Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

Rafale έγραψε:Υπαρχουν και περιπτωσεις που μπαινουν στο στρατο για να γλιτωσουν κιολας.Εικόνα
αχαχααχαχ αυτο ξαναπεστω!Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

Βεβαια τωρα τιθετε ενα αλλο θεμα. Το ποσο σωστο ειναι για την κοπελια να της πεις ξερεις παω φανταρος αντε γεια. Αλλα σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις τετοιες και νομιζω δεν ειμαι σιγουρη ειναι πολλες. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Πέμ Σεπ 09, 2010 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

Ο στρατος ειναι πλεον 9 μηνες ωραια. Αν τωρα καποιος εχει μια σχεση η οποια εχει βασεις τοτε ολα θα πανε καλα... Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολες οι κοπελες φανταρων ειναι ετσι... Σαφως και υπαρχουν εξαιρεσεις, κοπελες που στηριζουν τα αγορια τους, τα επισκεπτονται κτλ οταν ητανε ο αδερφος μου Ε. Δ στο Βολο ολοι του η παρεα (πανω απο 10 ατομα) ειχανε κοπελες που τους στηριζαν... Συνεπως και για να μην κουραζουμε το θεμα... Αν εχεις μια σχεση που σε ικανοποιει και υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα τοτε σχεση στο στρατο ειναι σωτηρια, αν ομως εχεις μια κοπελα μονο για να ικανοποιεις τις σαρκικες σου ηδονες τοτε χωρισε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και οταν απολυθεις με το καλο. Γυναικες να δουνε τα ματια σου
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Σωστήήήήήήήή!Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:Ο στρατος ειναι πλεον 9 μηνες ωραια. Αν τωρα καποιος εχει μια σχεση η οποια εχει βασεις τοτε ολα θα πανε καλα... Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολες οι κοπελες φανταρων ειναι ετσι... Σαφως και υπαρχουν εξαιρεσεις, κοπελες που στηριζουν τα αγορια τους, τα επισκεπτονται κτλ οταν ητανε ο αδερφος μου Ε. Δ στο Βολο ολοι του η παρεα (πανω απο 10 ατομα) ειχανε κοπελες που τους στηριζαν... Συνεπως και για να μην κουραζουμε το θεμα... Αν εχεις μια σχεση που σε ικανοποιει και υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα τοτε σχεση στο στρατο ειναι σωτηρια, αν ομως εχεις μια κοπελα μονο για να ικανοποιεις τις σαρκικες σου ηδονες τοτε χωρισε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και οταν απολυθεις με το καλο. Γυναικες να δουνε τα ματια σου
και γω συμφωνω με την στηριξη Και μπλα μπλα. Αλλα σκεψου Εναν που εκανε σχεση 2-3 μηνες πριν καταταγει; Τι βασεις μπορεις να βαλεις σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα; Απλα καθε μια σχεση ειναι διαφορετικη για τον καθενα. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις. Βεβαια συμφωνω και με τη δικη σου

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

evi85 έγραψε:Ο στρατος ειναι πλεον 9 μηνες ωραια. Αν τωρα καποιος εχει μια σχεση η οποια εχει βασεις τοτε ολα θα πανε καλα... Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολες οι κοπελες φανταρων ειναι ετσι... Σαφως και υπαρχουν εξαιρεσεις, κοπελες που στηριζουν τα αγορια τους, τα επισκεπτονται κτλ οταν ητανε ο αδερφος μου Ε. Δ στο Βολο ολοι του η παρεα (πανω απο 10 ατομα) ειχανε κοπελες που τους στηριζαν... Συνεπως και για να μην κουραζουμε το θεμα... Αν εχεις μια σχεση που σε ικανοποιει και υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα τοτε σχεση στο στρατο ειναι σωτηρια, αν ομως εχεις μια κοπελα μονο για να ικανοποιεις τις σαρκικες σου ηδονες τοτε χωρισε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και οταν απολυθεις με το καλο. Γυναικες να δουνε τα ματια σου
εβι πιστευω οτι ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα οσο και αν το σκηνικο φαινεται απλο. Δηλαδη οι πιο πολλοι υποστηριζουμε οτι αν μια σχεση ειναι ¨σωστη¨απο ολες τις αποψεις, θα κρατισει ενω αν δν ειναι δν θα υπαρχει μελλον... Λοιπον αναμεσα απο αυτες τις 2 αποψεις πιστευω οτι υπαρχουν πανω απο 1.000.000 σκηνικα, που δν ειναι απλα... Και οσα δν τα φερνει ο καιρος τα φερνει η στιγμη...
ΕΛΛΑΣ
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Μα δεν έχει σημασία ο χρόνος... Μπορεί να είναι μόνο 2 3 μήνες μαζί όπως λες αλλά να είναι καλά. Για να κρατήσει μία σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες χρειάζονται κάποια συστατικά όπως: Να υπάρχει κατανόηση, Να μην υπάρχει εγωισμός, και το πιο σημαντικο να νοιαζεσαι και να αγαπάς τον άλλον!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:
και γω συμφωνω με την στηριξη Και μπλα μπλα. Αλλα σκεψου Εναν που εκανε σχεση 2-3 μηνες πριν καταταγει; Τι βασεις μπορεις να βαλεις σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα; Απλα καθε μια σχεση ειναι διαφορετικη για τον καθενα. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις. Βεβαια συμφωνω και με τη δικη σου

να σου κατι υπαρχουν σχεσεις που μετρανε 2-3 μηνες αλλα ειναι σχεσεις με το σιγμα κεφαλαιο και μπορεις να εισαι με καποιον 2-3 χρονια και να νιωθεις οτι δεν τον ξερεις ή οτι δεν υπαρχει ειλικρινια και εισαι απο συνηθεια. Εγω αν ημουνα αντρας και πηγαινα φανταρος θα ρωτουσα την κοπελα μου εαν θα μπορει να με περιμενει κτλ και απο την απαντηση της θα καταλαβαινα πολλα. Βεβαια θα της ζητουσα μια ωριμη κα συνειδητοποιημενη απαντηση, εξαλλου στρατο θα πας οχι στα ταγματα ασφαλειας. Και τις αδειες σου θα εχεις κτλ... Και βεβαια ο στρατος ειναι μια δοκιμασια για να δεις αν μια σχεση κραταει και αντεχει στην αποσταση.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

Rafale έγραψε:

και ο φιλος RAFALE μολις ειπε 1 υπαρχουν αλλα 999.999
ΕΛΛΑΣ
Eirini_M
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Eirini_M »

Παιδιά,

τον Φλεβάρη που μας πέρασε μπήκε φαντάρος ο δικός μου.
Μέχρι τότε είχαμε 2 χρόνια σχέση.
Η κατάσταση αυτή όπως έχει μέχρι τώρα που οσονούπω απολυόμαστε έχω να σας πω ότι με έδεσε μαζί του περισσότερο από ποτέ και στην τελική μας έκανε απίστευτα καλό, όσο και αν δεν το πίστευα στην αρχή...

Γι αυτό έχουν δίκιο όσοι μίλησαν για βάσεις στην σχέση...

Ειρήνη
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

eleftheri@ έγραψε:Μα δεν έχει σημασία ο χρόνος... Μπορεί να είναι μόνο 2 3 μήνες μαζί όπως λες αλλά να είναι καλά. Για να κρατήσει μία σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες χρειάζονται κάποια συστατικά όπως: Να υπάρχει κατανόηση, Να μην υπάρχει εγωισμός, και το πιο σημαντικο να νοιαζεσαι και να αγαπάς τον άλλον!

συμφωνω απολυτα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

eleftheri@ έγραψε:Μα δεν έχει σημασία ο χρόνος... Μπορεί να είναι μόνο 2 3 μήνες μαζί όπως λες αλλά να είναι καλά. Για να κρατήσει μία σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες χρειάζονται κάποια συστατικά όπως: Να υπάρχει κατανόηση, Να μην υπάρχει εγωισμός, και το πιο σημαντικο να νοιαζεσαι και να αγαπάς τον άλλον!
δν υπαρχει αγαπη μεσα σε 2-3 μηνεςΕικόνα
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

Eirini_M έγραψε:Παιδιά,

Η κατάσταση αυτή όπως έχει μέχρι τώρα που οσονούπω απολυόμαστε έχω να σας πω ότι με έδεσε μαζί του περισσότερο από ποτέ και στην τελική μας έκανε απίστευτα καλό, όσο και αν δεν το πίστευα στην αρχή...

Ειρήνη
χαχα μην το Πεις ουτε του παπα! Μπραβο σας παντως... Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

Eirini_M έγραψε:Παιδιά,

Ειρήνη

μπραβο σου ειρηνη. Χαιρομαι να ακουω ωριμες κοπελες που στηριζουν τα αγορια τους, γιατι εκεινοι μας χρειαζονται πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζομαστε. Και παλι μπραβο σας, καλως να τον δεχτεις!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Ειρήνη πολύ χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες ιστορίες!
Και μου άρεσε αυτό που "είπες" απολυόμαστε! αυτό δείχνει ότι του στάθηκες και μπράβο σου!
Αν θέλουν και οι δύο πραγματικά και κάνουν και οι δύο πλευρές υποχωρήσεις τότε δεν είναι και τόσο δύσκολο.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης