Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από chrisflw »

Θα ειναι το επαγγελμα μου ! θα εχω κ ενα σπιτακι ! δεν θα το ελεγα αυτο απο υποχρεωση θα ειμαι στο στρατο !!! θα ειναι το επαγγελμα μου! Θα εχω το μισθω μου!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

Σου το ευχομαι ολοψυχα λοιπον! Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια τι γινετε
Πεπι απο που εμαθες οτι επιλαχον ειναι 188 ειναι σιγουρο αυτο πες μου σε παρακαλω

Καλι επιτιχια σε ολουσ
Anonymous

Kallitexni που τον βρηκες τον πινακα ; σιγουρο πηραν μονο 1.641 ; απο ποιες ειδικοτητες δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

Δημητρης έγραψε:Αμα βγει ο καταλογος των επιλαχοντων, ας ενημερωσει καποιος! Ευχαριστω!
Δεν πρόκειται να βγεί για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει ένας κατάλογος επιλαχόντων.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

μαρια έγραψε:Kallitexni που τον βρηκες τον πινακα ; σιγουρο πηραν μονο 1.641 ; απο ποιες ειδικοτητες δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις;
Αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος...
Anonymous

Ξερει κανις ποσα ατομα εινε επιλαχον
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από andybgr »

chrisflw έγραψε: Ναι! Συμφονω! Αλλα για εμας που εχουμε Ολοκληροσει την Θητεια μας εχουμε ξωδεψει Υπερβοληκα χρηματα ! 12 μηνες στο στρατο απο Υποχρεοσει το καναμε ! καναμε υπομονοι ! Κ ημουν σε ενα σωμα/οπλο δυσκολο γιατι ειχα μεγαλες εθινες ( Υπειρετισα στην Στρατονομια ), εεεε κ ειμαι λιγο απογοτευμενος με το Διαγωνισμο ΕΠΟΠ! (ναι ειμαι επιλαχων)

Συμφωνω με τον chrisflw

Εγώ υπηρέτησα στα ΛΟΚ... για δύο λόγους... ο πρώτος και κύριος επιδή το γούσταρα... κ ο δεύτερος, για να παρω τα μόρια και να μπω ΕΠ. ΟΠ... μας λέγανε πως αν τελειώσεις τη θητεία σου στις ειδικές δυνάμεις θα είσαι σίγουρα ΕΠ. ΟΠ...

Αποτέλεσμα... επιλαχών...

andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Αν δείτε στην ναυτεμπορική έχει βγει ο κατάλογος τον επιτυχόντων... είναι 1.641. Σε αυτό το τοπικ που μιλάμε, αν δείτε λιγες σελίδες πιο πίσω το έχουμε ξαναπεί αυτό, ότι δε συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις λόγω έλληψη γραμματικών γνώσεων. θα καλυφθούν αυτές οι θέσεις απο τους επιλαχόντες, όπως επίσης θα πάρουν και αρκετούς επιλαχόντες για να καλύψουν τις θέσεις απο άτομα που θα αποχωρισουν πριν την ορκωμοσία ή δε θα παρουσιασθούν καθόλου...

Ότι και να γίνει, ο πίνακας των επιτυχόντων από τους επιλαχόντες, θα βγεί όταν ορκιστούν τα παιδιά που πέρασαν ήδη... δλδ μετα 40 μέρες απο την μέρα που θα παρουσιασθούν... δλδ μέσα στο Μάρτιο... μόνο τότε μπορούν να δούν πόσσες θέσεις είναι κενές σίγουρα... κανείς δε θα σας καλέσει, όπως λένε μερικοί, μέσα στον ιανουάριο ή φεβρουάριο. εκτός αν σας καλέσει το βύσμα και πεί ότι σας βάλανε σε κάποια θέση ήδη, και πάλι δεν είναι σίγουρο, γτ πολλά παιδιά δέχθηκαν τηλεφωνήματα απο τα βύσματά τους ότι περάσανε 100% και είναι τώρα επιλαχόντες ή αποτυχόντες...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

chrisflw έγραψε:Παιδια παρατιρισα απο την κατασταση των επυτιχων πειραν περισωτερο γυναικες αυτο που οφιλη; εμεις οι αντρες απο τοις γυναικες ειμαστε ποιο ανεικανοι; Εικόνα

Με τέτοια ορθογραφία φίλε μου είναι λογικό να μείνεις πίσω από γυναίκες.

Οι γυναίκες διαβάζουν περισσότερο και έχουν περισσότερα μόρια από γραμματικές γνώσεις.
zzzzzz
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zzzzzz »

Μεσα στον φεβρουαριο υπαρχει η πιθανοτητα να καλεσουν καποιους επιλαχοντες για να καλυψουν τις θεσεις οσων δεν παρουσιασθουν γιατι αυτες τις θεσεις θα τις ξερουν απο την πρωτες 3 μερες... Τουλαχιστον περισυ δυο φορες καλεσαν επιλαχοντες μια λιγο μετα την καταταξη και μια κοντα στην ορκωμοσια αφου ειχαν αποχωρησει ηδη αρκετοι...
foto84
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από foto84 »

Μπορω να μαθω σε ποια σειρα ειμαι επιλαχουσα
Anonymous

Καλισπερα

Γνωριζει κανεις ποσα ατομα ειναι επιλαχον ας μου απαντιση καπιος

Ευχαριστω
andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Ακόμη δεν ξέρει κανείς... επιλαχόν επιλέγεσε για να καλύψεις τις κενές θέσεις απο άτομα που δεν παρουσιασθηκαν ή αποχώρισαν πριν την ορκωμοσία... ακόμη τα παιδιά δεν μπηκαν μεσα... Μπορει να ειναι και 50 μπορει και 150... δεν ξέρουμε ακομη
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

Ειναι απαραδεκτοι andybgr που δεν προτιμησαν καποιους σαν εσας που υπηρετησαν σε τετοια ποστα... αν δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με αυτους οποτε ο, τι κ να λεμε εμεις το αποτελεσμα μετραει που ηταν τελικα αρνητικο! Καλη επιτυχια στους επιλαχοντες κ σε σενα ευχομαι να επιτυχεις φετοςΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης