Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Αναλογα το βυσμα. αλλοι σου δινουν απλα μορια στη συνεντευξη και πρεπει τα υπολοιπα να τα βγαλεις περα μονος/η σου και αλλοι πιο ισχυροι εχουν τον τροπο να σε βαλουν μεσα στους 1700 ακομα και αν απουχεις καπου. π. Χ. μπορει καποιος να μη τα παει καλα στο μηκος και τυπικα στο γηπεδο να του που οτι κοπηκε αλλά στα αποτελεσματα τα τελικα να ειναι μεσα. για αυτο ολοι λενε οτι πλεον δεν εχει τοση σημασια να εχεις μεσο αλλα να εχεις ΙΣΧΥΡΟ μεσο για σιγουρια
Ε βεβαια ρε παιδια τι λεμε τωρασ εννοειται αυτο χωρις βισμα πουθενααααααααααα πουθενα που παμε να μπουμε στρατο χωρις βισμα; Ο αλλος και να το αξιζει πραγματικα αμα δν εχει αυτο το γα... Νο βισμα δν περναει τι λεμε τωρα. Αστα να πανε δν ζουμε στην δημοκρατια στην βισμοκρατια ζουμε ειναι σαν να μου λετε να παμε πολεμο χωρις οπλα, ειλικρηνα στεναχωρηθηκα που κοπηκαν μερικοι κι ας μην τους ηξερα αλλα που ξερετε το αστερι σας το τυχερο να ειναο μακρια απο τον στρατο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Αυτο τα λεει ολα... Οπως τα ειπες Τζοβανα! Βυσματοκρατια...tzovana18 έγραψε:δν ζουμε στην δημοκρατια στην βισμοκρατια ζουμε
Παιδεια γεια σας! Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν οι επιτηρητες ηταν εποπ η ανωτεροι;
-
- Υποδεκανέας
Η επιτιρηση γινεται απο ανωτερους.
Κωνσταντινε καλησπερα! προφανως εδωσες αθληματα, ε; να σου πω βοηθανε καθολου; Φοβαμαι μηκος και σφαιρα; υπαρχει περιπτωση να βοηθησουν; σου λενε αμεσως αν κοπηκες; ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Υποδεκανέας
Καλησπέρα... Ναι τα εδωσα. Οχι δεν σε βοηθανε αλλα αμα τους αρεσεις σε περνανε. Ευκολα ειναι αυτα. Ειχαμε βεβαια κοπελες που κοπηκαν αλλα και το αντιθετο! Οχι δεν βοηθανε. Ναι σου λενε αμεσως αν περασες το οριο η οχιkate έγραψε: Κωνσταντινε καλησπερα! προφανως εδωσες αθληματα, ε; να σου πω βοηθανε καθολου; Φοβαμαι μηκος και σφαιρα; υπαρχει περιπτωση να βοηθησουν; σου λενε αμεσως αν κοπηκες; ευχαριστω προκαταβολικα!

Υπάρχει συζήτηση για τα αθλητικά και μάλιστα με 21 σελίδες πληροφορίες.
Εδώ ας περιοριστούμε στο βύσμα.
Εδώ ας περιοριστούμε στο βύσμα.
Ρε παιδια τι λετε τι μορια τη πτυχια λετε αμα δν εχεις το βισμα αντε γεια μην κανεις καθολου τον κοπο να πας να δωσεις σας λεω εγω περασεαν παιδια που εχουν τελειωσει λυκειο οπως και εγω και δν περασαν παιδια απο πανεπιστημιο το ειπα και το ξαναλεω και ο καλυτερος να εισαι αμα δν εχεις αυτο το γαμ... Νο βισμα δν μπαινεις πουθενα πουθενα δν υπαρχει δημοκρατια βισμοκρατια υπαρχει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Εχω φιλες που μπηκανε περισυ ΧΩΡΙΣ βυσμα...
Υπαρχει ελπιδα, μην ειστε μερικοι απολυτοι και τρομαζετε τον κοσμακι
Υπαρχει ελπιδα, μην ειστε μερικοι απολυτοι και τρομαζετε τον κοσμακι
Ναι δν αμφιβαλω αλλα ποσες ηταν οι θεσεις πιστευω ακομα πιο πολυ περοσσοτερες θεσεις θα ειχε τωρα ειναι μονο 1,700 και καταλαβαινετε.
Ευτυχως που δεν σκεφτονται ολοι ετσι! συγχαρητηρια βεβαια για την σταση σου Αν και με στεναχει το γεγονος οτι το ακουω απο μια 18χρονη πραγμα που σημαινει το πως θα λειτουργουν καποιοι και Στην μετεπειτα Ζωη τους. αν ατομα με αυτη την νοοτροπια θεωρουν οτι εχουν δικιο και πρεπει να περασουν καποιοι χωρς καν Τα τυπικα προσοντα δεν πρεπει να απορρουμε γιατι η χωρα μας ειναι σ΄αυτη την καταντια! αλλα τι θα εκαναν και αυτοι που δεν ειναι αξιοι να πετυχουν κατι απο μονοι τους;tzovana18 έγραψε: Ρε παιδια τι λετε τι μορια τη πτυχια λετε αμα δν εχεις το βισμα αντε γεια μην κανεις καθολου τον κοπο να πας να δωσεις σας λεω εγω περασεαν παιδια που εχουν τελειωσει λυκειο οπως και εγω και δν περασαν παιδια απο πανεπιστημιο το ειπα και το ξαναλεω και ο καλυτερος να εισαι αμα δν εχεις αυτο το γαμ... Νο βισμα δν μπαινεις πουθενα πουθενα δν υπαρχει δημοκρατια βισμοκρατια υπαρχει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Commando τζοβάνα μου είσαι εντάξει τώρα; Έλα θα είσαι στρ/της επ. Οπ. τον φεβρουάριο... Άντε γλυκιά μου...
Δν χρειαζεται να εισαι μορφωμενος για να μπεις στο στρατο ο αλλος μπορει να μην ηθελε να κανει κατι παραπανω στην ζωη του τι δηλ εμεις που τελειωσαμε ενα λυκειο και δν ειχαν οι δικοι μας να μας στειλουν φροντιστηρια να παμε στα σκουπιδια; Εμενα το ονειρο μου ηταν να μπω στο στρατο τιποτα αλλο δν ηθελα και αυτο θελω να ακολουθησω, ειναι πολλοι που πανε επιδη τους το λεει ο μπαμπας και η μαμα και αλλοι που το θελουν με την ψυχη τους να μπουν γαιτη εκει ειναι το τυχερο τους αστερι, ετσι ειναι η ελλαδα και απο τωρα που ειμαι 18 χρονων καταλαβα οτι ολα ειναι μια ξεφτυλα και μιση δν ειπα να μην πας να σπουδασεις αλλα και να βγλεις π. Χ 10 πανεπιστημια και θες να μπεις σε μια δουλεια αμα ειναι αυτη ειναι δημοσιο η σε ιδιωτικο μα δν εχεις το βισμα δν πας πουθενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες