Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Ποσες φορες εχεις δωσει κοπελα μου; Επισης σου ευχομαι καλη επιτυχια...
Ας ελπισουμε να μην αργησει αυτο! Χαχαχαχα
Ας ελπισουμε να μην αργησει αυτο! Χαχαχαχα
Sasa μου θα ειμαστε μεσα σιγουρα βαλε πολυμπριζα θα χρειαστουν κουκλα μου! Περιμενουμε την καινουρια προκυρηξει!
Πρωτη κι ας ελπισω τυχερη
εσυ;

Jovana αν σου πω οτι κ τωρα το εβαλα. τωρα αν μας βγει σκαρτο τοτε οκ του χρονου. Δε πειραζει θα ειμαστε του χρονου πολυ καλυτερες 

Εγω; χαχαχαχα παω για την τεταρτη φορα! Σας περναω! 
Κ τι ειδικοτητα ειχες βρε Σασα μου;

Κ τι ειδικοτητα ειχες βρε Σασα μου;
υπηρετης α-τ οπλων. Εσυ; κ χτυπαω το κεφαλι μου διοτι ο συζηγος μου ειναι οδ. Ερπυστριοφ. Κ δε δηλωσα η χαζη αυτην την ειδικοτητα θα ειχα περασει βαση μοριων. Μπραβο σου παντως ετσι.
κ εγω αυτην ειχα βαλει. . ... Αλλα με κοψανε στο υψος οι... Μην πω... Κ εγω θα ειχα περασει λογο μοριων...
... τις αλλες φορες με κοβανε στα μορια κ τωρα στο υψος ελεοσ
αλλα τωρα θα βαλω βυσμα βυσματαρα κ πολυμπρυζα μαζι, πολλααα μαζεμενα χαχαχαχα

συνεχισε παντως καποια στιγμη θα το πετυχουμε που θα παει... 

Εγω σασα μου εδωσα και δν περασα ειμαι επιλαχων αλεξιπτωτα δηλωσα και την επομενη φορα θα δηλωσω μια ποιο ελαστικοι ειδικοτητα των ειδικων δυναμεων και αμα περασω τα σχολεια θα δουμε παντως ειμαι στεναχωριμενη γιατι παρουσιαζονται τα παιδια σημερα και εγω ειμαι σπιτι μου! Αλλα ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε μεσα! 

Και εγω επιλαχων ειμαι κουκλα μου. Κ εγω στεναχωριομουν σημερα. αλλα τι να κανουμε ας μας παρουν πρωτα κ δε με πειραζει να μπω και σε 1 η 2 μηνες. Χαχαχα. Στο περιπου μεχρι της 15 φεβρουαριου δεν θα ξερουμε;
Θα κατσουν μεσα 40 μερες 13μαρτιου ορκιζονται μου το ειπε ο φιλος μου που ειναι ρεντινα τωρα! Αντε μακαρι να φυγουν μερικοι και να μπουμε! Τη σειρα εισαι επιλαχουσα;
Που ξερεις Grecia μπορει να ψηλώσεις 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Πλακα πλακα Λοχια μου, το μονοζυγο ειναι η λυση... ειναι εξακριβωμενο 100%
Μπα αγπητε μου λοχια κ illy μου το μονοζυγο δεν κανει δουλεια... Ρωτησα παθολογο κ φυσικοθεραπευτη... Αφου δεν ψηλωσα μεχρι τα 18... Τωρα το χασαμε το καραβακι χαχαχαχαχα... Ελα ρε συ σιγα... Μπορει αν ημουνα 1.70 να ημουνα αχαρη χαχαχαχαχα... Ενω τωρα ειμαι γλυκιτατη χαχαχαχα

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Αληθεια γλυκια μου, κανει δουλεια! Πιστεψε με... παιρνεις ποντους αν κρεμιεσαι αλλα φυσικα ειναι παροδικο ετσι; κανε το και δεν θα χασεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης