Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Δημοσίευση από Anonymous »

stamatiou έγραψε: Επιδομα εν πλω περνουν;
Ναι.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στο ναυτικο παιρνεισ το επιδομα πλευσεις, παιρνεις και την καθε μερα που ταξιδευεις γυρο στα 50ευρω. καθως και καποια επιδοματα ειδικοτητας τσα λεγομενα 'μαυρα' οσοι εχουν σχεση με το ναυτικο ξερουν τι ενοω παιδεια τα λεφτα ειναι καλτερα απο ολα τα σωματα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα. Το μισθολογιο στις ενοπλες δυναμεις ειναι κοινο. Τα ειδικα επιδοματα που υπαρχουν τα παιρνουν μονο οσοι πληρουν τις προυποθεσεις (πτητικο, πυροτεχνουργων, αυτοδυτη κτλ). Στο ΠΝ η καθε πλευσιμη ημερα αμοιβεται με το 1/2 της ημερησιας αποζημιωσης δηλαδη με 14,67 ευρω μειον τις νομιμες κρατησεις. Επιδομα 50 ευρω ημερησιως για καθε πλευσιμη δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια (για να ειμαι ακροβοδικαιος, δεν γνωριζω τις αμοιβες για τις πλευσιμες ημερες σε ταξιδια εξωτερικου, αλλα και παλι μου φαινονται πολλα). Τα λεγομενα "μαυρα" που αναφερονται, ειναι τα παγια οδοιπορικα εξοδα, τα οποια μηνιαιως λαμβανουν ολα τα στελεχη ολων των κλαδων των ΕΔ και ειναι αναλογως του βαθμου. Στο ΠΝ τα λενε "μαιμου" στην ΠΑ "εικονικο φυλλο πορειας" και στον ΕΣ "οδοιπορικα".
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lxias »

Πιό αναλυτική επεξήγηση δεν γίνεται παιδιά, μπράβο vele.
ΜΑΝΩΛΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Οκ σε ολα αυτα που γραφεις φιλε μου. Αλλα ο αρχικος μισθος ποσο ειναι και μεχρι ποσο μπορει να φτασει;
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lion »

Ο μισθος των ΕΠΟΠ ειναι 870-900 Ευρω (ο πρωτος μισθος) ; Αν το καλοσκεφτειτε ενας νεος ΕΠΟΠ δουλευει για 300 Ευρω μειον, λογω ενοικιου του σπιτιου! Αυτοματα το καθαρο ποσο πεφτει στα 570-600 Ευρω (δεν ξερω ποσο ειναι ο πρωτος μισθος ακριβως). Μετα απο 1 χρονο ενας ΕΠΟΠ γινεται δεκανεας, οταν στην εφηβεια του ειχε εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις και 2 χρονια γι αυτους που δεν τις εκπληρωσαν. Ο μισθος σε αυτην την περιπτωση ανεβαινει; Βασικα επειδη παντα θα δουλευουμε για 280-300 Ευρω μειον, θα θελα να μου πειτε την γνωμη σας πανω στο θεμα συγκατοικησης των ΕΠΟΠ, ουτως ωστε αυτα τα - 300 Ευρω να γινουν - 150 Ευρω (το νοικι μοιραζεται στα δυο). Ποια ειναι η γνωμη σας;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

o μισθος ανεβαινει αναλογα τα χρονια υπηρεσιας και οχι το βαθμο που φερεις
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Δηλαδη φιλε μου Βελερεφοντη, καθε ποσα χρονια δηλαδη σου ανεβαζουν τον μισθο; Παντως οσα και να 'ναι θα δουλευουμε για -300 Ευρω, σωστα; Για να αποφυγουμε μια τετοια κατασταση, πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να συγκατοικησουν 2 ΕΠΟΠ; Θα το κανατε ποτε αυτο; Στην κυριολεξια εγω σκεφτομαι να το κανω. Αν δουλευω για -300 Ευρω ειναι ακομα πιο κατω και απο τον βασικο μισθο των πολιτων. Πως θα την "βγαζουμε"; Εδω οταν εισαι σε μια δουλεια δεν σου φτανει ο βασικος μισθος. Φανταστειτε να παιρνεις εναν μισθο πιο κατω και απο τον βασικο... Απαλευτο Εικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τα χρηματα ειναι καλα. Η αυξηση του μισθου γινεται στα μονα χρονια υπηρεσιας (3,5,7 κτλ) καθως και σε συγκεκριμενα χρονια (3,6,8,11 κτλ)
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Ωραιος... Πολυ χρησημες οι πληροφοριες σου, αδερφε μου! Παντως θα ηθελα να μαθω την γνωμη του καθενος πανω στο θεμα "συγκατοικηση" :)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lion έγραψε:Ωραιος... Πολυ χρησημες οι πληροφοριες σου, αδερφε μου! Παντως θα ηθελα να μαθω την γνωμη του καθενος πανω στο θεμα "συγκατοικηση" :)

Εγω παντως νομιζω πως θα γουσταρα να συγκατοικησω με καποιον συναδελφο αρκει 'να τα βρισκαμε' και σαν χαρακτηρες

Lion

Δημοσίευση από Lion »

(Η πρωτη θετικη αποψη απο καποιον που πραγματικα πιστευα οτι θα απαντησει... Οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα κι αυτο)

κι εγω αδερφε μου και πραγματικα το σκεφτομαι! Συμφερει πιο πολυ ξερεις, αλλα θα συμφωνησω επιπλεον στην "συνενοηση" των 2 χαρακτηρων (μεγαλος παραγοντας για μια επιτυχημενη συγκατοικηση), η οποια πιστευω οτι μπορει να διελευκανθει ζωντας τον συναδελφο σου στις μερες μετα την καταταξη. Εγω παντως θα το κανω και ευχομαι αυτος που θα διαλεξω να ειναι ενας απο αυτο το forum αν τυχει και βρεθουμε ολοι μαζι :)

Ωραιος, ΔΥΚαριε Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εχεις δικιο και εγω καπως ετσι θα πραξω αδερφε μου

Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από illy »

Ναι παιδια ειναι πολυ σωστη κινηση η συγκατοικηση κ απο αποψη οικονομιας αλλα κ για παρεουλα... Διοτι η μοναξια δεν παλευεται! Θα εχετε καιρο να ψυχολογησετε καποιον που θα ειστε τοσους μηνες μαζι αν θα μπορειτε να μεινετε μαζι, θα τον ζειτε στην καθημερινοτητα κ αν τυχει να τοποθετηθειτε στην ιδια μοναδα τοτε μπορειτε ανετα να συγκατοικησετε... Σε οτιδηποτε θα εχετε ο ενας τον αλλον, ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις πως ειναι καποιος μαζι σου κ οχι ολομοναχος/η
Lion

Δημοσίευση από Lion »

2Η θετικη ψηφος... Πολυ καλη η παρατηρηση σου illy μου, μπραβο... Εικόνα γενικα πιστευω οτι δεν εχει κατι το αρνητικο στο ολο θεμα (περα απο αυτο που ειπε ο ΔΥΚ με το θεμα της συνενοησης). Εχω συγκατοικησει και στο παρελθον και ηταν ωραια Εικόνα Ισως το μονο αρνητικο μπορει να ειναι οταν ενας απο τους δυο παρει μεταθεση και πρεπει να φυγει... Αλλα παλι ο αλλος μπορει να τα καταφερει και μονος του για λιγο καιρο εαν θελει να ξανασυγκατοικησει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης