ZEUS έγραψε:Στο ΚΕΝ γνωρίζω πως περνάει κλιμάκια των ειδικών δυνάμεων. Αφού περάσεις τα αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μην επιλεγείς τελικά; Μετά από πόσο καιρό πας στο ΚΕΕΔ; Ενδιαφερομαι για καταδρομέας στην ΕΛΔΥΚ. Θα το δηλώσω από την πρώτη μέρα. Μακάρι να πάνε όλα καλα γιατί θα ξενερώσω αμα δεν πάω ΕΔ.
Ευχαριστώ πολύ.
Απο την στιγμή που περάσεις τα αθλήματα θα σε πάρουν σίγουρα, διότι δεν πάνε πολλά άτομα ειδικές δυνάμεις... Στο ΚΕΕΔ συνήθως πάς απο άλλο κέντρο μετά την ορκωμοσία, δλδ υπολόγισε περίπου 10 - 15 μέρες αφότου παρουσιαστείς στον στρατό. Εγώ παρουσιάστηκα στο ΚΕΠΒ, μετά απο τρεις μέρες πέρασα αθλήματα και μετά την επιστροφή μου απο την άδεια ορκωμοσίας και όταν επέστρεψα με πήγαν στο ΚΕΕΔ.
ZEUS έγραψε:Ειναι δυνατον να ζητησεις να πας ειδικες δυναμεις και να μην σε παρουν; Ειναι κατι που θελω παρα πολυ. Με ποια λογικη δεν τους περνουν ολους;
2. Επειδή ρωτάς γιατί κόβουνε άτομα. Αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει πχ 20 κάμψεις και 5 έλξεις γιατί να τον πάρουνε στο πεύκο; Και εγώ θέλω να γίνω εισοδηματίας αλλά δεν μου κάθεται το τζόκερ
Καλησπερα σας παιδια... ειμαι στο 3ο ετος της νομικησ... ειμαι πορομενος με τα ουκ... γινεται να παω ΟΥΚ χωρις μονιμοποιηση η παραπανω στρατιωτικη θητεια απο 1 χρονο; γιατι ειναι κριμα να χαραμισω τοσο διαβασμα και σπουδεσ... αν οχι γινεται να παω λοκ; ευχαριστω εκ των προτερων...
ZEUS έγραψε:Ειναι δυνατον να ζητησεις να πας ειδικες δυναμεις και να μην σε παρουν; Ειναι κατι που θελω παρα πολυ. Με ποια λογικη δεν τους περνουν ολους;
2. Επειδή ρωτάς γιατί κόβουνε άτομα. Αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει πχ 20 κάμψεις και 5 έλξεις γιατί να τον πάρουνε στο πεύκο;Και εγώ θέλω να γίνω εισοδηματίας αλλά δεν μου κάθεται το τζόκερ
ΓΙΩΡΓΟΣ 3 έγραψε:Καλησπερα σας παιδια... Ειμαι στο 3ο ετος της νομικησ... Ειμαι πορομενος με τα ουκ... Γινεται να παω ΟΥΚ χωρις μονιμοποιηση η παραπανω στρατιωτικη θητεια απο 1 χρονο; Γιατι ειναι κριμα να χαραμισω τοσο διαβασμα και σπουδεσ... Αν οχι γινεται να παω λοκ; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Μόνο στα Λοκ μπορείς να πας, υπάρχουνε σχετικά θέματα στο φόρουμ για τους λοκατζίδες
Καλημερα. Με ηρθε το φυλλο πορειας (δεν το χω ακομα στα χερια μου επειδη το παρελαβε αλλος) και λεει οτι Παρουσιάζομαι Στην Αυλωνα στις Ειδικες Δυναμεις. Αυτο αλλαζει; Δηλαδη μπορω να παω καπου και οχι ειδικες δυναμεις; Αν οχι ποσο διαρκει η Θητεία; Ευχαριστω...
Βασικα επειδη ειχα δηλωσει στρατο ξηρας τα λεω αυτα... Απο την αλλη διαβασα σε αλλο τοπικ για το ιδιο θεμα και ελεγαν οτι θα παω στην μοναδα και μετα την ορκομωσια απο την ωρα που δεν θελω να μεινω θα με στειλουν αλλου ετσι;