Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους
Παρουσιάζομαι στις 26 τ μήνα στο Μεγάλο Πεύκο... Είμαι προστάτης, ο πατέρας μ έχει πεθάνει και η μητέρα μου ειναι άνεργη... Εχω δικαίωμα αναβολής; Ξέρω οτι τ θυμήθηκα τελευτάια στιγμή αλλά με τόσες απεργίες που κάνουν τα ΚΕΠ μ ήταν αδύνατο...
Αν ξέρει κάποιος να με ενημερώσει...
Ευχαριστω
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 70
Λογικά θα χρειαστείς χαρτί από την εφορία για χαμηλό εισόδημαTibuktu έγραψε:Παρουσιάζομαι στις 26 τ μήνα στο Μεγάλο Πεύκο... Είμαι προστάτης, ο πατέρας μ έχει πεθάνει και η μητέρα μου ειναι άνεργη... Εχω δικαίωμα αναβολής; Ξέρω οτι τ θυμήθηκα τελευτάια στιγμή αλλά με τόσες απεργίες που κάνουν τα ΚΕΠ μ ήταν αδύνατο...
Ευχαριστω
Στην περίπτωση αυτή έχεις δικαίωμα να καταθέσεις προς το ΣΓ αίτηση αναβολής για κοινωνικούς λόγους. Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάψεις επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν τους κοινωνικούς λόγους που επικαλείσαι. Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από την παραλαβή του Σημειώματος Κατάταξης και μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν από την κατάταξη. Η οριστική απόφαση για τη χορήγηση ή μη της αναβολής αυτής λαμβάνεται από την προϊστάμενη του ΣΓ Διοίκηση Στρατολογίας. Η αναβολή για κοινωνικούς λόγους χορηγείται μόνον μια φορά.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας,
είμαι φοιτητής και κάνω τη διπλωματική μου εργασία αυτό τον καιρό.
Έκοψα τη φοιτητική αναβολή που είχα τον Ιούλιο εις γνώσημου ότι αν το κάνω θα μπώ Νοέμβρη.
Μπαίνω στις 24 του μήνα Αυλώνα. Υπολόγιζα ωστόσο ότι θα έχω τελειώσει τη διπλωματική...
Υπάρχει τρόπος να πάρω νέα αναβολή ώστε να μπώ Φλεβάρη;
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια,
Αντώνης
είμαι φοιτητής και κάνω τη διπλωματική μου εργασία αυτό τον καιρό.
Έκοψα τη φοιτητική αναβολή που είχα τον Ιούλιο εις γνώσημου ότι αν το κάνω θα μπώ Νοέμβρη.
Μπαίνω στις 24 του μήνα Αυλώνα. Υπολόγιζα ωστόσο ότι θα έχω τελειώσει τη διπλωματική...
Υπάρχει τρόπος να πάρω νέα αναβολή ώστε να μπώ Φλεβάρη;
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια,
Αντώνης
Καλησπέρα,
έχω την ίδια ερώτηση με το φίλο αντώνη παραπάνω. Τελικά είναι εύκολο να πάρει κάποιος αναβολή για κοινονικούς λόγους;
καλύτερα να κάνει τη διαδικασία πριν απο την κατάταξη η να παρουσιαστεί και να το πει εκέι;
ευχαριστώ
έχω την ίδια ερώτηση με το φίλο αντώνη παραπάνω. Τελικά είναι εύκολο να πάρει κάποιος αναβολή για κοινονικούς λόγους;
καλύτερα να κάνει τη διαδικασία πριν απο την κατάταξη η να παρουσιαστεί και να το πει εκέι;
ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
sky-t έγραψε:Καλησπέρα,
ευχαριστώ
Αν παρουσιαστείς δεν γίνεται να πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους, όσο αν είναι εύκολο η όχι διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Ειχα ανοβολη 3 μηνες για οικονομικους λογους κ παρουσιαζομαι 31 γεναρη! Πως μπορω να παρω κι αλλη αναβολη παιδια τ μπορω να κανω;
Καλησπερα παιδιά! Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες αλλά έχω κι εγω μια ερωτηση και αν μπορεί ας απαντησει καποιος υπευθυνα παρακαλώ! Μου είπαν οτι θα παρουσιαστώ το Μαρτιο ενω θα παρουσιαζόμουν συμφωνα με τα περσινα δεδομενα Μαϊο. Ετσι θα έπαιρνα αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να μπώ Αύγουστο διοτι πρεπει να δουλεψω και να τελειωσω την μεταπτυχιακη μου εργασία. Ξερετε πόσους μήνες μπορω να πάρω τωρα αναβολή; Μπορω να μπώ Αυγουστό;
-
- Στρατηγός
GEORGE έγραψε:Καλησπερα παιδιά! Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες αλλά έχω κι εγω μια ερωτηση και αν μπορεί ας απαντησει καποιος υπευθυνα παρακαλώ! Μου είπαν οτι θα παρουσιαστώ το Μαρτιο ενω θα παρουσιαζόμουν συμφωνα με τα περσινα δεδομενα Μαϊο. Ετσι θα έπαιρνα αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να μπώ Αύγουστο διοτι πρεπει να δουλεψω και να τελειωσω την μεταπτυχιακη μου εργασία. Ξερετε πόσους μήνες μπορω να πάρω τωρα αναβολή; Μπορω να μπώ Αυγουστό;
η αναβολή για κοινωνικούς λόγους ισχύει για μια και μόνο ΕΣΣΟ, για παραπάνω χρονικό διάστημα υπάρχουν οι αναβολές για ψυχολογικούς λόγους
Καλησπερα σας παιδια. Θελω να παρω αναβολη. Εχω παρει αλλη μια μεσα απο το στρατοπεδο για Λογους υγειας (Α' Ετησια αναβολη για λογους υγειας). Την αναβολη την πηρα 5 Σεπτεμβριου του 11, μηπως ξερετε ποτε ακριβως θα μου ερθει χαρτι να ξανα παρουσιαστω; . Εκτος αυτου θελω να παρω αναβολη γιατι τον σεπτεμβριο θελω να γραφτω σε μια ΕΠΑΣ. Τι αναβολες δικαιουμαι γενικα και ποσο εφικτες θα ειναι; . Και για αναβολη για κοινωνικους λογους τι χαρτια χρειαζομαι; . Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
-
- Στρατηγός
Vaios έγραψε:Καλησπερα σας παιδια. Θελω να παρω αναβολη. Εχω παρει αλλη μια μεσα απο το στρατοπεδο για Λογους υγειας (Α' Ετησια αναβολη για λογους υγειας). Την αναβολη την πηρα 5 Σεπτεμβριου του 11, μηπως ξερετε ποτε ακριβως θα μου ερθει χαρτι να ξανα παρουσιαστω; Εκτος αυτου θελω να παρω αναβολη γιατι τον σεπτεμβριο θελω να γραφτω σε μια ΕΠΑΣ. Τι αναβολες δικαιουμαι γενικα και ποσο εφικτες θα ειναι; Και για αναβολη για κοινωνικους λογους τι χαρτια χρειαζομαι; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Eξ'αναβολής κατάταξη
2. Για το επας δικαιούσαι αναβολή για σπουδές (διάβασε το σχετικό θέμα)
3. Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα
Καλημέρα σας, είμαι σε μια σχολή του ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι τελικά θα παρουσιαστώ Μάρτιο. Αν πάρω αναβολή για κοινωνικούς λόγους θα παρουσιαστώ Μάϊο και αν δεν με συμφέρει υπάρχει κάποια άλλη αναβολή που μπορώ να πάρω για να μην χάσω την σχολή; Ευχαριστώ πολύ!
-
- Στρατηγός
Δημήτρης έγραψε:Καλημέρα σας, είμαι σε μια σχολή του ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι τελικά θα παρουσιαστώ Μάρτιο. Αν πάρω αναβολή για κοινωνικούς λόγους θα παρουσιαστώ Μάϊο και αν δεν με συμφέρει υπάρχει κάποια άλλη αναβολή που μπορώ να πάρω για να μην χάσω την σχολή; Ευχαριστώ πολύ!
Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Αν πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους για την επόμενη εσσό παρουσιάζεσαι στο ίδιο στρατόπεδο με την ίδια ειδικότητα;
-
- Στρατηγός
Stavros έγραψε:Αν πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους για την επόμενη εσσό παρουσιάζεσαι στο ίδιο στρατόπεδο με την ίδια ειδικότητα;
όχι σε άλλο
Greek_Army έγραψε:Stavros έγραψε:Αν πάρεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους για την επόμενη εσσό παρουσιάζεσαι στο ίδιο στρατόπεδο με την ίδια ειδικότητα;
όχι σε άλλο
Πάνω σε αυτό.
Είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστείς σε άλλο με διαφορετική ειδικότητα ή όλα είναι πιθανά;
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης