
Απο τη στιγμη ομως που δε εχουμε τα @@@@@@@ να ειμστε αυταρκεις πρεπει να αποδεχτουμε οτι θα αναγκαστουμε να φιλησουμε κατουρημενες ποδιες!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επαναφορά στο θέμα:Ο πιο ισχυρός στρατός στον κόσμο!
Συγνώμη για την ορθογραφία μου παιδιά. Δυστύχως εχω φύγει στα 12 απο την Ελλάδα και εχω πάει λιγο Ελληνικό Σχολείο.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Εμένα δεν με πειράζει φίλε!

δεν τον καταπέσαμε εμείς αλλά αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον αφοπλισμό του την τελευταία 6ετίαΧΙΩΤΗΣ έγραψε: Δεν ειναι ανικανοι οι Αμερικανοι... Απλα δεν εχουν κατι "χειροπιαστο" για το οποιο πολεμανε... Ολοι ξερουν οτι πολεμανε για πετρελαια...
Τον ελληνικο σε πια θεση παγκοσμιως τον κατατασετε; Απο αποψη εμψυχου και αψυζου δυναμικου.
δεν ανήκομεν πουθενά. Ανήκουμε στην πατρίδα μας και στους εαυτούς μας. Συμμάχους τύπου νατο, εε και ηπα να τους βάλουμε εκεί που ξέρουμε.Su-35 έγραψε: Πρέπει ως χώρα να αρχίσουμε σιγά σιγά να κρατάμε ίσες αποστάσεις από τις υπερδυνάμεις και να διατηρούμε τις ισορροπίες.
Καλό είναι να το παίζουμε λίγο ουδέτεροι και να σφυρίζουμε αδιάφορα που και που!
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουμε και στρατόπεδο.
Ανήκουμε στην δύση.
Άλλωστε δύση είμαστε περισσότερο εμείς και όχι αυτοί.
Εμείς βάλαμε τα θεμέλια και πάνω σε αυτά στηρίζονται όλοι τους
κάνεις λάθος. Μας χρωστάνε πολλά. Για τις βάσεις, για τις αποστολές σε κόσσοβο και αφγανιστάν, γιατί είμαστε ο 5ος καλύτερος πελάτης τους σε αγορές όπλων και φυσικά γιατί εξ αιτίας τους χάσαμε την κύπρο.ΧΙΩΤΗΣ έγραψε: Δε χρωσταμε τιποτα και σε κανενα! Αλλα δε μας χρωστανε κι αυτοι! Αν θελουμε να παρουμε πρεπει να δωσουμε!
δεν χρειάζεται να είμαστε αυτάρκεις. Αρκεί να παλεύουμε σε πολιτικό επίπεδο για τα συμφέροντά μας όπως οι τούρκοι. Αλλά με Ντόρες και Γιωργάκηδες καταντήσαμε φερέφωνο των ΗΠΑΧΙΩΤΗΣ έγραψε: Απο τη στιγμη ομως που δε εχουμε τα @@@@@@@ να ειμστε αυταρκεις πρεπει να αποδεχτουμε οτι θα αναγκαστουμε να φιλησουμε κατουρημενες ποδιες!
Red Army Parade
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης