Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

ZEUS έγραψε:Στο ΚΕΝ γνωρίζω πως περνάει κλιμάκια των ειδικών δυνάμεων. Αφού περάσεις τα αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μην επιλεγείς τελικά; Μετά από πόσο καιρό πας στο ΚΕΕΔ; Ενδιαφερομαι για καταδρομέας στην ΕΛΔΥΚ. Θα το δηλώσω από την πρώτη μέρα. Μακάρι να πάνε όλα καλα γιατί θα ξενερώσω αμα δεν πάω ΕΔ.

Ευχαριστώ πολύ.

Απο την στιγμή που περάσεις τα αθλήματα θα σε πάρουν σίγουρα, διότι δεν πάνε πολλά άτομα ειδικές δυνάμεις... Στο ΚΕΕΔ συνήθως πάς απο άλλο κέντρο μετά την ορκωμοσία, δλδ υπολόγισε περίπου 10 - 15 μέρες αφότου παρουσιαστείς στον στρατό. Εγώ παρουσιάστηκα στο ΚΕΠΒ, μετά απο τρεις μέρες πέρασα αθλήματα και μετά την επιστροφή μου απο την άδεια ορκωμοσίας και όταν επέστρεψα με πήγαν στο ΚΕΕΔ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν τους παίρνουνε όλους...
ZEUS

Δημοσίευση από ZEUS »

Greek_Army με ποια κριτηρια επιλέγουν ποιους θα καλέσουν τελικά στο ΚΕΕΔ.

ΛΟΚ

Δημοσίευση από ΛΟΚ »

Παιδια μια ερωτηση. αυτοι που ειναι οχταμηνο μποροθν να πανε ειδικες δυναμεις; Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

ZEUS

Δημοσίευση από ZEUS »

Ειναι δυνατον να ζητησεις να πας ειδικες δυναμεις και να μην σε παρουν; Ειναι κατι που θελω παρα πολυ. Με ποια λογικη δεν τους περνουν ολους;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ZEUS έγραψε:Greek_Army με ποια κριτηρια επιλέγουν ποιους θα καλέσουν τελικά στο ΚΕΕΔ.

1. Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
ZEUS έγραψε:Ειναι δυνατον να ζητησεις να πας ειδικες δυναμεις και να μην σε παρουν; Ειναι κατι που θελω παρα πολυ. Με ποια λογικη δεν τους περνουν ολους;

2. Επειδή ρωτάς γιατί κόβουνε άτομα. Αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει πχ 20 κάμψεις και 5 έλξεις γιατί να τον πάρουνε στο πεύκο; Και εγώ θέλω να γίνω εισοδηματίας αλλά δεν μου κάθεται το τζόκερΕικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ 3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 3 »

Καλησπερα σας παιδια... ειμαι στο 3ο ετος της νομικησ... ειμαι πορομενος με τα ουκ... γινεται να παω ΟΥΚ χωρις μονιμοποιηση η παραπανω στρατιωτικη θητεια απο 1 χρονο; γιατι ειναι κριμα να χαραμισω τοσο διαβασμα και σπουδεσ... αν οχι γινεται να παω λοκ; ευχαριστω εκ των προτερων...

ZEUS

Δημοσίευση από ZEUS »

Υπαρχει Περιπτωση αφου περασεις τα αθληματα να μην σου ερθει μετάθεση από το ΚΕΝ στο ΚΕΕΔ?
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Deathdiver »

Greek_Army έγραψε:
ZEUS έγραψε:Greek_Army με ποια κριτηρια επιλέγουν ποιους θα καλέσουν τελικά στο ΚΕΕΔ.

1. Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
ZEUS έγραψε:Ειναι δυνατον να ζητησεις να πας ειδικες δυναμεις και να μην σε παρουν; Ειναι κατι που θελω παρα πολυ. Με ποια λογικη δεν τους περνουν ολους;

2. Επειδή ρωτάς γιατί κόβουνε άτομα. Αν ο άλλος δεν μπορεί να κάνει πχ 20 κάμψεις και 5 έλξεις γιατί να τον πάρουνε στο πεύκο;Και εγώ θέλω να γίνω εισοδηματίας αλλά δεν μου κάθεται το τζόκερΕικόνα

Δεν καθεται το ***** δεν καθεται... Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΓΙΩΡΓΟΣ 3 έγραψε:Καλησπερα σας παιδια... Ειμαι στο 3ο ετος της νομικησ... Ειμαι πορομενος με τα ουκ... Γινεται να παω ΟΥΚ χωρις μονιμοποιηση η παραπανω στρατιωτικη θητεια απο 1 χρονο; Γιατι ειναι κριμα να χαραμισω τοσο διαβασμα και σπουδεσ... Αν οχι γινεται να παω λοκ; Ευχαριστω εκ των προτερων...

Μόνο στα Λοκ μπορείς να πας, υπάρχουνε σχετικά θέματα στο φόρουμ για τους λοκατζίδες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ZEUS έγραψε:Υπαρχει Περιπτωση αφου περασεις τα αθληματα να μην σου ερθει μετάθεση από το ΚΕΝ στο ΚΕΕΔ;

Χλωμό
ΓΙΩΡΓΟΣ 3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ 3 »

Ευχαριστω πολυ... να'στε καλα...

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλημερα. Με ηρθε το φυλλο πορειας (δεν το χω ακομα στα χερια μου επειδη το παρελαβε αλλος) και λεει οτι Παρουσιάζομαι Στην Αυλωνα στις Ειδικες Δυναμεις. Αυτο αλλαζει; Δηλαδη μπορω να παω καπου και οχι ειδικες δυναμεις; Αν οχι ποσο διαρκει η Θητεία; Ευχαριστω...
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Βασικα επειδη ειχα δηλωσει στρατο ξηρας τα λεω αυτα... Απο την αλλη διαβασα σε αλλο τοπικ για το ιδιο θεμα και ελεγαν οτι θα παω στην μοναδα και μετα την ορκομωσια απο την ωρα που δεν θελω να μεινω θα με στειλουν αλλου ετσι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης