Θάλασσας

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hgeths

Θάλασσας

Δημοσίευση από Hgeths »

Θα καταθεσω 2 λέπτομεριες, που πιθανον εκεινοι που τον ειχαν διοικητη να επιβεβαιωσουν, τα οποια μου διηγη8ηκε ο κολλητος μου απο την θητεια του, ο Οποιος ηταν στν στην Στρατιωτικη Αστυνομια... Στο στρατοπεδο του δεν υπηρχε δεντρο, ηταν ολα κομμενα απο τη ριζα, για να μην κρυβεται κανεις, το βαζο μου το επιβεβαιωσε και αυτο που μου ανεφερε σαν προσςπικη μαρτυρια ηταν οτι στα Ιμια εωγαλε μονος του σε 2 ωρες τη μοναδα του στον εβρο χωρις χαρτες (!) περιπολο... Δεν μπορω να θημηθω τις συγκεκριμενες μοναδες αλλα το εξακριβωνω ευκολα αν χρειαστει...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Θάλασσας

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hgeths έγραψε:Θα καταθεσω 2 λέπτομεριες, που πιθανον εκεινοι που τον ειχαν διοικητη να επιβεβαιωσουν, τα οποια μου διηγη8ηκε ο κολλητος μου απο την θητεια του, ο Οποιος ηταν στν στην Στρατιωτικη Αστυνομια... Στο στρατοπεδο του δεν υπηρχε δεντρο, ηταν ολα κομμενα απο τη ριζα, για να μην κρυβεται κανεις, το βαζο μου το επιβεβαιωσε και αυτο που μου ανεφερε σαν προσςπικη μαρτυρια ηταν οτι στα Ιμια εωγαλε μονος του σε 2 ωρες τη μοναδα του στον εβρο χωρις χαρτες (!) περιπολο... Δεν μπορω να θημηθω τις συγκεκριμενες μοναδες αλλα το εξακριβωνω ευκολα αν χρειαστει...
ο κολητος σου ποσο χρονων ειναι και υπητετησε στην ΕΣΑ;

Οι φανταροι ειδικευονται στο να σκαρφαλωνουν δεντρα, ενω τα δεντρα φυτευονται για να κρυβονται οι φανταροι και για κανενα απολυτως αλλο λογο.

Οταν εγιναν τα Ιμια λειτουργουσε η ΕΣΑ;

Στον Εβρο επι Ιμιων υπηρχε μοναδα Καταδρομων η Πεζοναυτων;

Ο Θαλασσας ανεβωκατεβηκε ολο τον Εβρο σε 2 ωρες χωρις χαρτη και τραβολογαγε και ολη τη μοναδα του;

Και καποιες λιγο γενικες:

Ο Θαλασσας ξερει κανεις ποτε πχ γεννηθηκε; Ποτε πηγε ΣΣΕ ποτε ακριβως εκανε ολα αυτα τα κατορθωματα που του καταλογιζετε;

Που σταματαει ο Μυθος και που αρχιζει η αληθεια;

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Θάλασσας

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hgeths έγραψε:Θα καταθεσω 2 λέπτομεριες, που πιθανον εκεινοι που τον ειχαν διοικητη να επιβεβαιωσουν, τα οποια μου διηγη8ηκε ο κολλητος μου απο την θητεια του, ο Οποιος ηταν στν στην Στρατιωτικη Αστυνομια... Στο στρατοπεδο του δεν υπηρχε δεντρο, ηταν ολα κομμενα απο τη ριζα, για να μην κρυβεται κανεις, το βαζο μου το επιβεβαιωσε και αυτο που μου ανεφερε σαν προσςπικη μαρτυρια ηταν οτι στα Ιμια εωγαλε μονος του σε 2 ωρες τη μοναδα του στον εβρο χωρις χαρτες (!) περιπολο... Δεν μπορω να θημηθω τις συγκεκριμενες μοναδες αλλα το εξακριβωνω ευκολα αν χρειαστει...
ο κολητος σου ποσο χρονων ειναι και υπητετησε στην ΕΣΑ;

Οι φανταροι ειδικευονται στο να σκαρφαλωνουν δεντρα, ενω τα δεντρα φυτευονται για να κρυβονται οι φανταροι και για κανενα απολυτως αλλο λογο.

Οταν εγιναν τα Ιμια λειτουργουσε η ΕΣΑ;

Στον Εβρο επι Ιμιων υπηρχε μοναδα Καταδρομων η Πεζοναυτων;

Ο Θαλασσας ανεβωκατεβηκε ολο τον Εβρο σε 2 ωρες χωρις χαρτη και τραβολογαγε και ολη τη μοναδα του;

Και καποιες λιγο γενικες:

Ο Θαλασσας ξερει κανεις ποτε πχ γεννηθηκε; Ποτε πηγε ΣΣΕ ποτε ακριβως εκανε ολα αυτα τα κατορθωματα που του καταλογιζετε;

Που σταματαει ο Μυθος και που αρχιζει η αληθεια;

Καλα φιλε μου ακομη και το 10 % να ειναι αληθεια ο καθενας θα τα παραφουσκωνει... Σε λιγο και τα εγγονια μας θα λενε οτι τον ειχαν λοχαγο στο ΚΕΕΔ... Μονο αυτος και ο Χαιλαντερ...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Θάλασσας

Δημοσίευση από Hyper »

Παντου υπαρχει δοση υπερβολης αλλα και αληθειες που δε μαθαινοντε παντως και τα μισα απο αυτα που λεγοντε να ειναι αληθεια Δεν ειναι κ μικρο κατορθωμα.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θάλασσας

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Ουτε τα μισα απο αυτα που λεγονται δεν ειναι αληθεια για μενα, αν δεν δω στοιχεια. Ποιος ηταν ποτε γεννηθηκε και που υπηρετησε... Σε λιγο θα μας πουνε οτι ειναι ο ιδιος με τον Καπεταν-Θαλασσα του 1821 που εκανε συλλογη απο καρδιες Τουρκων...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θάλασσας

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε: Ουτε τα μισα απο αυτα που λεγονται δεν ειναι αληθεια για μενα, αν δεν δω στοιχεια. Ποιος ηταν ποτε γεννηθηκε και που υπηρετησε... Σε λιγο θα μας πουνε οτι ειναι ο ιδιος με τον Καπεταν-Θαλασσα του 1821 που εκανε συλλογη απο καρδιες Τουρκων...

Ειναι υπαρκτο προσωπο ιμακ κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες να διαβασεις κ θα μαθεις πολλα περισσοτερα κ θα σου λυθουν μερικες αποριες.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Θάλασσας

KΑι τι συμαινει αυτο φιλε hyper δεν αποδεικνυει τιποτα και εγω μπορω να πω οτι ειχα στο ΚΕΕΔ τον Μποτσαρη...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θάλασσας

Δημοσίευση από Hyper »

Μα δεν το λεει ενα ατομο αναφερονται αρκετοι, τι να πω ολοι Τα φανταζοντε και τα Βγαλαν απτο μυαλο τους;

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Θάλασσας

Ναι οκ δεν αμφιβαλω οτι μπορει να υπηρξε η να υπαρχει αλλα τον εχουνε κανει ραμπο... Εχει σκοτωσει 50 δισσεκατομυρια τουρκους πηρε τα αυτια τους και τα κοτσαρε στο γραφειο του... Προχθες ελεγα για το περιστατικο αυτο σε ενα φιλαρακι και μου λεει "μηπως το εκλεψαν απο την ταινια παγκοσμιος στρατιωτης; "
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θάλασσας

Δημοσίευση από Hyper »

Deathdiver έγραψε:Ναι οκ δεν αμφιβαλω οτι μπορει να υπηρξε η να υπαρχει αλλα τον εχουνε κανει ραμπο... Εχει σκοτωσει 50 δισσεκατομυρια τουρκους πηρε τα αυτια τους και τα κοτσαρε στο γραφειο του... Προχθες ελεγα για το περιστατικο αυτο σε ενα φιλαρακι και μου λεει "μηπως το εκλεψαν απο την ταινια παγκοσμιος στρατιωτης; "
Καλο ειναι να υπαρχουν και θρυλοι και μυθοι που καλα κρατουν για πολλους λογους, χωρις να σημαινει οτι ο θαλασσας ηταν μυθος γενικα μιλαω! Ο φιλος σου deathdiver δεν θα ηξερε οπως δεν ξερει και η πλειοψηφια. Λιγοι ξερουν, σε πολλα αφτια ομως φτανει οπως συμβαινει συνηθως ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Πέμ Αύγ 26, 2010 5:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θάλασσας

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Ουτε τα μισα απο αυτα που λεγονται δεν ειναι αληθεια για μενα, αν δεν δω στοιχεια. Ποιος ηταν ποτε γεννηθηκε και που υπηρετησε... Σε λιγο θα μας πουνε οτι ειναι ο ιδιος με τον Καπεταν-Θαλασσα του 1821 που εκανε συλλογη απο καρδιες Τουρκων...

Ειναι υπαρκτο προσωπο ιμακ κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες να διαβασεις κ θα μαθεις πολλα περισσοτερα κ θα σου λυθουν μερικες αποριες.
Ωραια. Ας βγει καποιος και να μας πει οτι ο Θρυλος των Ελληνικων Ειδικων δυναμεων με τη μεγαλυτερη συλλογη απο αυτια τουρκων ειναι ο ταδε Θαλασσας του ταδε και της ταδε με ΑΓΜ ταδε και ΑΣΤ ταδε. Να μπορει ο οποιοσδηποτε εχει προσβαση σε στρατιωτικο αρχειο να το τσεκαρει. Μεχρι να γινει αυτο ο Θαλασσας για μενα ειναι τοσο υπαρκτος οσο και ο Conan o Βαρβσρος. Τελος

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 8

Θάλασσας

Δημοσίευση από fideas emk »

Υπαρκτος ο Θαλασσας και μινι θρυλος (μονο το γιο του ειχα αξιωματικο) αλλα υπαρχουν αλλοι θρυλοι των ελληνικων ειδικων δυναμεων (βλ ΛΟΚ) οπως Ραπτης, Γαληνος, Γλεντζες, Μπικακης κτλ κτλ Ενας νεος παρουσιασε οπλα στον πρωτο διοικητη της Ε'ΜΚ για τα 60 χρονια της μοιρας το 2009 ... Εκει να δειτε θρυλος! Ο τυπος ειχε σκασει μυτη για τα εξηκοστα γενεθλια της μοιρας. Το '49 (στον εμφυλιο) ηταν πρωτος διοικητης της: Τχης Γιαννης Μαλλικουρτης. Το 2009 ηταν ποσο;90;95; ... Θελω να πω μη κολλατε σε ενα προσωπο. Τα ΛΟΚ εχουν βγαλει αρκετους ''θρυλους'' με γνωστη πορεια... Ενα μαουζερ κ98 στο διοικητηριο της Ε'ΜΚ το βλεπανε ολοι λαφυρο απο τον εμφυλιο απο νεκρο ανταρτη. Στο περιπολο επρεπε να υπογραφουμε μια πορτα αποθηκης ακριβως διπλα απο το μαουζερ οποτε το εχουν δει ολοι. Αυτια δεν ειδα... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Θάλασσας

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο 297... Κι εμενα μου ειχαν αναφερει αυτον τον θρυλο με τα κομμενα αυτια αλλα τον τυπο τον ανεφεραν με αλλο ονομα το οποιο δεν το θυμαμαι αυτην την στιγμη...
227 ΣΕΙΡΑ ΠΕΥΚΟ

Θάλασσας

Δημοσίευση από 227 ΣΕΙΡΑ ΠΕΥΚΟ »

Παιδια ξεκολλατε. Τον Θαλασσα τον ειχα διοικητη στο ΠΕΥΚΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 1993 (227 ΣΕΙΡΑ η πρωτη με παραλλαγης) και το βαζο το ειδα μια φορα προσωπικα εγω στο γραφειο του. Δεν τα βγαζουμε απο το μυαλο μας.

τωρα για κοναν και αλιεν αστο καλυτερα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θάλασσας

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Μπικακη μου φαινετε ελεγαν τον Δοικα της 1ηςΜΑΛ οταν ημουν μεσα. Ολοι οι κρητικοι τις μοιρας ελεγαν οτι ειναι ζωντανος θρυλος και οτι μαμαγε και εδερνε, αλλα οταν τους ρωταγα τι συγκεκριμενα εχει κανει το μονο που μπορουσα να παρω σαν απαντηση ειναι οτι μοιραζε φυλακες σε νεοσυλεκτους οπως ο γεωργος σπερνει το σιταρι στο χωραφι του. Δεν ξερω αν οι κρητικοι και οι καλυμνιοι ηταν τοσο για τον πουτσ... Η αυτος ηταν τοσο παπαρ...

Εγινε καποιος θρυλος γιατι στον εμφιλιο σκοτωσε εναν συμμοριτη και του πηρε το οπλοΕικόνα. Ρε σεις ξερετε ποσα τετοια σκηνικα γινανε και απο τους μεν και απο τους δε; Δεν ηταν και καποιο ιδιαιτερο κατορθωμα κατορθωμα αυτο που εκανε. Απλα αυτη την περιοδο δεν γινετε πολεμος και ολοι νομιζουν οτι οι τοτε καταδρομεις ηταν Θεοι. Δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις γιατι εμεις δεν εχουμε πολεμησει. Ξανα λεω κι εγω ειχα εναν Θαλασσα ανθυπολοχαγο στο ΛΥΒ. Κριμας δεν ειχε γραφειο για να δω το βαζο με τα αυτιαΕικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης