Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Θα ειναι το επαγγελμα μου ! θα εχω κ ενα σπιτακι ! δεν θα το ελεγα αυτο απο υποχρεωση θα ειμαι στο στρατο !!! θα ειναι το επαγγελμα μου! Θα εχω το μισθω μου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Σου το ευχομαι ολοψυχα λοιπον!

Γεια σας παιδια τι γινετε
Πεπι απο που εμαθες οτι επιλαχον ειναι 188 ειναι σιγουρο αυτο πες μου σε παρακαλω
Καλι επιτιχια σε ολουσ
Πεπι απο που εμαθες οτι επιλαχον ειναι 188 ειναι σιγουρο αυτο πες μου σε παρακαλω
Καλι επιτιχια σε ολουσ
Kallitexni που τον βρηκες τον πινακα ; σιγουρο πηραν μονο 1.641 ; απο ποιες ειδικοτητες δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Δεν πρόκειται να βγεί για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει ένας κατάλογος επιλαχόντων.Δημητρης έγραψε:Αμα βγει ο καταλογος των επιλαχοντων, ας ενημερωσει καποιος! Ευχαριστω!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος...μαρια έγραψε:Kallitexni που τον βρηκες τον πινακα ; σιγουρο πηραν μονο 1.641 ; απο ποιες ειδικοτητες δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Συμφωνω με τον chrisflwchrisflw έγραψε: Ναι! Συμφονω! Αλλα για εμας που εχουμε Ολοκληροσει την Θητεια μας εχουμε ξωδεψει Υπερβοληκα χρηματα ! 12 μηνες στο στρατο απο Υποχρεοσει το καναμε ! καναμε υπομονοι ! Κ ημουν σε ενα σωμα/οπλο δυσκολο γιατι ειχα μεγαλες εθινες ( Υπειρετισα στην Στρατονομια ), εεεε κ ειμαι λιγο απογοτευμενος με το Διαγωνισμο ΕΠΟΠ! (ναι ειμαι επιλαχων)
Εγώ υπηρέτησα στα ΛΟΚ... για δύο λόγους... ο πρώτος και κύριος επιδή το γούσταρα... κ ο δεύτερος, για να παρω τα μόρια και να μπω ΕΠ. ΟΠ... μας λέγανε πως αν τελειώσεις τη θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις θα είσαι σίγουρα ΕΠ. ΟΠ...
Αποτέλεσμα... επιλαχών...
-
Αν δείτε στην ναυτεμπορική έχει βγει ο κατάλογος τον επιτυχόντων... είναι 1.641. Σε αυτό το τοπικ που μιλάμε, αν δείτε λιγες σελίδες πιο πίσω το έχουμε ξαναπεί αυτό, ότι δε συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις λόγω έλληψη γραμματικών γνώσεων. θα καλυφθούν αυτές οι θέσεις απο τους επιλαχόντες, όπως επίσης θα πάρουν και αρκετούς επιλαχόντες για να καλύψουν τις θέσεις απο άτομα που θα αποχωρισουν πριν την ορκωμοσία ή δε θα παρουσιασθούν καθόλου...
Ότι και να γίνει, ο πίνακας των επιτυχόντων από τους επιλαχόντες, θα βγεί όταν ορκιστούν τα παιδιά που πέρασαν ήδη... δλδ μετα 40 μέρες απο την μέρα που θα παρουσιασθούν... δλδ μέσα στο Μάρτιο... μόνο τότε μπορούν να δούν πόσσες θέσεις είναι κενές σίγουρα... κανείς δε θα σας καλέσει, όπως λένε μερικοί, μέσα στον ιανουάριο ή φεβρουάριο. εκτός αν σας καλέσει το βύσμα και πεί ότι σας βάλανε σε κάποια θέση ήδη, και πάλι δεν είναι σίγουρο, γτ πολλά παιδιά δέχθηκαν τηλεφωνήματα απο τα βύσματά τους ότι περάσανε 100% και είναι τώρα επιλαχόντες ή αποτυχόντες...
Ότι και να γίνει, ο πίνακας των επιτυχόντων από τους επιλαχόντες, θα βγεί όταν ορκιστούν τα παιδιά που πέρασαν ήδη... δλδ μετα 40 μέρες απο την μέρα που θα παρουσιασθούν... δλδ μέσα στο Μάρτιο... μόνο τότε μπορούν να δούν πόσσες θέσεις είναι κενές σίγουρα... κανείς δε θα σας καλέσει, όπως λένε μερικοί, μέσα στον ιανουάριο ή φεβρουάριο. εκτός αν σας καλέσει το βύσμα και πεί ότι σας βάλανε σε κάποια θέση ήδη, και πάλι δεν είναι σίγουρο, γτ πολλά παιδιά δέχθηκαν τηλεφωνήματα απο τα βύσματά τους ότι περάσανε 100% και είναι τώρα επιλαχόντες ή αποτυχόντες...
chrisflw έγραψε:Παιδια παρατιρισα απο την κατασταση των επυτιχων πειραν περισωτερο γυναικες αυτο που οφιλη; εμεις οι αντρες απο τοις γυναικες ειμαστε ποιο ανεικανοι;![]()
Με τέτοια ορθογραφία φίλε μου είναι λογικό να μείνεις πίσω από γυναίκες.
Οι γυναίκες διαβάζουν περισσότερο και έχουν περισσότερα μόρια από γραμματικές γνώσεις.
-
- Posts in topic: 4
Μεσα στον φεβρουαριο υπαρχει η πιθανοτητα να καλεσουν καποιους επιλαχοντες για να καλυψουν τις θεσεις οσων δεν παρουσιασθουν γιατι αυτες τις θεσεις θα τις ξερουν απο την πρωτες 3 μερες... Τουλαχιστον περισυ δυο φορες καλεσαν επιλαχοντες μια λιγο μετα την καταταξη και μια κοντα στην ορκωμοσια αφου ειχαν αποχωρησει ηδη αρκετοι...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Μπορω να μαθω σε ποια σειρα ειμαι επιλαχουσα
Καλισπερα
Γνωριζει κανεις ποσα ατομα ειναι επιλαχον ας μου απαντιση καπιος
Ευχαριστω
Γνωριζει κανεις ποσα ατομα ειναι επιλαχον ας μου απαντιση καπιος
Ευχαριστω
-
Ακόμη δεν ξέρει κανείς... επιλαχόν επιλέγεσε για να καλύψεις τις κενές θέσεις απο άτομα που δεν παρουσιασθηκαν ή αποχώρισαν πριν την ορκωμοσία... ακόμη τα παιδιά δεν μπηκαν μεσα... Μπορει να ειναι και 50 μπορει και 150... δεν ξέρουμε ακομη
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Ειναι απαραδεκτοι andybgr που δεν προτιμησαν καποιους σαν εσας που υπηρετησαν σε τετοια ποστα... αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με αυτους οποτε ο, τι κ να λεμε εμεις το αποτελεσμα μετραει που ηταν τελικα αρνητικο! Καλη επιτυχια στους επιλαχοντες κ σε σενα ευχομαι να επιτυχεις φετος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης